Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.828
Πόντοι
12.756
Ναι βρε παιδι μου, αλλά απο τοτε που δηλωσε υποψηφιοτητα, όποτε βγαινει και μιλαει, μου βγαζει κατι σε θλιψη, σε κακομοιριά. Σχεδον τη λυπαμαι, νιωθω οτι θελω να της χαιδεψω τα μαλλια και να της πω "κανε κουραγιο". Δεν προχωραει ετσι το πραγμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δειξε λιγο κατανοηση. Εχει συντροφο τον Τζανακοπουλο, ποσα να αντεξει πια η καημενη

την ξεχασαμε κιολας ...

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
744
Πόντοι
96
Ξερεις ομως κατι?
Οταν ολα τα αποτελεσματα μάς φαινονται λαθος, πρεπει να προβληματισθουμε μηπως ΕΜΕΙΣ σκεφτομαστε λαθος.
Στο Πασοκ ψηφισαν το χειροτερο κακο...ποιο ηταν ; απο την μια ΓΑΠ( να μην σχολιασω τα πεπραγμενα του) , απο την αλλη Λοβερδος.... δηλαδη ο .....γαλαζιος ...ηλιος απολυτα χειραγωγησιμος απο νδ
Στον συριζα οτι καινουργιο , αντικομφορμιστικο και φρεσκο( δεν σχολιαζω περιεχομενο θεσεων αλλα εικονα) εμφανιζοταν απεναντι σε ολο το φθαρμενο συστημα συριζα που νομιζε οτι θα κρυφτει πισω απο τον τσιπρα , θα επικρατουσε...τα επομενα κεφαλαια θα εχουν ή κασελασση και τουμπεκα , ή εκκαθαρισεις ή διασπαση

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.828
Πόντοι
12.756
χτικιαρα το Εφακι ,ε οχι δεν το δεχομαι αυτο,
μουναρα ειναι το κοριτσι!
ασε ρε τυπε με την κακομοιρα να πουμε..
της βαζουν σακακι και ειναι σαν να παιζει στο δελφιναριο

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
43
Like
22.710
Πόντοι
18.496
ασε ρε τυπε με την κακομοιρα να πουμε..
της βαζουν σακακι και ειναι σαν να παιζει στο δελφιναριο
θα μαθει μωρε κ αυτη,δωστης λιγο χρονο
θα προσλαβει εναν επικοινωνιολογο της προκοπης κ θα φτιαξει λιγο το κοριτσι!

nomikarios22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
3
Πόντοι
0
1694986071567.png

παντως ο τριντο παντρεμενος ειναι ρε μαγκα κ μαλιστα με ωραιο μουνι
μαλλον θα ειμαστε η πρωτη χωρα στην ιστορια αν βγει ο στεφανακος.
Kαι το Λουξεμβούργο έχει γκέι Πρωθυπουργό

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.934
Πόντοι
2.306
Παντως πρεπει να παρει γρηγορα καλο δασκαλο στα Ελληνικα ο νικητης σημερα, μην αρχισει εκεινα τα σαρδαμ του Γιωργου και κανει ο luben υπερωριες να βγαζει βιντεακια…

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
43
Like
22.710
Πόντοι
18.496

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
1694986071567.png

παντως ο τριντο παντρεμενος ειναι ρε μαγκα κ μαλιστα με ωραιο μουνι
μαλλον θα ειμαστε η πρωτη χωρα στην ιστορια αν βγει ο στεφανακος.
Εκτός του Ντι Ρουπιο Βελγίου είναι και του Λουξεμβούργου ο Μπετελ και της Ιρλανδίας ο Βαραντκαρ. Και για τους δύο τελευταίους τσεκαρα και είναι σίγουρο ότι δεν υπήρξε γυναίκα Πρωθυπουργός στη χώρα τους πριν από αυτους.
Βάλε και τη Σέρβα Πρωθυπουργό που είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλη.
Ο Στέφανος θα είναι ο 5ος ή 6ος αν βάλουμε και τον Κεμάλ ομοφυλόφιλος Πρωθυπουργός.
Που προφανώς υπήρξαν και άλλοι gay ή bi. Και για τον Ομπάμα κάτι εγραψαν πρόσφατα.
Αν με ρωτάς, σιγά το πράγμα.
Η πολιτική που θα ασκήσει είναι το μόνο που έχει σημασία.

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
293
Πόντοι
601
Εμένα μου έκανε εντύπωση πώς οι συριζαίοι(και δε μιλώ για τους πρώην πασόκους συριζαίους),πέταξαν στα σκυλιά 3 κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησής τους για έναν που εμφανίστηκε μόλις πρό 3 εβδομάδων.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.866
Πόντοι
9.931
Εμένα μου έκανε εντύπωση πώς οι συριζαίοι(και δε μιλώ για τους πρώην πασόκους συριζαίους),πέταξαν στα σκυλιά 3 κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησής τους για έναν που εμφανίστηκε μόλις πρό 3 εβδομάδων.
Απο αυτο μπορεις να καταλάβεις τι μυαλα κουβαλάνε οι ψηφοφόροι του Συριζα.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
43
Like
22.710
Πόντοι
18.496
ελληνικος λαος....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Το πιο λογικό. Τους είχε ήδη απορρίψει το εκλογικό σώμα. Σε δυο διαδοχικές αναμετρήσεις κιόλας.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.921
Πόντοι
216
Πλην Παππά, οι υπόλοιποι θα στηρίξουν Έφη. Και εδώ τίθεται το ερώτημα: βγαίνουν τα κουκιά;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Πλην Παππά, οι υπόλοιποι θα στηρίξουν Έφη. Και εδώ τίθεται το ερώτημα: βγαίνουν τα κουκιά;
20.000 ψήφοι οι τρεις. 10.000 ψήφοι η διαφορά των δύο πρώτων. Πρακτικα είναι απίθανο να πάνε μονοκουκι στην Αχτσιογλου. Και δεν είναι σιγουρο ότι θα πάνε στην καλπη οι ψηφοφόροι των χαμένων, μετά την παρασταση νικης του Στεφ.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.921
Πόντοι
216
20.000 ψήφοι οι τρεις. 10.000 ψήφοι η διαφορά των δύο πρώτων. Πρακτικα είναι απίθανο να πάνε μονοκουκι στην Αχτσιογλου. Και δεν είναι σιγουρο ότι θα πάνε στην καλπη οι ψηφοφόροι των χαμένων, μετά την παρασταση νικης του Στεφ.
Ναι εντάξει, δεν μιλάω μόνο ξερά αριθμητικά, αν βγαίνει η πρόσθεση. Πρέπει να συνυπολογίσουμε απώλειες, μικρότερη συμμετοχή κλπ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Ναι εντάξει, δεν μιλάω μόνο ξερά αριθμητικά, αν βγαίνει η πρόσθεση. Πρέπει να συνυπολογίσουμε απώλειες, μικρότερη συμμετοχή κλπ.
Χρειάζεται υποχρεωτικά τις ψήφους Τσακαλώτου και Τζουμακα για να καλύψει τη διαφορά. Και μετά να διεκδικήσει κομμάτι αυτών του Παππά. Ο οποίος είναι θετικά διακείμενος απέναντι στο Στέφανο. Λίγο πανω από τους μισούς να πάρει ο αντίπαλός της κέρδισε.
Κάτι άλλο θα είναι έκπληξη, αν και όπως έλεγαν οι παλιοί η κάλπη είναι μουγγή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom