tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.100
- Πόντοι
- 1.206
για να διασπαστει και το δευτερο κομματι τυπε!!!Καταλαβε κανένας γιατι εγινε το συνεδριο του Συριζα?
μονος του θα φτασει στο 4%
για να διασπαστει και το δευτερο κομματι τυπε!!!Καταλαβε κανένας γιατι εγινε το συνεδριο του Συριζα?
Εχω μια κρυφη ελπιδα οτι θα γινει το 2027 το απολυτως δικαιο, να παρει 2,999% και να μεινει εκτος βουλης. Η φυσικη καταληξη ενος σιχαμενου κομματος που ταλαιπωρησε επι 15 χρονια την χωρα μαςγια να διασπαστει και το δευτερο κομματι τυπε!!!
μονος του θα φτασει στο 4%
Το μεγαλύτερο μουνόπανο της μεταπολίτευσης.Ηταν δικαιο, εγινε πραξη
Εφοσον εως και σημερα δεν εχει ζητησει συγνωμη για την ελεεινή σταση του την περιοδο 2012-2015, του αξιζει ο πληρης εξευτελισμος. Και σε αυτον και στο κομμα του. Νέμεση.
Λάθος. Ο Τσίπρας δεν είναι Αντρέας για να επανεμφανιστεί και να βγει μπροστά. Παράδειγμα είναι ότι ζήτησε εκλογές και δεν εισακούστηκε καθόλου. Κοινός τον έχουνε αδειάσει. Αυτός που βγαίνει μπροστά προέρχεται απο το ΠΑΣΟΚ.Μια ήττα της Γεροβσίλη είναι ήττα του Τσίπρα και εν πολλοίς προδιαγράφει το πολιτικό του τέλος...
Μαθαινω απο συνεδρους του Συριζα οτι οι δηλωσεις Τσιπρα προκαλεσαν μεγαλη οργη και αγανακτηση. Πλεον δεν οριζει τιποτα.Λάθος. Ο Τσίπρας δεν είναι Αντρέας για να επανεμφανιστεί και να βγει μπροστά. Παράδειγμα είναι ότι ζήτησε εκλογές και δεν εισακούστηκε καθόλου. Κοινός τον έχουνε αδειάσει. Αυτός που βγαίνει μπροστά προέρχεται απο το ΠΑΣΟΚ.
Συμφωνώ, είναι παρελθόν.Μαθαινω απο συνεδρους του Συριζα οτι οι δηλωσεις Τσιπρα προκαλεσαν μεγαλη οργη και αγανακτηση. Πλεον δεν οριζει τιποτα.
Ο Κυριάκος ετοιμάζει μεθοδικά του επόμενο στάδιο της πολιτικής του καριέρας καθώς ,σύμφωνα με πηγές μου από τον Βορρά,ετοιμάζεται για θέση σε ευρω-θεσμο.Δεν τον βλέπω για τρίτη, θα βαρεθεί μέχρι τοτε. Άλλωστε δεν εχει κανένα ενδιαφέρον ο ανταγωνισμός οταν εχεις απέναντι Ανδρουλακη και Κασσελακη.
O ανθρωπος ειναι εκτος τοπου και χρονου, θεωρησε οτι θα μιλησει και ολοι θα σπευσουν να τον υπακουσουν. Δεν εχει καταλαβει απολυτως τιποτα.Συμφωνώ, είναι παρελθόν.
Ναι ειναι σωστο αυτο, θεωρω οτι στο μεσο της τριτης τετραετιας και αφου προεδρευσει και της ΕΕ, θα φυγει. Η προεδρια της δημοκρατιας μαλλον δεν τον ενδιαφερει.Ο Κυριάκος ετοιμάζει μεθοδικά του επόμενο στάδιο της πολιτικής του καριέρας καθώς ,σύμφωνα με πηγές μου από τον Βορρά,ετοιμάζεται για θέση σε ευρω-θεσμο.
Για αυτό φροντίζει να προετοιμάσει το έδαφος βολεύοντας εκφραστές του Λοατκισμου όπως κάνει και η "πολιτισμένη" Ευρώπη η οποία όμως πρώτα έχει λύσει πολλά άλλα θέματα τα οποία εμείς ακόμα δεν έχουμε λύσει.
Δεν τραβαει ο Λοβερδος τύπε. Ηταν λαθος που εκανε κομμα. Και ο Βενιζελος ειναι τελειωμενος, ειναι μισητός.Έρχεται ο Λοβέρδος με στήριγμα Βενιζέλου απο πίσω. Θα κάνει το μπαμ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα κρατήσει.
Με κομμα δικο του δεν κανει τιποτα. Απορω πως δεν εχει προσχωρησει στη ΝΔ ακομα.Έρχεται ο Λοβέρδος με στήριγμα Βενιζέλου απο πίσω. Θα κάνει το μπαμ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα κρατήσει.
Εμείς είμαστε για να δένουμε τα κορδόνια των Ευρωπαίων όπως είπε και η Ντόρα. Το πολύ πολύ να του δώσουν εποπτική θέση όχι όμως θέση κλειδί για να προεδρεύει.Ο Κυριάκος ετοιμάζει μεθοδικά του επόμενο στάδιο της πολιτικής του καριέρας καθώς ,σύμφωνα με πηγές μου από τον Βορρά,ετοιμάζεται για θέση σε ευρω-θεσμο.
Για αυτό φροντίζει να προετοιμάσει το έδαφος βολεύοντας εκφραστές του Λοατκισμου όπως κάνει και η "πολιτισμένη" Ευρώπη η οποία όμως πρώτα έχει λύσει πολλά άλλα θέματα τα οποία εμείς ακόμα δεν έχουμε λύσει.
Λαθος του. Αλλά γενικως δεν φημιζεται για την πολιτικη του ευστροφια.Με κομμα δικο του δεν κανει τιποτα. Απορω πως δεν εχει προσχωρησει στη ΝΔ ακομα.
Θα το δουμε αυτο. Οσοι τον υποτιμουν, αποστομωνονται πανταΕμείς είμαστε για να δένουμε τα κορδόνια των Ευρωπαίων όπως είπε και η Ντόρα. Το πολύ πολύ να του δώσουν εποπτική θέση όχι όμως θέση κλειδί για να προεδρεύει.
Δεν τον θέλουν οι δελφίνοι γιατί θα κονταροχτυπηθούν στα ίσια, βλέπε Άδωνη, Δένδια.Με κομμα δικο του δεν κανει τιποτα. Απορω πως δεν εχει προσχωρησει στη ΝΔ ακομα.
Eιναι μικρός για Π.τ.Δ.Ναι ειναι σωστο αυτο, θεωρω οτι στο μεσο της τριτης τετραετιας και αφου προεδρευσει και της ΕΕ, θα φυγει. Η προεδρια της δημοκρατιας μαλλον δεν τον ενδιαφερει.
Όλοι ξεκινάνε από κάπου....Εμείς είμαστε για να δένουμε τα κορδόνια των Ευρωπαίων όπως είπε και η Ντόρα. Το πολύ πολύ να του δώσουν εποπτική θέση όχι όμως θέση κλειδί για να προεδρεύει.
ενω οι βαστα γερουν και χειροκροτητες του σοιμπλε ολα καλα?Εχω μια κρυφη ελπιδα οτι θα γινει το 2027 το απολυτως δικαιο, να παρει 2,999% και να μεινει εκτος βουλης. Η φυσικη καταληξη ενος σιχαμενου κομματος που ταλαιπωρησε επι 15 χρονια την χωρα μας