Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε και τι τους ρώτησαν
Who’s your daddy?
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε και τι τους ρώτησαν
Σιγα μην αφησει η σινγκουλαρ ουπς μητσοτακης να του φυγει η εξουσια απο τα χερια.... θα κυβερναει μεχρι να ψωφησει ο ιδιος και η χωρα
Ρε τυπε ειναι ντροπη να ειρωνευεσαι τον αρχηγο σου ,υπομονη, σε 30-40 χρονια θα σας οδηγησει στην εξουσια.
Σου θιξαμε την γκομενα και πεταχτηκες; /τυπε δεν εχω κομματικες παρωπιδες. Ουτε στηριζω παραγκες και Λουδοβικους. Ουτε ψηφιζω για την ομαδουλα μου- στο παμε κι οπου βγει. Ο'τι δεν μου κανει παει στην ακρη και προχωρω παρακατω. Ο αλεξιπτωτιστης αν και φαινεται συμπαθης δεν θα τον ψηφισω.τυπε ειναι ντροπη να ειρωνευεσαι τον στριγκακια
Τα χαλια σας τα βλεπετε;; Κατα τα αλλα η ομαδουλα της παραγκας και το αρχηγοπουλο με το asperger πεταει . Πιο κατω και απο τη ρουμανια (που γελαγατε καποτε) ειμαστε.
Αυτά τα άρθρα είναι δουλειές τις σινγκιουλαρ, άσε ρε πονηρέ.Metron Analysis: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε σχεδόν δύο μονάδες μέσα σε έναν μήνα - Ρεκόρ αρνητικών γνωμών για Κασσελάκη
Metron Analysis: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε σχεδόν δύο μονάδες μέσα σε έναν μήνα - Ρεκόρ αρνητικών γνωμών για Κασσελάκη
Προβάδισμα 22,8 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου - Κέρδη ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Πλεύση Ελευθερίας, ΜεΡΑ25 - Απώλειες για Ελληνική Λύση, Νίκη - Κάτω από το 3% οι «Σπαρτιάτες»www.protothema.gr
Παει πολυ καλα ο Κασσελακης...μπορει και καλυτερα!!
Χωρίς να είναι η δουλειά μουΣε πιστεύω ότι ήσουν αποθηκάριος
εννοείς ότι έφυγε με άδεια ο ένας και μοναδικός που είχε η αποθήκη και αφού πήρες τη θέση του έγινες προϊστάμενοςΧωρίς να είναι η δουλειά μου
στη μία βιομηχανία ήμουν για ένα μήνα και προϊστάμενος αποθήκης στις άδειες
Με δουλεύεις μου φαίνεταιεννοείς ότι έφυγε με άδεια ο ένας και μοναδικός που είχε η αποθήκη και αφού πήρες τη θέση του έγινες προϊστάμενος
για πες
με τι έγγραφο παραλαμβάνεις εμπορεύματα????
και όταν διώχνεις πόσα αντίτυπα πρέπει να κόψεις και τι χρώμα έχουν?
Και να σου πω....τον προσωπάρχη τον πήρες στο κινητό για να μην καταλάβει κανένας τίποτα μέσα στην αποθήκη?Με δουλεύεις μου φαίνεται
Ένα μήνα προϊστάμενος πριν από 40 χρόνια θα θυμάμαι αυτά;
Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι πήγαινα στις 6:00 το πρωί
Και έφευγα στις 5:00 το απόγευμα
Και ότι οι εργάτες που δούλευαν εκεί
Που ήταν και οι συνδικαλιστές του εργοστασίου κάποιοι από αυτούς
Μου ζητούσαν για να κάτσουν υπερωρία να γράψω παραπάνω ώρες
Στην εκπαίδευση που είχα κάνει για ένα μήνα πριν
Κανένας δεν μου το είχε πει αυτό
Έντρομος λοιπόν μόλις μου το είπαν
Πήρα τηλέφωνο τον προσωπάρχη οποίος δεν ήταν σε άδεια
Και του είπα θα σου πω κάτι αλλά δεν θα πάρεις κανένα μέτρο εναντίον αυτών που θα σου πω εάν δεν συμφωνείς;
Και αφού συμφώνησε του είπα το θέμα
Που ήταν γνωστό σε αυτόν ότι γινόταν
Και με την έγκριση του συμφώνησα
Δύο ήταν οι προϊστάμενοι και πήραν ταυτόχρονα άδεια τον Αύγουστο
Ο ένας λόγω έκτακτης ανάγκης
Το ξαναείπα αναπλήρωνα τους δύο προϊσταμένους αποθήκης
Θέλεις να με πεις προϊστάμενο αποθήκης θέλεις να με πεις αναπληρωτή προϊστάμενο αποθήκης ότι νομίζεις
Πόσα θες να μας τρελάνεις;Και να σου πω....τον προσωπάρχη τον πήρες στο κινητό για να μην καταλάβει κανένας τίποτα μέσα στην αποθήκη?