Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι σε αυτή τη χώρα τα τελευταία πολλά χρόνια επικρατεί η επέλαση της απόλυτης ασημαντότητας παντού, τί να σου κάνω. Αυτό εξηγεί σε μια γραμμή τη κατάντια μας.Και παρολα αυτα που ειπες και αλλα τοσα ακομα, κανεις δε καταφερε να τον ρηξει και αυξησε τα ποσοστα του κιολας.
Πες μας τους λογους που συνεβει αυτο.
Σε 6 μήνες η διαφορά θα έχει πέσει κάτω από 10 μονάδες
Ναι περιμενε να σου πουν «ειχες δικιο». (Οχι ο κωλο-γερος, αυτος ειναι σοβαρος).Ναι, εδω θα ειμαστε. Και θα μου πειτε απλως "ειχατε δικιο"
στο γιατρό από πότε έχεις να πας ?Θεωρω αδιανοητο να ειναι δευτερο κομμα αυτο το τσιρκο που λεγεται Συριζα και οχι ενα σοβαρο κομμα οπως το ΠΑΣΟΚ.
Εχεις φοβερα επιχειρηματα τυπε, εσυ και οι ομοιοι σου κατσαπλιαδες.Τυπε δεν έχει φρένο το κωλογλυψιμο στο αφεντικό σου.
Εντάξει το καταλάβαμε ότι είσαι σφουγγοκωλαριος με πάθος.
Αλήθεια σε κατουραει καθόλου η μονο σε γαμαει?
ντουζακι με κασσελακι ολα τα λεφταΕίκοσι μέρες στους λοκατζηδες ..
Όλη η χαρά δικιά του ......
Κωλογλυφτης και κομάτοσκύλο σαν κάτι παπαρια εδώ μεσα τυπε δεν είμαι.Εχεις φοβερα επιχειρηματα τυπε, εσυ και οι ομοιοι σου κατσαπλιαδες.
Έλα μου ντε ότι τον έπεισε με τα mitso-pass τον έλληνα ότι είναι η "μόνη σοβαρή πολιτική πρόταση". Δυστυχώς όμως, η πραγματικότητα δεν τον άκουσε.Παμε παλι
Σου λεω οτι ο Ελληνας ψηφισε τη μονη σοβαρη πολιτικη προταση που υπηρχε κι εσυ μου απαντας κενολογίες και γενικοτητες.
Ρε πουστηδες που τα βρισκετε τετοια βιντεακια ?????
Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι σε αυτή τη χώρα τα τελευταία πολλά χρόνια επικρατεί η επέλαση της απόλυτης ασημαντότητας παντού, τί να σου κάνω. Αυτό εξηγεί σε μια γραμμή τη κατάντια μας.
Καλά, παντρεμένος άνθρωπος δεν ισχύει ο νόμος για τους προστάτες οικογενειας σ' αυτόν...;οριστε κ στρατο θα παει ο ανθρωπος τι αλλο θετε πια ρε?????
Μπορεις να περασεις κι εσυ μια βολτα απο την κλινικη που παει ο κλοζερ, θα παρετε και εκπτωση.Κωλογλυφτης και κομάτοσκύλο σαν κάτι παπαρια εδώ μεσα τυπε δεν είμαι.
Εσύ που έχεις επιχειρήματα σαλτα και ρούφα τη σούφρα του γαμοπαιδου και πες κι ευχαριστώ κιόλας.
να του κοψουμε κ επιδομα πολυτεκνουΚαλά, παντρεμένος άνθρωπος δεν ισχύει ο νόμος για τους προστάτες οικογενειας σ' αυτόν...;
Που θα αφήσει μόνη της τη μαντάμ Tyler;
(Αυτόματα οι είκοσι μέρες γίνονται δέκα..)
Αν προσθέσουμε που εχει και σκύλο να φροντίσει,θα βγει οτι ο Στρατός του οφείλει μέρες και όχι αυτός στο Στρατό..
Πέστα ρε μεγάλε! Ο ξεπεσμός ξεκίνησε με την "Αλλαγή". Ομως να είμαστε δίκαιοι έδωσαν να φάνε πολλοί και να πληρώσουν τα σπασμένα τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους οι σκατόψυχοι!στο γιατρό από πότε έχεις να πας ?
Ενταξει φιλε, παρατα μας τωρα, ειχες πελωρια αναγκη να κανεις αυτο το ποσταρισμα?Τυπε δεν έχει φρένο το κωλογλυψιμο στο αφεντικό σου.
Εντάξει το καταλάβαμε ότι είσαι σφουγγοκωλαριος με πάθος.
Αλήθεια σε κατουραει καθόλου η μονο σε γαμαει?
Εγω ειπα με τι τιμη εβαλα βενζινη.Ρε μουνό-πανο είναι φθηνή δλδ κ στο 1,99?
Σάλτα και γαμησου