Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.002
- Πόντοι
- 3.936
Mια εκδοχή Δημοκρατικων αλά Γκρέκα είναι στο μυαλό του. Φαίνεται ξεκάθαρα. Το τι θα καταφέρει είναι συζητήσιμο.Ο Κασσέλ θεωρώ ότι την έχει δεί λίγο Μακρόν.
Απλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει ο φόβος της Λεπέν(Χ.Α)και δεν θα χτυπήσει εξουσία καθώς υπάρχει ένας πανίσχυρος πόλος εξουσίας.
Με την μορφή κυβέρνησης συνεργασίας κάποια στιγμή σίγουρα θα είναι μέσα στο κόλπο.
Και όλα αυτά αφού θα έχει πάρει το καλό/δημιουργικό κομμάτι του Συριζα μαζί του.
Και όμως έτσι είναι.....Αυτο για Βουλγαρια οτι θα εκμεταλευτει την κατασταση και θα μας επιτεθει απο που προκυπτει;
Εγω εχω ακουσει οτι προβαλαν ως δικαιολογια οτι δεν εδωσαν εντολη να εμπλακει η Ελλαδα πληρως στρατιωτικα στη Κυπρο, υπο τον φοβο τουρκικης ενεργειας κατα μεγαλων νησιων, πχ Ροδος.
Βεβαια δεν στεκει η δικαιολογια αυτη, οτι χανει η Ελλαδα αμαχητι τη μιση Κυπρο, μην τυχον επιτεθουν οι Τουρκοι και στη Ροδο η στη Κω.
Δυστυχως μια αλληλουχια λαθων εδωσαν τη δυνατοτητα στους Τουρκους να πραγματοποιησουν αυτο που σχεδιαζαν μεθοδικα.Και όμως έτσι είναι.....
Αν έχεις μια προδοτική κυβέρνηση όπως αυτή τότε και την μεραρχία θα αποσύρεις και μπουστοπραξικόπημα θα κάνεις στον Μακάριο και θα πιστέψεις για πιθανή Βουλγαρική επίθεση....
Καλά τα λες ζανούλη. Εσυ πηγες?20 μέρες και πολλες είναι.
Κανονικά μετα τα 35 δεν πρέπει κανείς να πηγαίνει στρατό
Εμένα με έχει ρίξει τύπε.Χεσμένο τον εχω τον Κυριάκο τα περισσότερα μυνήματα μου ειναι αλλού αν δεις καλά.
Αλλα απορώ οποιος πει κατι κακο για το κυριακο ορματε σαν τα σκυλιά.
Ποσα σας δινει για την υπεράσπιση?
Αχιλλέας Μπέος: Περιμένουμε τον Στέφανο Κασσελάκη στον Βόλο - Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια
«Ρε δεν ντρέπονται οι πολιτικοί που περιμένουν μια καταστροφή για να κάνουν αντιπολίτευση;» πρόσθεσε ο δήμαρχος Βόλουwww.protothema.gr
Αχιλλέας Μπέος: Περιμένουμε τον Στέφανο Κασσελάκη στον Βόλο - Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια.
Αχιλλέας Μπέος: Περιμένουμε τον Στέφανο Κασσελάκη στον Βόλο - Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια
«Ρε δεν ντρέπονται οι πολιτικοί που περιμένουν μια καταστροφή για να κάνουν αντιπολίτευση;» πρόσθεσε ο δήμαρχος Βόλουwww.protothema.gr
Που τα διαβάζετε αυτά τα παλαβά και τα πιστεύετε κιολας;
Αφού δεν έχεις διαβάσει ρε φιλαράκι τι πετάγεσαι; Πιάσε τον Φάκελο της Κύπρου από τη Βουλή και διάβασε καημένε!Που τα διαβάζετε αυτά τα παλαβά και τα πιστεύετε κιολας;
Πάντα απορώ με το θράσος των αδαών.Αφού δεν έχεις διαβάσει ρε φιλαράκι τι πετάγεσαι; Πιάσε τον Φάκελο της Κύπρου από τη Βουλή και διάβασε καημένε!
Έχω την εντύπωση ότι θα χρειαζόμασταν αντιπλοικά όπλα.Πάντα απορώ με το θράσος των αδαών.
Για να μην αναπαράγεις ανοησίες και γελάει με τα γραπτά σου κάποιος που πραγματικά έχει διαβάσει, υπάρχει ένα βιβλίο.
Το "Παρακαταθήκες Αετών" .
Εκδόσεις Ινφογνωμων.
Είναι του Παναγιώτη Μπαλέ.
Πτέραρχος ε.α.
Είναι ο διοικητής της μίας τετραδαςΦαντομ που περίμενε διαταγη απογείωσης για την Κυπρο. Μαζί με μια ακόμα τετράδα βομβαρδισμού και μία τετράδα αναχαίτισης.
Τα αεροπλάνα ηταν φορτωμενα με Rockeye, κλασσικές βόμβες διασποράς κατά τεθωρακισμενων και ιδιαίτερα αποτελεσματικες της εποχής. Τα της αποστολής τα αναλύει διεξοδικά σε ειδικό κεφάλαιο.
Τα περί F84 και φωτοβολιδων και Αραπακηδων είναι απίστευτες ανοησίες, που τις αναπαράγεις με περισσό θράσος κι ενώ είσαι αποδεδειγμένα μυρωδιας , κουνάς το δάχτυλο και μιλάς για καημενους.
Αν το βρεις το βιβλίο παρτο. Γύρω στα 15 ευρώ είχε.
Για να μην περιφέρεις την άγνοιά σου και γελοιοποιεισαι.
Α! Και δεν υπήρχε μια μοίρα Φαμτομ. 22 από τα 35 της παραγγελίας του 1972 ήταν ήδη εδώ.
Έχω την εντύπωση ότι θα χρειαζόμασταν αντιπλοικά όπλα.
Και βόμβες κατάλληλες για ρίψη σε σκάφη επιφανείας.
Δεν θα υπήρχε παραπάνω χρόνος να ψάχνεις αρματικούς σχηματισμούς κτλ χωρίς την παραμικρή πληροφορία από το έδαφος....
Τα σκάφη τους ήταν εκεί άπλα χωρίς αεροπορική υποστήριξη....
Νήμα του Κασέλ είναι και το κάναμε ρδέλο.Το προγεφύρωμα ηταν ο στόχος. Γι'αυτό επέλεξαν τις βόμβες διασποράς. Για να μη μείνει τίποτα σε άρμα και οχημα. 2-3 λεπτά ηταν ο εκτιμώμενος χρόνος βομβαρδισμού και μετά επιστροφή Κρήτη. Για οτιδήποτε απρόοπτο στην πορεία είχαν το συνοδό ζευγος αναχαίτισης. Αυτοί είχαν αποστολή βομβαρδισμού του προγεφυρώματος αποκλειστικά.
Δεν τα λέω εγώ. Οι πρωταγωνιστές τα λένε. Η λογική ήταν ότι η εξάλειψη του προγεφυρωματος τελείωνε την εισβολή.Νήμα του Κασέλ είναι και το κάναμε ρδέλο.
Νομίζω έχεις λάθος,πρώτος στόχος θα ήταν ο αποβατικός στόλος φίλε.
Θεωρητικά έχεις δίκιο.Δεν τα λέω εγώ. Οι πρωταγωνιστές τα λένε. Η λογική ήταν ότι η εξάλειψη του προγεφυρωματος τελείωνε την εισβολή.
Με τι μυαλό να πάνε οι Τούρκοι πίσω τα πλοία να φέρουν καινούρια στρατεύματα; Αφού και αυτά την ίδια τύχη με τα προηγούμενα θα είχαν.
Και τώρα δε θα είχαμε στρατό κατοχής. Αλλά εντολή δεν πηραν ποτέ. Και δεν τους κάλεσαν ποτέ να καταθέσουν τι και πως.
Εδω μια τυπική λειτουργία βόμβας τυπου Rockeye. Οταν ανοίξει ουτε ψύλλος στον κόρφο αυτών που κινουνται απο κατω.
Λαθη???Δυστυχως μια αλληλουχια λαθων εδωσαν τη δυνατοτητα στους Τουρκους να πραγματοποιησουν αυτο που σχεδιαζαν μεθοδικα.
Οταν λες πρωταγωνιστες; Πιο σημαντικοί από αυτόν που περίμενε στο αεροπλάνο την εντολή απογείωσης και το διοικητή υποβρυχίου που έβλεπε στο περισκόπιο τα τουρκικά αποβατικά αλλά περίμενε μάταια τη διαταγή βυθισης, δεν υπηρχαν.Θεωρητικά έχεις δίκιο.
Όμως που θα ρίχνανε?
Στον γάμο του καραγκιόζη?
Οι πρωταγωνιστές λένε ότι έπρεπε να χτυπηθεί η αποβατική δύναμη στην θάλασσα.
Αργήσανε πολύ να αποβιβάσουνε κόσμο και άρματα.
Οπότε και να χτυπούσαμε το έδαφος μικρή ζημιά θα γινόταν.
Έχεις δίκιο.Τσαμπα δουλεύεις για πάρτι του στο λεω κά8 στο υπογραφω.
Σας εχει κανει τετοια πλύση που δεν εχετε παρει χαμπάρι