You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 305K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Ο Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (31/3/24) καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στον Alpha και μίλησε
www.newsit.gr
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι λες χριστιανε μου?Με τι να πάνε ρε μάστορα;
Με το κάρο της Δημαρχίας;
Τι στάγερ και καναδέζες;
Το '50 ορκίστηκες στρατιώτης;
Εδώ και πολλές δεκαετίες ο στρατός μεταφέρεται (κυρίως) με μισθωμένα πούλμαν...
Εγω το 1996 πηγαινα με το σταγερ, ναι. Ποιες ειναι οι "πολλές δεκαετιες"?
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Σχολιαζανε δημοσιογραφοι οτι ο Κασσελακης περισσοτερες φορες εχει εμφανιστει σε καφετεριες και ταβερνες, παρα σε συνεδριασεις του κομματος .
Και φυσικα τα πληρωνει ολα απο τη τσεπη του, οπως εχω καταλαβει. Οπως οταν πηγε τους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ στο νησι.
Την ημερα μονο που εκανε παρελαση, εκανε λεει το τραπεζι σε ταβερνα σε ολους τους στρατιωτες που ηταν μαζι στο θαλαμο, μαζι με τις οικογενειες τους.
Το βραδυ ηταν σε μαγαζι με ΣΥΡΙΖΑιους.
Και στο ενδιαμεσο εμφανιστηκε σε μαγαζι με τον Ταιλερ να φανε και να γιορτασουν.
Κυκλοφορει το χρημα.
Και φυσικα τα πληρωνει ολα απο τη τσεπη του, οπως εχω καταλαβει. Οπως οταν πηγε τους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ στο νησι.
Την ημερα μονο που εκανε παρελαση, εκανε λεει το τραπεζι σε ταβερνα σε ολους τους στρατιωτες που ηταν μαζι στο θαλαμο, μαζι με τις οικογενειες τους.
Και στο ενδιαμεσο εμφανιστηκε σε μαγαζι με τον Ταιλερ να φανε και να γιορτασουν.
Κυκλοφορει το χρημα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Βλεποντας τον Κασσελακη και τις γελοιοτητες που κανει, θελω να απευθυνω γενικως ενα ερωτημα.Σχολιαζανε δημοσιογραφοι οτι ο Κασσελακης περισσοτερες φορες εχει εμφανιστει σε καφετεριες και ταβερνες, παρα σε συνεδριασεις του κομματος .
Κυκλοφορει το χρημα.
Ας υποθεσουμε οτι για καποιον λογο η ΝΔ εξαφανιζεται ως κομμα. Δεν υπαρχει. Και θα πρεπει να γινει κυβερνηση απο τους υπολοιπους. Συριζα, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΝΑΡ, Λύση, Πλευση, Νίκη, Σπαρτιατες.
Μονο εμενα με τρομαζει η εικονα αυτη?
Αν τρομαζει κι αλλους, ειναι η εξηγηση για το 41%.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Λεγανε σε πανελ οτι πλεον η ΝΔ εν οψει Ευρωεκλογων εχει κατεβασει τον πηχυ στο 30%.Βλεποντας τον Κασσελακη και τις γελοιοτητες που κανει, θελω να απευθυνω γενικως ενα ερωτημα.
Ας υποθεσουμε οτι για καποιον λογο η ΝΔ εξαφανιζεται ως κομμα. Δεν υπαρχει. Και θα πρεπει να γινει κυβερνηση απο τους υπολοιπους. Συριζα, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΝΑΡ, Λύση, Πλευση, Νίκη, Σπαρτιατες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ρωτησα αυτοΛεγανε σε πανελ οτι πλεον η ΝΔ εν οψει Ευρωεκλογων εχει κατεβασει τον πηχυ στο 30%.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Απαντησα εμμεσως.Δεν ρωτησα αυτο
Μπορει οι υπολοιποι να ειναι αναξιοπιστοι, αλλα τοτε πως πεφτει και η ΝΔ;
Ο κοσμος ειναι δυσαρεστημενος απο την διακυβερνηση της, η καλυτερα μερος του κοσμου που την ψηφισε.
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Εσύ χριστιανέ μου, πρόσεξε με τον θηλυκό ράμπο - πρώην επίδοξο εύελπι της Κολομβίας που έχεις μπλέξει, γιατί δεν σε βλέπω καλά...Τι λες χριστιανε μου?
Εγω το 1996 πηγαινα με το σταγερ, ναι. Ποιες ειναι οι "πολλές δεκαετιες"?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ηταν ευελπις, υποψηφια υπαξιωματικος ητανΕσύ χριστιανέ μου, πρόσεξε με τον θηλυκό ράμπο - πρώην επίδοξο εύελπι της Κολομβίας που έχεις μπλέξει, γιατί δεν σε βλέπω καλά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πεφτει. Στους αναποφασιστους πανεΑπαντησα εμμεσως.
Μπορει οι υπολοιποι να ειναι αναξιοπιστοι, αλλα τοτε πως πεφτει και η ΝΔ;
Ο κοσμος ειναι δυσαρεστημενος απο την διακυβερνηση της, η καλυτερα μερος του κοσμου που την ψηφισε.
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Εκεί κολλάς εσύ; Στον βαθμό; Αν ήταν ΕΠΟΠ, ή ΕΜΘ, ή μόνιμη από ΣΜΥ ή Ευελπίδων;Δεν ηταν ευελπις, υποψηφια υπαξιωματικος ηταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πεφτει. Στους αναποφασιστους πανε
Το ότι την έδιωξαν γιατί ήταν πολύ βίαια έχει σημασία...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
E ενταξει περασαν χρονια απο τοτε, τωρα εχει ηρεμησει λιγοΕκεί κολλάς εσύ; Στον βαθμό; Αν ήταν ΕΠΟΠ, ή ΕΜΘ, ή μόνιμη από ΣΜΥ ή Ευελπίδων;
Το ότι την έδιωξαν γιατί ήταν πολύ βίαια έχει σημασία...
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Γυναίκα σε θέση εξουσίας είναι ότι χειρότερο, ειδικά αν έχει απωθημένα...E ενταξει περασαν χρονια απο τοτε, τωρα εχει ηρεμησει λιγο
Προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ισάξια του άντρα (να "διαλύσει" τα στερεότυπα)
Θα το έχεις δει τόσα χρόνια στα δικαστήρια εσύ...
Τελευταία τροποποίηση:
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
οπως τα βλεπω εδω ,ολο τρωει αυτος ο κασελάκης, πως κρατιεται αδυνατος ..τι στηγν ευχη μονο εγω παχαινω σε αυτη τη χωρα...lolΣχολιαζανε δημοσιογραφοι οτι ο Κασσελακης περισσοτερες φορες εχει εμφανιστει σε καφετεριες και ταβερνες, παρα σε συνεδριασεις του κομματος .
Κυκλοφορει το χρημα.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
κασελακης δαγκωτο ,χα χα χα, απο τισ καμορτες που μας κυβερνουν τι χειροτερο ,θα συμβει? εται κι αλιως τη οικονομια της χωρας την εχουν στο Λουξεμβουργο ,ειμαστε απλως μια χρεωκοπημενη χωρα που μας κρατουν σε μυστικη χρεωκοπια ,ωστε να παρουν οτι μπορεσουν ,η εΛΛΑς ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗς 4Ης ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗς ΕΠΑΝ@ΚΛΑΣΗΣΒλεποντας τον Κασσελακη και τις γελοιοτητες που κανει, θελω να απευθυνω γενικως ενα ερωτημα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ναι αλλά εσυ δεν πας γυμναστηριο τρεις ωρες καθε μεραοπως τα βλεπω εδω ,ολο τρωει αυτος ο κασελάκης, πως κρατιεται αδυνατος ..τι στηγν ευχη μονο εγω παχαινω σε αυτη τη χωρα...lol
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Γαμει η ΝΔ ...Βλεποντας τον Κασσελακη και τις γελοιοτητες που κανει, θελω να απευθυνω γενικως ενα ερωτημα.
Δωσε Μητσοτακη στο λαο !!
Παρακολουθησεις
Τεμπη
Συγκαλυψη
SMS στο Μαρινακη
και η ακριβεια κανει παρτιιιιιιιιιι
Αλλα ολα κομπλε ... πηραμε 30 ευρω αυξηση στον κατωτατο
Ας φωναξουμε ΟΛΟΙ μαζι "ΖΗΤΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ"
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Χωρις να ειμαι Κασελακικος ...κασελακης δαγκωτο ,χα χα χα, απο τισ καμορτες που μας κυβερνουν τι χειροτερο ,θα συμβει? εται κι αλιως τη οικονομια της χωρας την εχουν στο Λουξεμβουργο ,ειμαστε απλως μια χρεωκοπημενη χωρα που μας κρατουν σε μυστικη χρεωκοπια ,ωστε να παρουν οτι μπορεσουν ,η εΛΛΑς ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗς 4Ης ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗς ΕΠΑΝ@ΚΛΑΣΗΣ
αλλα αν μεινει και αλλη τετραετια ο Μητσοτακης ... ΔΕΝ θα υπαρχει χωρα ...
Οποιος και να ερθει ... αποκλειεται να ειναι τοοοσο κακος οπως ο Κουλης !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις