pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Ρε συ Stefane, βλεπεις πουθενα η αποφαση να αναφερει «πλησιον ναου»;;;
Άμα κλάσεις θα τον βρεις ... εναλλακτικά εντός της νομολογίας
Μην ανησυχεις, οι δουλειες πανε απο το καλο στο καλυτερο φιλε του λαδακη.Ωπ καλλιτέχνη !
Μας κάνεις περήφανους στους ξένους τουρίστες ?
Οπως πανε οι μπραβοκουληδες θα τον πουνε πούστη τον κασε παρολο που το κρύβειρε παιδιά επιτέλους......μπορεί να πληρώνουμε 30 λεπτά την κιλοβατώρα...μπορεί να έχει φτάσει το μπουκαλάκι με το νερό 1 ευρώ και ένα γιαούρτι 2 ευρώ....μπορεί η Ελλάδα να είναι η ακριβότερη χώρα σε σχέση μισθών/κόστους ζωής στην ευρώπη.....μπορεί να μας έχει κατουρήσει ο θεός.....
αλλά τουλάχιστον την γαμημένη την πισίνα του κασελάκη δεν θα την ανεχτούμε....ε όχι.....ένα πρόβλημα λιγότερο τώρα που τον πήραμε χαμπάρι
κυριάκο όρμα τους γάμα την εικόνα τους
Κόψε τον μπάφο, όλη μέρα αραδιάζεις μπαρούφες.Κα΄που λάθος τα λες.
Ξέχασες το ΜΑΤΙ και οτι τα είχε πάρει και ο ΣΥΡΙΖΑ (Κωνσταντόπουλος) απο την SIEMENS για να μην κάνει επερώτηση....
ΑΝοιξε τα μάτια σου και δες την βρωμιά απο όπου είναι και μην κάνεις συμψιφισμούς.... Ο Φανατισμός και οι παρωπίδες δεν είναι καλός σύμβουλος
Η ειρωνία σε τέτοια θέματα, δείχνει ενοχή και έλλειψη επιχειρημάτωνρε παιδιά επιτέλους......μπορεί να πληρώνουμε 30 λεπτά την κιλοβατώρα...μπορεί να έχει φτάσει το μπουκαλάκι με το νερό 1 ευρώ και ένα γιαούρτι 2 ευρώ....μπορεί η Ελλάδα να είναι η ακριβότερη χώρα σε σχέση μισθών/κόστους ζωής στην ευρώπη.....μπορεί να μας έχει κατουρήσει ο θεός.....
αλλά τουλάχιστον την γαμημένη την πισίνα του κασελάκη δεν θα την ανεχτούμε....ε όχι.....ένα πρόβλημα λιγότερο τώρα που τον πήραμε χαμπάρι
κυριάκο όρμα τους γάμα την εικόνα τους
Αφού δεν έχεις κανένα επιχείρημα ,είπες την μαλακία σου.Κόψε τον μπάφο, όλη μέρα αραδιάζεις μπαρούφες.
επειδή μου αρέσει που τα λες έτσι επιστημονικάΗ ειρωνία σε τέτοια θέματα, δείχνει ενοχή και έλλειψη επιχειρημάτων
Σκάσε ειδικέ πισινολόγε. Αύριο θα πάει η πολεοδομία και θα κόψει πρόστιμο αν είναι παράνομο. Όλα εντάξει μετά.Αφού δεν έχεις κανένα επιχείρημα ,είπες την μαλακία σου.
Εύγε άντρακλα
επειδή μου αρέσει που τα λες έτσι επιστημονικά
η ανάγκη παρουσίασης επιχειρημάτων για τέτοια ασήμαντα θέματα που δεν ενδιαφέρουν και δεν επηρεάζουν κανέναν εκτός από τους κουτσομπόλιδες και τα τρολς
δείχνει έλλειψη κρητικής ικανότητας στην καλύτερη και δολιότητα ενοχή -ως γαλάζιο τρολλ- (υπό την έννοια της έλλειψης επιχειρημάτων για τα σοβαρά προβλήματα τα οποία παραμένουν άλυτα)
με πιο λαικά λόγια....εδώ ο κόσμος καίγεται.....και το μουνί χτενίζεται......εκτός αν θεωρείς ότι η χτένα του μουνιού είναι άξια παρουσίασης σοβαρών επιχειρημάτων.
είναι πολύ σημαντικά θέματα αυτά δεν πρέπει να μείνουν αναπάντηταΕπόμενο θέμα της γαλάζιας ατζέντας ... γιατί ο Κασσέ προτιμάει Αργυρό και όχι Φουρέϊρα ξερώ γω
είναι πολύ σημαντικά θέματα αυτά δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα
υποπτεύομαι ότι έχει βάλει και τον κηπουρό του να κλαδεύει λίγο από τα φυτά του διπλανού πρέπει να ερευνηθεί
επίσης έχω ακούσει ότι πετάει τα πλαστικά στον κανονικό κάδο και όχι στην ανακύκλωση.....
δεν σου φταίει κανένας βέβαια που έχεις έλλειψη επιχειρημάτων για τόσο σοβαρά θέματα
δε με αφήνει άλλες έχω κάνει ήδη όσα ρουφιανιλίκια μου επέτρεπε το σύστημαΝα του κάνουμε καταγγελία στο kathariseto.gov.gr
δε με αφήνει άλλες έχω κάνει ήδη όσα ρουφιανιλίκια μου επέτρεπε το σύστημα
προσπάθησα να κάνω ρεσετ το ρούτερ για να αλλάξω ip αλλά με παίρνει χαμπάρι το γαμήδι
Ρε Λαδάκη, άστο να πάει στο διάολο να ησυχάσουμε ναουμ.
Πέρυσι έβγαλαν την 176/2023 για ένα ακίνητο στην Πάτμο και έκτοτε όλα τα εκτός σχεδίου είναι παράνομα,
Άστο παλικάρι μου....
Αν συμφωνεις με τις μαλακιες του λαδακη τοτε εσυ εχεις το προβλημα.