Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.281
Πόντοι
3.846
O κασελ στοχευσε στην κερδοσκοπια και στη μεγαλύτερη αύξηση τιμης ελαιολαδου που γραφτηκε ποτε στην ιστορία.
Οτι η Ισπανία και η ιταλια ειχαν ελλειψη παραγωγης και ανεβασαν την τιμή δεν σημαίνει πως έπρεπε και εδω να ανεβει η τιμη τοσο.
Η Ισπανία και η ιταλια ειναι οι μεγαλυτεροι κολοσσοί εξαγωγης ελαιολαδου.
Και εφόσον αυτοι ειχαν ελλειψη ηιατι η ελλαδα δεν πρωτοστατησε στις εξαγωγες και ανελαβαν οι Τυνησίοι.
Η τυνησιοι ως γατονια εβαλαν τη τιμη σταθερη στα 7.80 απο 4.30 και το εκαναν ολο εξαγωγη,εγχωρια το έβρισκες και με 6 ευρω το κιλο.
Η ελλαδα το πηγε 10 με 11 ευρω και εγχωρια μαυρα το εβρισκες γυρω στα 9.
Εφόσον υπήρχε παγκόσμια ελλειψη γιατί η ελλαδα δεν ανταγωνιστηκε τις τιμές της τυνησιας και εβαλε τιμες Ιταλίας και Ισπανίας?
γιατι η Ελλάδα έχει ακόμη μεγαλύτερη έλλειψη στην παραγωγή φέτος. Πώς νομίζεις ότι έφτασε η τιμή στα 11 ευρώ; Στην Κρήτη κλαίνε που το λάδι έφτασε 11 ευρώ και δεν έχουν να πουλήσουν.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.201
Πόντοι
2.356
O κασελ στοχευσε στην κερδοσκοπια και στη μεγαλύτερη αύξηση τιμης ελαιολαδου που γραφτηκε ποτε στην ιστορία.
Οτι η Ισπανία και η ιταλια ειχαν ελλειψη παραγωγης και ανεβασαν την τιμή δεν σημαίνει πως έπρεπε και εδω να ανεβει η τιμη τοσο.
Έχω ερώτηση... αν γνωρίζεις.

Αν υπήρχε έλλειψη στο ράφι, θα καταλάβαινα τον λόγο της αύξησης. Δεν υπήρξε όμως ΚΑΜΙΑ έλλειψη σε κανένα s/m.

Ούτε σε no-name ΑΒ 4lt, ούτε σε βιολογικό που αγοράζω εγώ.

Πως δικαιολογείται λοιπόν αυτή η τρελή αύξηση στο λάδι; Πρόκειται περί καραμπινάτης κερδοσκοπίας μπροστά στα μάτια μας.

Κάνω λάθος;

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.832
Πόντοι
1.446

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.201
Πόντοι
2.356
ΙΗ ελλαδα Οχι μονο δεν αυξησε τις εξαγωγες στο εξωτερικό αλλα αυξησε τις τιμες εγχωρια με τη δικαιολογία της παγκοσμιας αυξησης.
Ποτε δεν υπήρξε ελλειψη ελαιολαδου στην ελλαδα,αν ειχε αναλάβει και αυξήσει της εξαγωγες τοτε θα υπηρχε μια δικαιολογία.
Με κάλυψες.

Αυτό το προφανές, η ανύπαρκτη Ελλαδίτσα της πούτσας, δε μπορεί να το διαχειριστεί και απλά παρακλουθεί την κερδοσκοπία.

Αυτό είδα απ' την 1η στιγμή με το λάδι. Μπορεί να συνέβη γενικώς με όλα τα προϊόντα, αλλά με το λάδι το παρακολούθησα από κοντά.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ S/M

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
αυτά τα κάνει και το luben γιατί να βλέπουμε τον καραγκιόζη αριστερό; Ρητορική είναι η ερώτηση, ο Κασελάκης το ξέρει (του το είπαν) ότι απευθύνεται σε ηλίθιους που ενημερώνονται απο το luben οπότε πρέπει να πιάσει το επίπεδό τους.

Όσο για σένα Sigma Male, ακόμη ένα τρολ είσαι που νομίζεις ότι επειδή δεν πας με πουτάνες είσαι καλύτερος ,πιο ηθικός ,πιο ικανός, πιο έξυπνος από όλους μας. Μήπως όλη αυτή η έπαρση και η επανάληψη του πόσο μεγάλη την έχεις και ότι θα μας γαμήσεις όλους καλύπτει ότι είσαι ένας αποτυχημένος της ζωής που δεν έχει ούτε ένα φίλο να τρολάρετε μαζί; Ρώτα τον ψυχολόγο σου.

Αντικειμενικά, κοιτώντας την μεγάλη εικόνα η καλή διαχείριση της επικοινωνίας είναι σημαντικό στοιχείο σε πολιτικές καμπάνιες. Ολοένα περισσότερο και στην Ελλάδα πλέον. Το οτι χτυπάει τον κούλη στα σημεία ο Κασσελάκης επικοινωνιακά, ανεξάρτητα ποιοί είναι οι τελικοί αποδέκτες του μηνύματος του έχει μετρήσιμο αντίκτυπο στο εκλογικό σώμα. Δεν έχουμε segregation ψήφου βλέπεις.
Είτε είσαι ένα γίδι αγράμματο είτε καθηγητής πανεπιστημίου η ψήφος σου έχει αντίστοιχη αξία πάνω στην κάλπη.

Τα άλλα που λες δεν ξέρω από που προκύπτουν. Δεν θεωρώ οτι είναι κατακριτέο κάποιος να γαμάει πουτάνες, να πηγαίνει στούντιο κτλ. Κάθε άλλο είμαι πολύ ανοιχτός άνθρωπος και καταλαβαίνω και την ανάγκη αν θες. Από εκεί και πέρα όντως διαφωνώ στο αγοραίο σέξ αλλά αυτό είναι προσωπική μου πεποίθηση και αφορά εμένα προσωπικά. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω αγοραίο σέξ. Θεωρώ ασημαντοποιεί μια τόσο intimate ανθρώπινη εμπειρία αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί κάποιοι το κάνουν και δε με ενοχλούν καθόλου. Τους θεωρώ ισότιμους ανθρώπους. Αυτό έλειπε.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
536
Πόντοι
81
Ο Λεγκολας που γραφει απο τις 5 το πρωι σε ενα μπουρδελοσαιτ σεντονια υπερ του Κας δεν εχει ψυχολογικα προβληματα :buck2:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
Τι θες δηλαδη να μας πεις οτι δεν εχεις ψυχολογικα προβληματα ;

Ε, όλο και κάτι θα έχω. Όλοι έχουμε από κάτι μικρό ή μεγαλύτερο. Είμαι σε εποπτεία φυσικά από τότε που άρχισα να εργάζομαι επαγγελματικά. Όπως σωστά είπες είναι καλή πρακτική οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας να είναι υπό σταθερή εποπτεία.

Φυσικά η εποπτεία που λαμβάνουμε οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας αφορούν περισσότερο τις προκλήσεις των όσων πραγματικά challenging ακούμε καθημερινά από τους θεραπευόμενους μας και τα οποία μπορούν να έχουν μετρήσιμο αντίκτυπο στη ζωή μας. Και πίστεψε με το επάγγελμα μου είναι ένα από το πιο μπρουτάλ επαγγέλματα εκεί έξω. Θέλει πολύ πολύ γερό στομάχι με αυτά που ακούμε καθημερινά.

Όμως η εποπτεία πιάνει και red flags σε ότι αφορά την δική μας ψυχοκοινωνική προσαρμογή και με έχει βοηθήσει να τα κάνω address. Πολλές φορές μάλιστα. Σε κάθε περίπτωση σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είμαι ένας καλά προσαρμοσμένος άνθρωπος ψυχοκοινωνικά και φυσικά λειτουργικός. Βλέπεις το γεγονός ότι έχω αυτή την εκπαίδευση σε συνδυασμό με στοιχεία της προσωπικότητας μου με έχουν κάνει αρκετά proactive ώστε να αντιμετωπίζω τυχόν mental health challenges.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
536
Πόντοι
81
Ε, όλο και κάτι θα έχω. Όλοι έχουμε από κάτι μικρό ή μεγαλύτερο. Είμαι σε εποπτεία φυσικά από τότε που άρχισα να εργάζομαι επαγγελματικά. Όπως σωστά είπες είναι καλή πρακτική οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας να είναι υπό σταθερή εποπτεία.

Φυσικά η εποπτεία που λαμβάνουμε οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας αφορούν περισσότερο τις προκλήσεις των όσων πραγματικά challenging ακούμε καθημερινά από τους θεραπευόμενους μας και τα οποία μπορούν να έχουν μετρήσιμο αντίκτυπο στη ζωή μας. Και πίστεψε με το επάγγελμα μου είναι ένα από το πιο μπρουτάλ επαγγέλματα εκεί έξω. Θέλει πολύ πολύ γερό στομάχι με αυτά που ακούμε καθημερινά.

Όμως η εποπτεία πιάνει και red flags σε ότι αφορά την δική μας ψυχοκοινωνική προσαρμογή και με έχει βοηθήσει να τα κάνω address. Πολλές φορές μάλιστα. Σε κάθε περίπτωση σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είμαι ένας καλά προσαρμοσμένος άνθρωπος ψυχοκοινωνικά και φυσικά λειτουργικός. Βλέπεις το γεγονός ότι έχω αυτή την εκπαίδευση σε συνδυασμό με στοιχεία της προσωπικότητας μου με έχουν κάνει αρκετά proactive ώστε να αντιμετωπίζω τυχόν mental health challenges.
Καλα ολα αυτα, το οτι εισαι εδω μεσα απο τις 5 τοπρωι και γραφεις σεντονια υπερ του Κας τοβρισκεις φυσιολογικο ;

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
Καλα ολα αυτα, το οτι εισαι εδω μεσα απο τις 5 τοπρωι και γραφεις σεντονια υπερ του Κας τοβρισκεις φυσιολογικο ;

λολ τότε να σε βάλω μοντα στο πρόγραμμα μου ρε μπρο. Αρκεί να μου κάνεις καμιά πίπα (ιδανικά καταπίνωντας) ώστε να το ακολουθήσω πιστά. Θα είναι γερό κίνητρο.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
536
Πόντοι
81
λολ τότε να σε βάλω μοντα στο πρόγραμμα μου ρε μπρο. Αρκεί να μου κάνεις καμιά πίπα (ιδανικά καταπίνωντας) ώστε να το ακολουθήσω πιστά. Θα είναι γερό κίνητρο.
Μου απαντησες, ευχαριστω

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
536
Πόντοι
81
4F2495D1-9F97-4DC0-BBDF-7096847C3731.jpeg
Κλεινει το μπουρδελο

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
Κλεινει το μπουρδελο

Μαλάκες έχετε καταφέρει και έχετε κάνει την δήθεν κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ ίσως την μεγαλύτερη ουρμπανιά του πλανήτη.

Κάντε κράτει ρε. Θα σας πέρνουν με τις ντομάτες όταν θα έχετε ΠΘ τον πρόεδρα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
Αντε να δουμε και τον Tyler υπουργο οικογενειας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
γιατι η Ελλάδα έχει ακόμη μεγαλύτερη έλλειψη στην παραγωγή φέτος. Πώς νομίζεις ότι έφτασε η τιμή στα 11 ευρώ; Στην Κρήτη κλαίνε που το λάδι έφτασε 11 ευρώ και δεν έχουν να πουλήσουν.
Aν ειχαν να πουλησουν, δεν θα ηταν στα 11

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.867
Πόντοι
3.556
Ποιο ακριβώς είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον έλεγχο του πληθωρισμού και την καταπολέμηση της ακρίβειας;

Ξέρει κανείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom