Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.435
- Πόντοι
- 3.936
Ειπαμε τον λιγοτερο Μ. Οχι τον μεγιστο Μ.ΝD ψηφισες ρε τύπε?
Ειπαμε τον λιγοτερο Μ. Οχι τον μεγιστο Μ.ΝD ψηφισες ρε τύπε?
Είναι αυτοί που "δεν ψήφισαν συριζα";"Χωρις κάμερες παρακαλω" και μετα προχωραει με τον δικο του καμεραμαν
Αν εκανε τετοιες γελοιοτητες ο Κουλης, θα ειχαν βγαλει καποιοι τα λαρυγγια τους
Τωρα ειναι απλώς Δευτερα για τους "αντικειμενικους"
Άρθρο εφημερίδας το 2003. Οι τιμές αλλάζουν .Στέγαστρο με 5 εκατομμύρια σε τέτοιο μέγεθος λίγο δύσκολο.
Οι τιμές σιδήρου με τα ξενοδοχεία δεν είναι το ίδιο.Και να θυμάμαι καλά και τότε οι τιμές στο σίδερο είχαν εκτοξευθεί.Άρθρο εφημερίδας το 2003. Οι τιμές αλλάζουν .
Το Μάριοτ στο βερολίνο στην ποτσντάμερ πλατζ που τότε είχε 150€ τη βραδιά, σήμερα έχει 550€.
Αντίστοιχα το σεφελχοφ στη λίμνη της κωστάνζ τότε, είχε 60€ τη βραδιά και σήμερα 180€ .
Η χαρα του κωλομπαρα. Εν τω μεταξυ Ο Σεφερλης μαζευει υλικο
ετοιμος. στημένος να βοηθησει. να δείξει τον κώλο του. η απόλυτη γελοιότητα.
Και το Costa Navarino πριν 12 χρονια ειχε 650 και τωρα 250Άρθρο εφημερίδας το 2003. Οι τιμές αλλάζουν .
Το Μάριοτ στο βερολίνο στην ποτσντάμερ πλατζ που τότε είχε 150€ τη βραδιά, σήμερα έχει 550€.
Αντίστοιχα το σεφελχοφ στη λίμνη της κωστάνζ τότε, είχε 60€ τη βραδιά και σήμερα 180€ .
Και το Costa Navarino πριν 12 χρονια ειχε 650 και τωρα 250
Για να παρουμε ενα πραγματικο δεδομενο , το γηπεδο της ΑΕΚ στοιχισε ολοκληρο 50 εκατομμυρια
Οποτε 130 για ενα στεγαστρο παρα πολλα , και συνεχεια συντηρηση
Αυτα ειναι τα λογιστικα του Μελισσανιδη για το παντελονιασμαΓήπεδο ΑΕΚ: Κόστισε 75 εκατ. ευρώ! - BusinessNews.gr
Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, τα 35 εκατ. ευρώ αφορούν τη συνολική συνεισφορά της Περιφέρειας. Διευκρινίσεις σχετικά με το κόστος του νέου γηπέδου, που σύντομα θα ανοίξει τις πύλες του, έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν στην ενέργεια αυτή επιδιώκοντας να διευθετήσουν όποιες παρερμηνείες...www.businessnews.gr
Έχει κάνει χειρότερα ο γαμημενος ο ακατανομαστος που γλύφεις κομάτοσκυλο."Χωρις κάμερες παρακαλω" και μετα προχωραει με τον δικο του καμεραμαν
Αν εκανε τετοιες γελοιοτητες ο Κουλης, θα ειχαν βγαλει καποιοι τα λαρυγγια τους
Τωρα ειναι απλώς Δευτερα για τους "αντικειμενικους"
Ποιος ειναι ο λιγοτερο μαλακας?Δεν θα απαντησω.. Απλα ειπαμε επιλεγω τον λιγοτερο μ@λακα. Χωρις κομματικες παρωπιδες. Πραγμα που φαινεται ποιος ειναι..
Εμενα παλι ελεγε η γυναικα μου σημερα οτι τα αιρ κοντισιον θελουν καθαρισμα στα φιλτρα, και ότι πρεπει να φωναξουμε τον Στεφανοτυποι αν διαρευσω στον συριζα οτι εχω ενα τοιχο στην αποθήκη που θελει στοκάρισμα και βάψιμο λετε να ερθει να το φτιαξει?
δε με νοιαζουν οι καμερες εχω και εγω για ασφαλεια θα του δωσω το υλικο σε καλη τιμη
θα πρέπει ομως να τον φηφίσεις μετάΕμενα παλι ελεγε η γυναικα μου σημερα οτι τα αιρ κοντισιον θελουν καθαρισμα στα φιλτρα, και ότι πρεπει να φωναξουμε τον Στεφανο
Γιατι οχι?θα πρέπει ομως να τον φηφίσεις μετά
με το στεφανο ολα θα γινουνεΔύναμη από το Αμερικα.
σιγά το δύσκολο λιγο παραδιπλα να πας στη νδ χαθηκαν τα παρατράγουδα?Γιατι οχι?
Πρεπει να τον στηριξουμε λιγο, γιατι αν πεσει ο Συριζα στο 7-8% κινδυνευουμε να τον χασουμε, πού θα ξαναβρούμε τετοιο παρατραγουδο?