Τι συζήτηση να κάνω με σένα που κάνεις μόνο προπαγάνδα και δεν απαντάς σε αυτά που σου λένε αλλά βάζεις την κασέτα? όσες φορές έχω προσπαθήσει δεν τα έχεις καταφέρει.
Αν ήσουν σε μέση οικονομική κατάσταση δε θα έψαχνες τις προσφορές να γλιτώσεις 5 ευρώ τη βδομάδα ούτε θα ψώνιζες στα λιντλ αλλά εντάξει....
και οι μη άριστοι....εξαρτάται...ποια είναι η γνώμη σου για το νομοσχέδιο για την φορολογία? συμφωνείς????
Δεν ψωνίζω μόνο από τα lidl
Ψωνίζω από κει που είναι οι φθηνότερες τιμές
Αλλά πολλές φορές είναι στο lidl
Και ψωνίζω και ακριβά πράγματα παραδείγματος χάρη καπνιστό σολομό συνήθως όταν είναι σε προσφορά
Και δεν ψωνίζω πάντα τα φθηνότερα παραδείγματος χάρη ποτέ δεν ψωνίζω την κόλλα του market in γιατί είναι απαράδεκτη αν και είναι πιο φθηνή
Θεωρώ κάποιον κορόιδο
Που πάει να ψωνίσει παραδείγματος χάρη προϊόντα colgate
Χωρίς την έκπτωση 50% που έχει σχεδόν κάθε φορά προσφορά τουλάχιστον σε ένα σούπερ μάρκετ
Και αυτό το κάνω ανεξάρτητα των χρημάτων που έχω που είμαι σε μέση κατάσταση ενώ πριν από χρόνια ήμουνα σε πολύ καλύτερη
Και τότε το ίδιο έκανα
Για τη φορολογία στους ελεύθερους επαγγελματίες
Γενικώς πιστεύω ότι δεν μπορεί να δηλώνουν τόσο πολύ ελάχιστα εισοδήματα
Και είναι πολύ δύσκολο όπως σωστά γράφεις να τους πιάσεις
Να δούμε πως θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο και τότε θα σου απαντήσω
Που θα είναι η τελική μορφή
Αλλά σε κάθε τέτοια μεταρρύθμιση
Υπάρχουν αυτοί που κερδίζουν και αυτοί που χάνουν
Και υπάρχουν και κάποιοι που αδικούνται και κάποιοι που παύουν να αδικούνται
Δηλαδή ελεύθεροι επαγγελματίες και λοιποί φορολογούμενοι
Και για να μην γίνονται παρεξηγήσεις
Κάποιους ελεύθερους επαγγελματίες θα τους πιάνει με τα καινούργια μέτρα
Και κάποιος θα τους αδικεί
Στην πρώτη περίπτωση οι λοιποί φορολογούμενοι θα έχουν κέρδος
Και οι πρώην φοροφυγάδες ζημιά
Στη δεύτερη περίπτωση οι ελεύθεροι επαγγελματίες που αδικούνται θα έχουν ζημιά άδικα
Απλώς πιστεύω για την ώρα και χωρίς το νομοσχέδιο να είναι τελικό ότι αυτή θα είναι η μειοψηφία