LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 503
- Πόντοι
- 96
Πολύ καλή αυτή η Βενέρη που είναι η επιλογή Κασσελάκη
Την ξερω, δικηγορος ειναι. Πολυ καλη, στηριζω.Πολύ καλή αυτή η Βενέρη που είναι η επιλογή Κασσελάκη
Εννοείται φιλαράκιΣημερα μαθαμε οτι αν θεωρεις ΣΩΣΤΗ τη δηλωση ενος συριζαιου και ΛΑΘΟΣ τη δηλωση ενος νεοδημοκρατη, εισαι επιλεκτικος υπερ της ΝΔ.
Φιλαρακι, θα ημουν επιλεκτικος υπερ της ΝΔ αν ελεγα οτι ο συριζαιος λεει μαλακιες και ο νεοδημοκρατης τα λεει σωστα.
Νιωσε λιγο, επιτελους, ξεκολλα το μυαλο σου
Ναι έχω δίλημμα ποια γυναίκα να στηρίξω.Την ξερω, δικηγορος ειναι. Πολυ καλη, στηριζω.
Στην γενική του αρχή, είναι σωστός. Η γυναίκα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, δεν είναι σαν αυτή στο Ιράν. Αναγνωρίζεται νομικά η ισότητα της με τον άνδρα και απολαμβάνει τα ίδια δικαιώματα. Ούτε είναι, ούτε θεωρείται κατώτερη. Μπορεί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες με έναν άνδρα, να προσφύγει στην δικαιοσύνη ελεύθερα και ούτε θεωρείται κτήμα ενός άνδρα. Ούτε έχει, πλέον, κανέναν στιγματισμό εάν είναι χωρισμένη.Ναι πολύ σωστός τι να σου πω
βγαίνει κάθε αρχιμάλακας και μιλάει για κακοποιημένες γυναίκες σαν κουτσομπόλα και σαν ειδικός
λες και δεν ασχολείται η ψυχολογία στο γιατί ένα θύμα μένει σε μια κακοποιητική κατάσταση ή δεν περιγράφεται πως κάποιος χειριστικός κρατάει ένα αδύναμο άτομο
ήρθε ο πανελίστας ο μαλάκας να δώσει τη λύση σα τσεκούρι τους πετσόκοψε....
άσε ρε τύπε που είναι τα αυτονόητα...εδώ δε μπορεί ο λαός να πετάξει αυτούς που τον κλέβουν θέλει και άποψη για την κακοποίηση.
Είδες εγώ να διαχωρίζω κάτι με άντρες και γυναίκες? Αυτό το κάνουν οι κομπλεξικοί μισογύνηδες που νομίζουν ότι έρχονται οι γυναίκες να τους πάρουν τη θέση.Στην γενική του αρχή, είναι σωστός. Η γυναίκα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, δεν είναι σαν αυτή στο Ιράν. Αναγνωρίζεται νομικά η ισότητα της με τον άνδρα και απολαμβάνει τα ίδια δικαιώματα. Ούτε είναι, ούτε θεωρείται κατώτερη. Μπορεί να έχει τις ίδιες ευκαιρίες με έναν άνδρα, να προσφύγει στην δικαιοσύνη ελεύθερα και ούτε θεωρείται κτήμα ενός άνδρα. Ούτε έχει, πλέον, κανέναν στιγματισμό εάν είναι χωρισμένη.
Άρα, συνοψίζοντας, ναι, αυτό που είπε ο Παπανώτας είναι σωστό ως γενική ιδέα. Μια γυναίκα, όποτε θέλει να φύγει από μια σχέση, μπορεί να φύγει. Εάν δεν το κάνει, οφείλεται σε δική της επιλογή/αδυναμία.
Αυτό που λες δεν είναι λάθος, αλλά ισχύει και για τους άνδρες αυτό. Αδύναμοι χαρακτήρες και θύματα χειρισμού μπορεί να είναι και οι άνδρες.
Ναι, την θυμαμαιΈκλεισα. Την Μαρία Καλουδιώτη. Την Κρητικιά καθηγήτρια θα στηρίξω ύστερα από την ομιλία της. Γυναίκα μαχητική, λαϊκή, μέσα στα σχολεία 37 χρόνια. To παθιασμένο κάλεσμα της στα παιδιά λυκείου να ψηφίσουν ήταν τρομερό.
Μπράβο της.
Είπε τα παιδιά της Β και Γ Λυκείου να πάνε να ψηφίσουν.Ναι, την θυμαμαι
Ελεγε να τρεχουν τα παιδια του λυκειου απο πορτα σε πορτα για να στηριξουν τον Συριζα.
Αν εσενα σου αρεσε αυτο, οκ.
να το δειςΕλπίζω να εκλεγεί και μιλησε πολιτικά πολύ περισσότερο από όλους. Εξάλλου καλά τα λέει για τους νέους και εγώ από τα 16 είμαι ενταγμένος στην Αριστερά.
Αν η κορη της εφτασε 40 και ακομη δεν μπορει να σταθει στα ποδια της, μαλλον κατι δεν εκανε καλα η αξιολογη κυρια Καλουδιωτη και μαλλον τοτε δεν ειναι και πιο αρμοδια να μας πει τι θα πρεπει να κανουν τα νεα παιδια για να πετυχουν στη ζωη τους.Είπε τα παιδιά της Β και Γ Λυκείου να πάνε να ψηφίσουν.
Μίλησε βιωματικά για τα προβλήματα της νεολαίας. Τόσο από τα σχολεία όσο και από την κόρη της που κοντεύει 40 και δεν μπορεί να σταθεί οικονομικά στα πόδια της. Στα σοσιαλ η Καλουδιώτη έχει κάνει μεγάλο τζιζ.
Ελπίζω να εκλεγεί και μιλησε πολιτικά πολύ περισσότερο από όλους. Εξάλλου καλά τα λέει για τους νέους και εγώ από τα 16 είμαι ενταγμένος στην Αριστερά.
Αν η κορη της εφτασε 40 και ακομη δεν μπορει να σταθει στα ποδια της, μαλλον κατι δεν εκανε καλα η αξιολογη κυρια Καλουδιωτη και μαλλον τοτε δεν ειναι και πιο αρμοδια να μας πει τι θα πρεπει να κανουν τα νεα παιδια για να πετυχουν στη ζωη τους.
Αν η συμβουλη της ειναι παιδια 16 και 17 ετων αντι να αποκτουν εφοδια για το μελλον, να τρεχουν για τον Συριζα, μαλλον κι αυτα οταν θα γινουν 40 δεν θα μπορουν να σταθουν στα ποδια τους και η μανα τους θα φωναζει σε κανενα συνεδριο οτι πρεπει και η επομενη γενια να τρεχει για τον Συριζα.