alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Οποιος φοβαται πεφτει και κοιματαιΚαθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται
Οποιος φοβαται πεφτει και κοιματαιΚαθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται
βρε εσυ λες καλημερα και κοιταμε το παραθυρο αυτο σε πειραξε;Ενταξει φιλε, οπως θες, δεν θα κατσω βραδιατικα να εξηγω οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη
πες αν ειναι να βαλω βυσμα για καμια μετεκπαίδευσητωρα τι να σου πω παει περασε η σειρα σου σε κανα ανηψι ελα ρωτα
Και το ΓΕΣ μαλακια ηταν
οταν πηγα εγω τα τοπ ηταν ΓΕΕΘΑ, ΣΣΕ και ΣΑΝ
οποιος τη νυχτα περπατει λάσπες και σκατά πατείΟποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
τιγκα στο μουνί ήταν αυταΣωστα
Ειχε σκασει τηλ να παω εκει οσο ημουν Π.Ραλλη
Εστειλα ακυρο με τον διοικητη μας
Το παιδι το θελουμε εδω , ειναι αναποσπαστο κομματι του στρατοπεδου..
Εχω παρακολουθήσει αγώνες από αυτο το σημείο, μέρες που έβρεχε. Η αλήθεια είναι πως το καταλαβαίνεις όταν είσαι εκεί, απλά δε φαίνεται τόσο τρομακτικό όσο το βλέπεις στο βίντεο. Τα αλάνια οι σεκιούριτι πάνε κι έρχονται καθισμένοι αλλά δεν αντιδρουν. Το έχουν ζήσει τόσες φορές φαίνεται που δε τους κάνει εντύπωση πλέον.Ούτε εγω εχω ειδικες γνωσεις, αλλά σου φανηκε στο βιντεο να ειναι κατι φυσιολογικο?
ασε ρε πονηρε αφου δεν σε ηξερε καλα καλα... για να τα διαβασει ο αλεξουκος τα λες αυτα που εκανε στο φυλακιο του βαρναβα;Σωστα
Ειχε σκασει τηλ να παω εκει οσο ημουν Π.Ραλλη
Εστειλα ακυρο με τον διοικητη μας
Το παιδι το θελουμε εδω , ειναι αναποσπαστο κομματι του στρατοπεδου..
Θυμηθηκα πώς το λεγανε το φυλακιο.ασε ρε πονηρε αφου δεν σε ηξερε καλα καλα... για να τα διαβασει ο αλεξουκος τα λες αυτα που εκανε στο φυλακιο του βαρναβα;
πολλα παρα πολλαΘυμηθηκα πώς το λεγανε το φυλακιο.
ΚΕΜ το ελεγαν. Σου λεει κατι?
Αρα? Υπαρχει φυλακιο στο Βαρναβα ή οχι?πολλα παρα πολλα
Τι είναι ο Βαρνάβας;;υπάρχει τέτοια περιοχή ή τρολλαρετε;Και για οσους αμφιβαλλουν αν υπαρχει φυλακιο στο Βαρναβα, εδω παραθετω μια συνομιλια σε ενα φορουμ, όπου συζητανε για το φυλακιο αυτο.
180 ΜΚ/Β ΧΩΚ - Καπανδρίτι Αττικής - Σελίδα 2
Παιδιά το πυροβολικό είναι σχετικά καλά. Φυσικά παίζει ρόλο και η Μονάδα. Στην Θήβα τα πράγματα θα σας φανούν λίγο δύσκολα, αλλά μην ξεχνάτε είναι κέντρο. Ότ…www.ellinikos-stratos.com
Τι είναι ο Βαρνάβας;;υπάρχει τέτοια περιοχή ή τρολλαρετε;
Μαγκες υπαρχει μια πιο βυσματικη θεσηασε ρε πονηρε αφου δεν σε ηξερε καλα καλα... για να τα διαβασει ο αλεξουκος τα λες αυτα που εκανε στο φυλακιο του βαρναβα;
Υπάρχουν δλδ όπως αυτοαποκαλούνται δεξιοί που υπηρέτησαν σε αυτό το Βαρνάβα( Αττική) κ δεν ντρέπονται;;Μαρκα απο τσουρεκι ειναι ρε μαν και εσυ , μην κολλας τωρα σαν τον Νταιμα