Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.067
- Πόντοι
- 3.656
αν ήθελα να το παρατραβήξω θα έλεγα ότι ο σύριζα κατά βάθος θέλει τις ψήφους της χρυσής αυγήςΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ
αν ήθελα να το παρατραβήξω θα έλεγα ότι ο σύριζα κατά βάθος θέλει τις ψήφους της χρυσής αυγήςΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ
Γιατι κατα βαθος? Ευθέως το ελεγε ο Τσιπραςαν ήθελα να το παρατραβήξω θα έλεγα ότι ο σύριζα κατά βάθος θέλει τις ψήφους της χρυσής αυγής
όλοι λένε δε τις θέλουν αλλά όλοι κάνουν δεξιές κινήσεις για να τις πάρουν.Γιατι κατα βαθος? Ευθέως το ελεγε ο Τσιπρας
Αν το είπε, είπε και κάτι σωστό διότι μόνο το ΝΑΤΟ μπορεί να αντιταχθεί και να ανασχεσει τη Ρωσία του ΠούτινΠιστεύεις ότι ο κασελάκης είναι συριζα;
Τι να πω μακάρι..εσύ πως εξηγείς την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ?πριν δύο μήνες έβγαζαν το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα..κάνει καλή δουλειά ο κασελακης?η παίζει τίποτα άλλο?
Ο κυριάκος είχε 41% στις βουλευτικές εκλογέςO Kυριακος εχει 41% τύπε, τι σε κανει να πιστευεις οτι χρειαζεται δεκανικια?
υπεραισιοδοξο εως φανταστικο αυτο το σεναριο παντως.To έχω γράψει μερικά πόστ πίσω.
Ο κόσμος πλέον από το συνέδριο και μετά βλέπει έναν συμπαγή ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός οτι πήρε το συνέδριο ο Κασσελάκης και ότι καθάρισε κατά 90% τον ΣΥΡΙΖΑ το καταλαβαίνει ο κόσμος. Σε συνδυασμό με το οτι ο Κασσελάκης ΟΛΗ μέρα είναι έξω στους δρόμους, δεν έχει αφήσει χωριό για χωριό τον κάνει να φαίνεται πολύ συμπαθής στον κόσμο.
Η άποψη μου είναι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει μεταξύ 20% με 22% μέχρι την κάλπη τον Ιούνιο
Ριξε 2 ΠΑΣΟΚ, ανεβασε 2 Βελοπουλο και μεσα εισαι.εγω θα τολμησω παλι να κανω προβλεψη αποτελεσματων ευροεκλογων .
νδ μεταξυ 34 και 36 %
συριζα μεταξυ 14 και 16 %
πασοκ μεταξυ 12 και 14 %
κκε μεταξυ 9 και 11 %
ελληνικη λυση μεταξυ 7 και 9%
αντε καο καλη ανασταση και καλο πασχα.
Η φαγωμαρα την επομενη των εκλογων θα ειναι στο ΠΑΣΟΚ, που παιζει να εχει μονοψηφιο.υπεραισιοδοξο εως φανταστικο αυτο το σεναριο παντως.
ας φτασει πανω απο 15 % να μην αρχισουν φαγωμαρα μεσα κουμουνδουρου και μετα βλεπει.
Δες τι λέγαν οι εφημερίδες του συριζα το 2019 και το 2023To έχω γράψει μερικά πόστ πίσω.
Ο κόσμος πλέον από το συνέδριο και μετά βλέπει έναν συμπαγή ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός οτι πήρε το συνέδριο ο Κασσελάκης και ότι καθάρισε κατά 90% τον ΣΥΡΙΖΑ το καταλαβαίνει ο κόσμος. Σε συνδυασμό με το οτι ο Κασσελάκης ΟΛΗ μέρα είναι έξω στους δρόμους, δεν έχει αφήσει χωριό για χωριό τον κάνει να φαίνεται πολύ συμπαθής στον κόσμο.
Η άποψη μου είναι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει μεταξύ 20% με 22% μέχρι την κάλπη τον Ιούνιο
λες?Ριξε 2 ΠΑΣΟΚ, ανεβασε 2 Βελοπουλο και μεσα εισαι.
ετσι ειναι. και το 2019 , και περσι αν θυμαμαι καλα. ελεγαν την νδ γυρω στο 29 και συριζα 24. μεταηρθε η πραγματικοτηταΔες τι λέγαν οι εφημερίδες του συριζα το 2019 και το 2023
Aυτη τη στιγμη εχουμε δυο παρ' ολιγον υπουργους του Μητσοτακη (Κασσελακης και Αποστολακης) που διοικούν τον Συριζα, αγκαλια με τον πρωην κυβερνητικο εκπροσωπο της ΝΔ (Αντωναρο) και τον πρωην υπουργο τουρισμού της ΝΔ (Σπηλιωτοπουλο)To έχω γράψει μερικά πόστ πίσω.
Και το 2023 λεγανε οτι η ΝΔ δεν θα γραψει "3" μπροστα (οντως δεν εγραψε τοσο, "4" εγραψε) και τελικα οι ιδιοι δεν γραψανε ούτε "2"ετσι ειναι. και το 2019 , και περσι αν θυμαμαι καλα. ελεγαν την νδ γυρω στο 29 και συριζα 24. μεταηρθε η πραγματικοτητα
Παλι μυστικές δημοσκοπησεις?Ορίστε και οι πρώτες διαρροές για 20% του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως περίπου το πιάνω και γω από την γενικότερη ατμόσφαιρα. Λογικά από το επόμενο κύμα δημοσκοπήσεων θα το δούμε πιο καθαρά.
Δες τι λέγαν οι εφημερίδες του συριζα το 2019 και το 2023
Καλα θα παει αυτο.
εγω θα τολμησω παλι να κανω προβλεψη αποτελεσματων ευροεκλογων .
νδ μεταξυ 34 και 36 %
συριζα μεταξυ 14 και 16 %
πασοκ μεταξυ 12 και 14 %
κκε μεταξυ 9 και 11 %
ελληνικη λυση μεταξυ 7 και 9%
αντε καο καλη ανασταση και καλο πασχα.