Μην κουράζεσαι να περιγράφεις τύπε μου το ότι έχεις δουλέψει στο δημόσιο σε πιστεύουμε δε χρειάζεται να το δικαιολογείς...φαίνεται το γράφει στο κούτελό σου
Το ότι έχεις δουλέψει σε θέση ευθύνης σε βιομηχανία.....επέτρεψε μας να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας
Και όταν λέμε για τις κατηγορίες θα παίρνεις τον μέσο υπάλληλο. Δεν θα βάζεις στην εξίσωση τον Διευθυντή της ΜΟΗ για να τον συγκρίνεις με τον διευθυντή μιας ΔΟΥ. Να πάρεις τότε και τον διευθυντή της ΔΕΗ που πρέπει να παίρνει 200Κ το μήνα.
Θα πάρεις έναν μέσο υπάλληλο....που στον ιδιωτικό τομέα παίρνει 700 - 800 ευρώ και δουλεύει 8 με 10 ώρες και του γίνεται η κωλοτρυπίδα χοάνη. Και στο δημόσιο ένας μέσος υπάλληλος παίρνει από 1000 ευρώ και πάνω και πάει στην υπηρεσία 9.00...φεύγει 13.30 - 14.00 και έχει αρμοδιότητες αμοιβάδας.
Εγώ έχω φάει στη μάπα πελάτες από τα περισσότερα πόστα του δημοσίου.......θεωρείς τυχαίο που σε κάθε περίπτωση σου λένε ''αμάξι θα στέλνεις μέχρι τις 12.30 - 13.00 γιατί μετά σχολάμε''
Για πήγαινε στον ιδιωτικό τομέα να πεις μετά τις 12.00 δεν στέλνεις αμάξι να δεις για πότε θα πάρεις τον πούλο.