Ρωτάς και ξαναρωτάς ρε τύπε... άλλο καημό δεν είχες Σαββατιάτικα; Ας πω κι εγώ την παρόλα μου, λοιπόν.
Αυτήν την παπαριά, περί μηνύματος την αναμασάνε οι παρουσιαστές της τηλεόρασης (σιγά μην είναι δημοσιογράφοι όλοι αυτοί), διότι ασχολούνται μονίμως και αποκλειστικά με την ίντριγκα και τα εσωκομματικά των κομμάτων και όχι με το διακύβευμα των ευρωεκλογών.
Αντί να γίνεται συζήτηση και αναλύσεις για το που πάει η Ευρώπη στο θέμα της πολιτικής ένωσης και στην κοινή άμυνα που δεν έχει, στην ανταγωνιστικότητα με τις ΗΠΑ και την Κίνα που είναι εκατομμύρια μίλια πίσω κ.ο.κ., στο Ελλαδιστάν ασχολούμαστε με το πόθεν έσχες της πουστάρας, τους δελφίνους του ΠΑΣΟΚ κλπ.
Εγώ λοιπόν μια και ξαναψήφισα ΝΔ, δεν έστειλα κανένα μήνυμα σε κανέναν, παρά ψήφισα 4 άτομα που είδα στο site της ΝΔ να έχουν γαμάτα βιογραφικά με διδακτορικά, με εμπειρία σε Ευρωπαϊκά θέματα κ.ο.κ. Άπατα πήγαν βέβαια και τα 4, μια και η αγράμματη ελληναρία ψηφίζει με κριτήριο την αναγνωρισιμότητα από την τηλεόραση.
Αυτά.
Ρωτάω και ξαναρωτάω γιατί η κουβέντα δεν είναι σημερινή. Απάντηση δεν πήρα και τότε που έγινε, με αφορμή μια δημοσκόπηση.
Εσύ είσαι στους 85 που ξαναψήφισαν ΝΔ, που μετά τις βουλευτικές την ψήφισαν και στις ευρωεκλογές.
Εννοείται ότι δεν έστειλες κανένα μήνυμα. Αυτονόητα είναι αυτά.
Υπήρξαν άλλοι 10 που δεν την είχαν ψηφίσει και επέλεξαν να ψηφίσουν κάποιον υποψήφιο ευρωβουλευτή και 5 που επίσης δεν την είχαν ψηφίσει αλλά το έκαναν αυτή τη φορά, για να στείλουν κάποιο μήνυμα.
Τα νούμερα αυτά διαφέρουν από κόμμα σε κόμμα. Στου Βελόπουλου και στης Λατινοπουλου πχ είναι αντίστροφα.
Οταν λοιπόν, κάποιος επιμένει ότι ψήφισαν νεοδημοκρατες ξανά τη ΝΔ για να στείλουν μήνυμα, θα πρέπει να είσαι σε θέση να μας πει τι μήνυμα εστειλαν και σε ποιόν.
Και ποιο ήταν το κίνητρό τους, μιας και επιμένει και σε αυτό.
Αλλά οταν έχεις γράψει τέτοια κουταμαρα, τι απάντηση να δώσεις;
Αητο θα αμολας σε κάθε μήνυμα.
Όπου ΝΔ, βάλε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Βελο κλπ