Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
123
Πόντοι
1
Κακιασμένη μεσόκοπη που κ μια περουσία να του έδινες για να πας μαζί του ούτε θα σε έφτυνε ε?

Δε πειράζει θα βρεις άλλον μωρή πουρό.

Μπορεί και να έχεις δίκιο σε αυτό.

Δεν με ενδιαφέρει καν να σε πείσω, πόσο γελάω διαχρονικά - ακόμη και από τότε που ήμουν 18 και μου την έπεφταν τύποι σαν κι αυτόν - με την πάρτη τους.

Προφανώς εσύ ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία νέων αδερφών που έχουν αναγάγει την πολιτική και το ποιός είναι περισσότερο άξιος σαν πολιτικός αρχηγός σε ζήτημα ΠΟΥΤΣΑΣ και ΚΩΛΟΥ.

Οποιανού παίρνεις ή δίνεις πίπα στο όνειρό σου, αυτός είναι ο πιο ΑΞΙΟΣ.

Και μόνο με την απάντησή σου σε μένα έδειξες ότι όλα τα άλλα περί γοητείας ήταν τρίχες και μάλιστα πουτσότριχες και κωλότριχες.

Τέτοια είναι η "γοητεία" και δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.

Εκτός από κάτι τραγικούς / ές που ψηφίζουν Νόνη Δούνια επειδή τράβηξαν μερικές μαλακίες για την πάρτη της ή Κασσελάκη.

Ίδια η γοητεία τους.

Η οποία από μόνη της είναι υποκειμενική. Όσο και να μην το πιστεύεις εμένα δεν θα μου σηκωνόταν με τίποτα για τον Κασσελάκη.

- Ενδεικτικά ο Χαρίτσης και ο Τζανακόπουλος πιστεύω ότι είναι πολύ πιο ωραίοι.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Δεν με ενδιαφέρει καν να σε πείσω, πόσο γελάω διαχρονικά - ακόμη και από τότε που ήμουν 18 και μου την έπεφταν τύποι σαν κι αυτόν - με την πάρτη τους.

Έλα μαρή τελειωμένη πεινάλα της πούτσας. 50άρα, 60άρα δεν ξέρω τι είσαι.

Πήγαινε να πούμε να ψάχνεσαι με τπτ τζάνκια τεκνά που τον παίρνουν με 2 ευρώ και μετά κάνε μου ηθικοπλαστικά φροντιστήρια.

Ούτε εμένα μου σηκώνεται με Κασσελάκη. Δεν με τραβάνε άντρες τέτοιου στυλ. Έτερον εκάτερον.

Τεσπα ποιός γαμεί τώρα την κάθε τελειωμένη συμπλεγματική κακιασμένη γριά που ζει στη μικροκοσμάρα του συμπλέγματος περασμένων μεγαλείων. Ίσα μαρή.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
όλες οι αδελφές εδώ μαζευτήκατε, πρωί πρωί,
άντε στην εκκλησία

ο θεός δεν σας έκανε ομοφυλόφιλους

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
123
Πόντοι
1
Έλα μαρή τελειωμένη πεινάλα της πούτσας. 50άρα, 60άρα δεν ξέρω τι είσαι.

Πήγαινε να πούμε να ψάχνεσαι με τπτ τζάνκια τεκνά που τον παίρνουν με 2 ευρώ και μετά κάνε μου ηθικοπλαστικά φροντιστήρια.

Ούτε εμένα μου σηκώνεται με Κασσελάκη. Δεν με τραβάνε άντρες τέτοιου στυλ. Έτερον εκάτερον.

Τεσπα ποιός γαμεί τώρα την κάθε τελειωμένη συμπλεγματική κακιασμένη γριά που ζει στη μικροκοσμάρα του συμπλέγματος περασμένων μεγαλείων. Ίσα μαρή.

Καλά βρε, μην ταράζεσαι, ό,τι πεις!

Όλα ανάγονται στο ποιός είναι πιο νέος, αν βρεθεί κανείς 20χρονος, αποδεδειγμένα πουτσαράς, ακόμα καλύτερα.

Να τον βάλουμε στην θέση της Σακελλαροπούλου - που κι αυτή εν τω μεταξύ ως η "πρώτη γυναίκα πρόεδρος" δεν τα πήγε καλά.

Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει η ηθικολογία.

Αλλά ούτε και το να καλιαρνεύουμε τελείως την πολιτική.

Αν και τον Κασελάκη δεν τον βλέπω και πολύ καλιαρντό.

Όλο στους δεσποτάδες τρέχει, από την Κρήτη ως την Κέρκυρα, και στα Γήπεδα.

Τους σεξεργάτες δεν τους πληρώνω ποτέ γιατί όσο κι αν νομίζεις εσύ με το μυαλουδάκι σου τα μύρια όσα, δεν ζω με κανένα μεγαλείο παλιό, μια χαρά έχω όσο σεξ μου χρειάζεται και σήμερα χωρίς να πληρώνω.

Προφανώς όμως δεν υποτιμώ τους σεξεργάτες. Έχω και φίλους σεξεργάτες πολλούς.

- Όσο για τα Τζάνκια τοξικοφοβικό σκουπίδι, και τον Ζακ Κωστόπουλο τον σκότωσαν οι όμοιοί σου επειδή λέει τον πέρασαν για Τζάνκι, καθώς και για άτομο με ψυχιατρικό πρόβλημα. Έχεις μεσάνυχτα από ανθρώπινα δικαιώματα και από Αριστερή ιδεολογία. Εσύ δεν είσαι για να σε "πείσει" κανείς με "φροντιστήρια", πόσο μάλλον με πολιτικά - από ηθική, μικροαστική ελληνική μια χαρά τα πας. Θα πρέπει όπου βρίσκουμε τέτοιο λόγο να τον κάνουμε Κάνσελ μέχρις ότου ντρέπεστε να μιλήσετε δημόσια και ξερνάτε τις "απόψεις" σας μόνο στην τουαλέτα του σπιτιού σας.

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
123
Πόντοι
1
άντε στην εκκλησία

Ο Θεός δέχεται τον Κασσελάκη. Το είπε και ο Κέρκυρας. Σκέτος λεβέντης.
Εκεί να δεις λάγνα ομοφυλοφιλία, το ποιός ήθελε να φάει το φτύσιμο στη μάπα για να συνέλθει είναι άλλο θέμα.
Κι έπειτα δεν είναι ο Κασσελάκης κακιασμένη κομπλεξικιά.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Όσο για τα Τζάνκια τοξικοφοβικό σκουπίδι, και τον Ζακ Κωστόπουλο τον σκότωσαν οι όμοιοί σου επειδή λέει τον πέρασαν για Τζάνκι

Έλα μωρή κολόγρια κάργια που θα μου την πεις εμένα για τον Ζακ που έτρεχα στις διαδηλώσεις υπέρ του.

Μια ξεπεσμένη μικροαστή κολόγρια παλαιοαριστερού τύπου σε κόβω που σας γάμησε ο Κασσελάκης και φύγατε πληγωμένες στο τπτ της εφούλας κ του μαλάκα του Φίλη.

Όσο για τους σεξεργάτες. Τι να πιάσεις μωρή κωλόγρια εσύ στην πιάτσα. Από το νικ κ μόνο ανάγω that much. Αναγκαστικά με αγοραίο σεξ θα είσαι. Τιμή κ δόξα στους σεξεργάτες που ανέχονται τις τελειωμένες συμπλεγματικές κολόγριες του συναφιού σου.

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
123
Πόντοι
1
άντε στην εκκλησία

Θα του έκανε τα μούτρα κρέας!

10 πόντους μπόι πήρε μόνο επειδή τον δέχτηκε λέγοντας ότι είναι λεβέντης!

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
123
Πόντοι
1
άντε στην εκκλησία

Δεν ξέρω, μπορεί ο άνθρωπος να είναι και βιτσιόζος.

Απόκριες στην Κέρκυρα: Καίμε τον Κασσελάκη - καρνάβαλο.

Η Έλενα Ακρίτα, ακραία κασσελακική με το δίκιο της είπε "δεν ξαναπάω στην Κέρκυρα".

Αλλά ο Κασσελάκης είχε άλλη άποψη, πήγε εκεί το Πάσχα σα να μην τρέχει τίποτα.

Με παρόμοιο τρόπο αντιμετώπισε τον Μπέο στον Βόλο.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Ο Θεός δέχεται τον Κασσελάκη. Το είπε και ο Κέρκυρας. Σκέτος λεβέντης.

Ως σκληροπυρηνικός άθεος ΓΤΠΚ μου φαίνονται αυτά.

Στρατηγικά όμως στην χριστιανοταλιμπανική Ελλάδα του σήμερα το οτι πλευρίζει τους θρησκευόμενους της ψωροκώσταινας έχει βαρύνουσα σημασία. Δε θα μπορούσα να το κάνω εγώ αλλά αυτός μπορεί κ kudos.

Έναν υπαρξιακό αγώνα κάνει και είτε πάρει ψήφους από θαμπωμένους που τον γουστάρουν γιατί είναι καβλάκι είτε από θρησκευόμενους πατριώτες ένα κ το αυτό. Η ψήφος είναι ψήφος και είναι βαριά.

Τελευταία τροποποίηση:

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
123
Πόντοι
1
Έλα μωρή κολόγρια κάργια που θα μου την πεις εμένα για τον Ζακ που έτρεχα στις διαδηλώσεις υπέρ του.

Μια ξεπεσμένη μικροαστή κολόγρια παλαιοαριστερού τύπου σε κόβω που σας γάμησε ο Κασσελάκης και φύγατε πληγωμένες στο τπτ της εφούλας κ του μαλάκα του Φίλη.

Όσο για τους σεξεργάτες. Τι να πιάσεις μωρή κωλόγρια εσύ στην πιάτσα. Από το νικ κ μόνο ανάγω that much. Αναγκαστικά με αγοραίο σεξ θα είσαι. Τιμή κ δόξα στους σεξεργάτες που ανέχονται τις τελειωμένες συμπλεγματικές κολόγριες του συναφιού σου.

Τον Ζακ δεν θα τον ξαναβάλεις στο βρομόστομά σου.

Οι διαδηλώσεις δεν έγιναν για να επιδείξεις εσύ την δήθεν αγωνιστικότητά σου στους δρόμους.

Πόσο μάλλον όταν ο Ζακ δολοφονήθηκε από ομοϊδεάτες σου που υποτιμούν τους σεξεργάτες καθώς και τους χρήστες ναρκωτικών.

Οι δρόμοι δεν είναι πασαρέλα.

Είδαμε και άλλους που κατέβηκαν για τον Ζακ για να εκμεταλλευτούν την μνήμη του ενώ ήταν ομοφοβικοί.

Εσύ μπορεί να είσαι γκέυ - αναγκαστικά γιατί δεν το επέλεξες - αλλά αυτό δεν σε κάνει άξιο για να διεκδικήσεις δικαιώματα για την κοινότητα.

- Για να το τελειώνουμε ο Κασσελάκης σας ήθελε να γίνει πρόεδρος στην ΝΔ.

Η θέση ήταν πιασμένη οπότε πήγε ΣΥΡΙΖΑ. Καλά έκαναν όσοι έφυγαν.

Και όσο για μένα παρόλο που τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει, καλύτερα "ξεπεσμένη μικροαστή κολόγρια παλαιοαριστερού τύπου" που δήθεν γάμησε ο Κασσελάκης που εν τω μεταξύ εγώ πιο πολύ για Asexual τον κόβω, παρά σαν και σένα.

Αν εγώ είμαι Φίλης τιμή μου και καμάρι μου.

Εσύ είσαι ο Milo Yiannopoulos με κρίση πολιτικής ταυτότητας.

ΤΕΡΜΑ ΓΟΗΤΕΙΑ, ΧΑΧΑΧΑ!

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
123
Πόντοι
1

Στρατηγικά όμως στην χριστιανοταλιμπανική Ελλάδα του σήμερα το οτι πλευρίζει τους θρησκευόμενους της ψωροκώσταινας έχει βαρύνουσα σημασία. Δε θα μπορούσα να το κάνω εγώ αλλά αυτός μπορεί κ kudos.

Έναν υπαρξιακό αγώνα κάνει και είτε πάρει ψήφους από θαμπωμένους που τον γουστάρουν γιατί είναι καβλάκι είτε από θρησκευόμενους πατριώτες ένα κ το αυτό. Η ψήφος είναι ψήφος και είναι βαριά.

ΠΟΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

- Εν τω μεταξύ και ο Μίλο παντρεμένος είναι, ας πάει και ο Κασσελάκης στην κλινική για Ex gay που έφτιαξε ο άλλος γοητευτικός λεβέντης της Ομογένειας.

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
123
Πόντοι
1

Βαριά η ψήφος ή η ψωλή; Τα έχετε μπερδέψει λίγο ε;

Εν τω μεταξύ το ότι είναι κανείς πατριώτης θρησκευόμενος δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τον γουστάρει ως καβλάκι.

Μόνο αυτοί θα τον ψηφίσουν, αυτοί που συνδυάζουν και τα δύο.

Προφανώς κι εσύ εκεί ανήκεις. Εντάξει δεν σε κόβω να τρέχεις και στα μοναστήρια αλλά σίγουρα είσαι πιστός χριστιανός - όσο και ο μέσος ψηφοφόρος της ΝΔ.

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα ο Κασσελάκης θα πάρει ψήφους μόνο από το σινάφι σου, κυρίως ψήφους μετριπαθών δεξιών ή Απολίτικων που συνήθως απέχουν.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Τον Ζακ δεν θα τον ξαναβάλεις στο βρομόστομά σου.

Βούλωστο μωρή πουτστρόγρια που θα μου πεις εμένα τι θα βάλω ή όχι στο στόμα. Γαμώ τον γέρικο πάτο σου.

Στο 2% θα παλεύεται με την εφούλα και όλες τις παλαιοκομματικές αριστεράντζες του τίποτα όσο ο Κασσελάκης θα γίνεται ο επόμενος ΠΘ.

Στη λήθη της ιστορίας θα περάσετε κ εσείς όπως όλοι οι διασπαστές του ΣΥΡΙΖΑ ιστορικά.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
αλλά σίγουρα είσαι πιστός χριστιανός - όσο και ο μέσος ψηφοφόρος της ΝΔ.

Μωρή κολόγρια εκεί στα καπη ληγμένα σας δίνουν? Άθεος φουλ είμαι.

Γαμώ τα πρέκια του χριστιανισμού, του ισλαμ κ όλων των επίσημων θρησκειών που τις έχουν όπιο της κάθε αγγράματης βλαχάρας.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Το ageism καργα ο κομπλεξικος ρατσιστης Λεγολας κατα ταλα ειναι προοδευτικος

Εσείς είστε ένα βήμα πριν τον τάφο ρε μπάρμπα.

Τι φταίω εγώ που θέλετε να κάνετε κ πολιτικές αναλύσεις για το μέλλον του τόπου όσο σας ψήνουν τα κόλλυβα.

ψωλοχύματα του κούλη και παρακολουθήματα της εφούλας ενωμένες μαζί κιόλας.

Τελευταία τροποποίηση:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.861
Πόντοι
3.556
Εσείς είστε ένα βήμα πριν τον τάφο ρε μπάρμπα.

Τι φταίω εγώ που θέλετε να κάνετε κ πολιτικές αναλύσεις για το μέλλον του τόπου όσο σας ψήνουν τα κόλλυβα.

Άμα είσαι 37-38 χρονών που λες, για φθαρμένο και μεταχειρισμένο σε κόβω κι εσένα. Σε τρία χρόνια θα είσαι πάνω από το μέσο όρο ηλικίας της χώρας.

Δεν σε παίρνει για ηλικιακές προκαταλήψεις στην ηλικία σου.

:—)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom