barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.281
- Πόντοι
- 5.506
Εντάξει, δε φημίζεστε για το iq σας. Επιβεβαιώνεις.ΠΑΟΚΑΡΑ δυστυχισμενε σωγαμπρε
Εντάξει, δε φημίζεστε για το iq σας. Επιβεβαιώνεις.ΠΑΟΚΑΡΑ δυστυχισμενε σωγαμπρε
10 δες τηλεοπτικά και δημοσιογράφοι, κατέκλυσαν το δημοτικό σχολείο Εκάλης περιμενοντας κασσελακη
Στο ίδιο εκλογικό ψηφίζει Άδωνις και άλλοι επωμυμοι,για κανεναν δεν έχει γίνει τέτοιος πανικος
Ο Κουλης τελείωσε
Θα μας κάνει κι εμάς ? (ανθρώπους)Σκληρός εμφύλιος στον Σύριζα.
Θα τους κάνει ανθρώπους ο μάγκας.
Αφορμή η (αυτονόητη) δήλωση Κασέλ υπέρ Ισραήλ!
Ποιοί είμαστε εμείς?Θα μας κάνει κι εμάς ? (ανθρώπους)
Είναι φυσικό του...Συνεχίζεις νά γράφεις μαλακίες.
αποδεικνύεται ότι ο κασσελάκης είναι βλάκας και άσχετοςΓινεται τυπε και στα κανονικα ζευγαρια.
ΕΙναι συνηθες φαινομενο αυτο οταν μια γυναικα μεγαλης ηλικιας η δεν εχει καλα ωαρια να παιρνει απο αλλη.
Εξωσωματική θα γίνει.
Eγω θα έλεγα πως όσοι δεν καταλαβαίνουν τι λέει (παρερμηνεύουν εσκεμμένα) είναι οι βλάκες και οι άσχετοι.αποδεικνύεται ότι ο κασσελάκης είναι βλάκας και άσχετος
εντελώς αναχρονιστικες πατριαρχικές μαλακίες είπε,
μόνο κάνας πούστης ισλαμοφασίστας θα έλεγε τέτοια,
εάν έλεγε ετεροφυλόφιλος τέτοια πράγματα θα είχαν ξεσηκωθεί οι φεμιναζί με το δίκιο τους
κατάλαβες τι είπε;Eγω θα έλεγα πως όσοι δεν καταλαβαίνουν τι λέει (παρερμηνεύουν εσκεμμένα) είναι οι βλάκες και οι άσχετοι.
Τρανο παραδειγμα ο τυπος που σου εκανε Like .
Δλδ εαν δεν ειναι Αρρεν θα κανει εκτρωση?κατάλαβες τι είπε;
θα πάρει ένα ωάριο, θα το γονιμοποιήσει τεχνητά, θα το κρατήσει, εάν είναι άρρεν, θα το κυοφορήσει τρίτη γυναίκα και θα το ανομάσει απόλλωνα,
παράλληλα ο τάιλερ, θα πάρει ένα ωάριο (από την ίδια δότρια;), θα το γονιμοποιήσει τεχνητά, θα το κρατήσει, εάν είναι άρρεν, θα το κυοφορήσει τρίτη γυναίκα (ή η προηγούμενη) και θα το ανομάσει ηλία
Ολα αυτα τα ειπε;;Το ακουσατε;;Το υποννοησε;;Πως προκυπτει ρε παιδια ;;Η μανα μου εκανε 2 αγορια κι εχασε αλλα 2 σε προχωρημενη κυηση,με το καημο οτι δεν εκανε κι ενα κοριτσι θα παει.Τα ιδια κι εγω ηθελα ενα κοριτσακι και δευτερο δεν θα κανα.Μου δωσε ο θεος καλα να ναι 2 αγορια υγεια να χουν αλλα ενα κοριτσακι παντα θα το θελω.Δλδ εγω επιθυμω κοριτσακι αλλα αν πει ο Κασελακης οτι θελει 2 αγορια κανουμε τετοια αναλυση;;Αλλο θεμα με τους πουστηδες και τα παιδια εγω στεκομαι καθαρα την επιθυμια του,οπως την περιγραφω στη δικη μου περιπτωση κ την κρινω φυσιολογικηκατάλαβες τι είπε;
θα πάρει ένα ωάριο, θα το γονιμοποιήσει τεχνητά, θα το κρατήσει, εάν είναι άρρεν, θα το κυοφορήσει τρίτη γυναίκα και θα το ανομάσει απόλλωνα,
παράλληλα ο τάιλερ, θα πάρει ένα ωάριο (από την ίδια δότρια;), θα το γονιμοποιήσει τεχνητά, θα το κρατήσει, εάν είναι άρρεν, θα το κυοφορήσει τρίτη γυναίκα (ή η προηγούμενη) και θα το ανομάσει ηλία
Το bou και όλοι οι υπόλοιποι ..Ποιοί είμαστε εμείς?
Είπε ξεκάθαρα ότι θέλει για παιδιά αγόρια γιατί δεν ξέρει και δεν μπορεί να διαχειριστεί παιδί κορίτσιΟλα αυτα τα ειπε;;Το ακουσατε;;Το υποννοησε;;Πως προκυπτει ρε παιδια ;;Η μανα μου εκανε 2 αγορια κι εχασε αλλα 2 σε προχωρημενη κυηση,με το καημο οτι δεν εκανε κι ενα κοριτσι θα παει.Τα ιδια κι εγω ηθελα ενα κοριτσακι και δευτερο δεν θα κανα.Μου δωσε ο θεος καλα να ναι 2 αγορια υγεια να χουν αλλα ενα κοριτσακι παντα θα το θελω.Δλδ εγω επιθυμω κοριτσακι αλλα αν πει ο Κασελακης οτι θελει 2 αγορια κανουμε τετοια αναλυση;;Αλλο θεμα με τους πουστηδες και τα παιδια εγω στεκομαι καθαρα την επιθυμια του,οπως την περιγραφω στη δικη μου περιπτωση κ την κρινω φυσιολογικη
Σωστα,απο το να εκφερεις μια επιθυμια μεχρι να κανεις επιλογη φυλλου μεσω παρενθετης μητερας ειναι κατι που μονο οι δημοσιογραφοι στην ελλαδα το ξεχειλωσαν.Είπε ξεκάθαρα ότι θέλει για παιδιά αγόρια γιατί δεν ξέρει και δεν μπορεί να διαχειριστεί παιδί κορίτσι
Έλα ρε είναι Καραγκιόζης. Εξαφανίστηκε ο λαγός και αυτός. Την ίδια ακριβώς μαλακία είπε ο Πλεύρης και μας την μετέφεραν εδώ. Με το ζόρι να μην ξέρουμε τι ακούσαμε αλλά τι θα μας πουν μερικοί.Ολα αυτα τα ειπε;;Το ακουσατε;;Το υποννοησε;;Πως προκυπτει ρε παιδια ;;Η μανα μου εκανε 2 αγορια κι εχασε αλλα 2 σε προχωρημενη κυηση,με το καημο οτι δεν εκανε κι ενα κοριτσι θα παει.Τα ιδια κι εγω ηθελα ενα κοριτσακι και δευτερο δεν θα κανα.Μου δωσε ο θεος καλα να ναι 2 αγορια υγεια να χουν αλλα ενα κοριτσακι παντα θα το θελω.Δλδ εγω επιθυμω κοριτσακι αλλα αν πει ο Κασελακης οτι θελει 2 αγορια κανουμε τετοια αναλυση;;Αλλο θεμα με τους πουστηδες και τα παιδια εγω στεκομαι καθαρα την επιθυμια του,οπως την περιγραφω στη δικη μου περιπτωση κ την κρινω φυσιολογικη