Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.323
Πόντοι
3.936
Ακου να δεις μαλακα , εμενα δεν θα μου κανεις τον Αλεξ , αυτα σε αλλους
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΕΓΡΑΨΕΣ , μην μου λες τωρα για διωξεις , γιατι θα σου πω να μου βαλεις τον νομο που ειπες οτι αυτος δεν ειναι υπευθυνος , αντε λοιπον , περιμένω τον νομο που δεν ειναι υπευθυνος ο Κουλης οταν αναλαμβανει κομμα με χρεη ..

Ελα μαλακα , για το ΑΦΜ ασε μην απαντησεις , η μαλακια σου ειναι ξεκαθαρη , τον νομο βαλε μας που δεν ειναι υπευθυνος κανεις
Ρε φίλε... γιατί χαλάς μπαταρία να μιλάς στο ζαβο? Σκέψου την ΔΕΗ έχει ακρίβεια

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.323
Πόντοι
3.936
Δεν ενδιαφέρονται για αυτά οι γαλάζιοι τύποι

νομίζουν ότι μια ζωή θα τους πληρώνει το ΕΣΠΑ τους εργαζόμενους για να κάθονται και να κόβουν τιμολόγια στο γραφείο τους.
Ποίο ΕΣΠΑ? Τα έφαγαν και αυτά. Αλήθεια κατάφερε κάνεις να πάρει δάνειο από την Αναπτυξιακή?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Ακου να δεις μαλακα , εμενα δεν θα μου κανεις τον Αλεξ , αυτα σε αλλους
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΕΓΡΑΨΕΣ , μην μου λες τωρα για διωξεις , γιατι θα σου πω να μου βαλεις τον νομο που ειπες οτι αυτος δεν ειναι υπευθυνος , αντε λοιπον , περιμένω τον νομο που δεν ειναι υπευθυνος ο Κουλης οταν αναλαμβανει κομμα με χρεη ..

Ελα μαλακα , για το ΑΦΜ ασε μην απαντησεις , η μαλακια σου ειναι ξεκαθαρη , τον νομο βαλε μας που δεν ειναι υπευθυνος κανεις
Mε εκπλησσει η αγνοια σου επι του ζητηματος.
Κατ' αρχην, τα κομματα εχουν ΑΦΜ.

Δευτερον. Η νομικη φυση του πολιτικου κομματος ειναι λίαν αμφισβητούμενη.
Θα επρεπε, εννοειται, να εχει ξεκαθαρισει αυτο με σχετικο νομο.
Ενω συμφωνουμε ολοι οτι ειναι νομικο προσωπο (και γι αυτο εχει ικανοτητα δικαιου, μπορει να ειναι μισθωτης, αγοραστης κλπ), δεν ειναι σαφές ποια ειναι η μορφή του νομικου αυτου προσωπου, ωστε να καθορισθει και ο υπευθυνος αυτού.
Προφανως δεν ειναι νομικο προσωπο με διοικητικο συμβουλιο ή διευθυνοντα συμβουλο ή διαχειριστη, ωστε ο αρχηγος του κομματος να ειναι υπευθυνος με την ατομικη περιουσια του για τα χρέη.

Μην λεμε λοιπόν ό,τι να' ναι.
Για τα χρεη ευθυνεται το νομικο προσωπο του κομματος, απλούστατα.
Και τα δανεια εχουν ληφθει με εγγυηση τις μελλοντικες ετησιες επιχορηγησεις.
Προσωπική ευθυνη αρχηγού ή καποιου "εκπροσωπου" του κομματος δεν υφισταται νομικα. Ούτε βεβαιως ευθυνεται ως εγγυητης.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.323
Πόντοι
3.936

Ενω συμφωνουμε ολοι οτι ειναι νομικο προσωπο (και γι αυτο εχει ικανοτητα δικαιου, μπορει να ειναι μισθωτης, αγοραστης κλπ), δεν ειναι σαφές ποια ειναι η μορφή του νομικου αυτου προσωπου, ωστε να καθορισθει και ο υπευθυνος αυτού.
Προφανως δεν ειναι νομικο προσωπο με διοικητικο συμβουλιο ή διευθυνοντα συμβουλο ή διαχειριστη, ωστε ο αρχηγος του κομματος να ειναι υπευθυνος με την ατομικη περιουσια του για τα χρέη.

Προσωπική ευθυνη αρχηγού ή καποιου "εκπροσωπου" του κομματος δεν υφισταται νομικα. Ούτε βεβαιως ευθυνεται ως εγγυητης.
Άρα μας λες ότι τα λεφτά που έχουν πάρει δεν θα τα πληρώσει κανείς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Άρα μας λες ότι τα λεφτά που έχουν πάρει δεν θα τα πληρώσει κανείς.
Tα πληρωνει το κομμα μεσω των εσοδων του, κυριως μεσω των ετησιων κρατικων επιχορηγησεων

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336

Προφανως δεν ειναι νομικο προσωπο με διοικητικο συμβουλιο ή διευθυνοντα συμβουλο ή διαχειριστη, ωστε ο αρχηγος του κομματος ναη συνειδηση ειναι υπευθυνος με την ατομικη περιουσια του για τα χρέη.

Απο τη στιγμη που η ΝΔ εκανε αυτο το νομο και ψηφισε και το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ των τραπεζιτων , μπορει να μην ειναι νομικα υπευθυνη , ειναι ομως στη συνειδηση του κοσμου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Απο τη στιγμη που η ΝΔ εκανε αυτο το νομο και ψηφισε και το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ των τραπεζιτων , μπορει να μην ειναι νομικα υπευθυνη , ειναι ομως στη συνειδηση του κοσμου
Δεν συζηταμε αυτο

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Tα πληρωνει το κομμα μεσω των εσοδων του, κυριως μεσω των ετησιων κρατικων επιχορηγησεων
Δηλαδη θα υπαρχει σιγουρα σε 80 χρονια ΝΔ για να αποπληρωνει τα 400 μυρια δανεια ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Δηλαδη θα υπαρχει σιγουρα σε 80 χρονια ΝΔ για να αποπληρωνει τα 400 μυρια δανεια ??
Γιατι, με το ΠΑΣΟΚ τι εγινε? Πηρε δανεια με εγγυηση 10 χρονια επιχορηγησεων οταν επαιρνε 44% και μετα οταν πηρε 4% η επιχορηγηση επεσε στο ενα δεκατο. Και ήδη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εχει άλλο ΑΦΜ απο το προηγουμενο ΠΑΣΟΚ και τα χρεη γραφτηκαν πλεον στο χιόνι.
Τουλαχιστον η ΝΔ ειναι εδω και παιρνει 41%, αρα και μεγαλη επιχορηγηση και μπορει να πληρωνει σεβαστά ποσά στις τραπεζες.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.323
Πόντοι
3.936
Εάν για κάποιο λόγο όμως δεν θέλει αύριο η δεν μπορεί... κανένας δεν είναι υπεύθυνος για αποπληρωμή. Σωστά?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.439
Πόντοι
10.411
Ξεροχύνω με την επιλογή nick νέου προφίλ Ζανκλώ :wanker::wanker::wanker::wanker:
Αυτό με τους καρκίνους δεν χρειαζόταν,ξέφυγες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Εάν για κάποιο λόγο όμως δεν θέλει αύριο η δεν μπορεί... κανένας δεν είναι υπεύθυνος για αποπληρωμή. Σωστά?
Κανένας. Το ΠΑΣΟΚ ειναι σαφές παραδειγμα. Τα χρεη ειναι ολα στο προηγουμενο νομικο προσωπο με το προηγουμενο ΑΦΜ. Το νεο κομμα ειναι καθαρο ή σχεδον καθαρο.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.323
Πόντοι
3.936
Γιατι, με το ΠΑΣΟΚ τι εγινε? Πηρε δανεια με εγγυηση 10 χρονια επιχορηγησεων οταν επαιρνε 44% και μετα οταν πηρε 4% η επιχορηγηση επεσε στο ενα δεκατο. Και ήδη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εχει άλλο ΑΦΜ απο το προηγουμενο ΠΑΣΟΚ και τα χρεη γραφτηκαν πλεον στο χιόνι.
Τουλαχιστον η ΝΔ ειναι εδω και παιρνει 41%, αρα και μεγαλη επιχορηγηση και μπορει να πληρωνει σεβαστά ποσά στις τραπεζες.
Ε τα ίδια λέμε. Και γιατί δεν αλλάζουν το νόμο η την μορφή ώστε να μην ισχύει αυτό??

Τα δάνεια που πήγαν στο χιόνι ποιος τα χρεώθηκε??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Ε τα ίδια λέμε. Και γιατί δεν αλλάζουν το νόμο η την μορφή ώστε να μην ισχύει αυτό??

Τα δάνεια που πήγαν στο χιόνι ποιος τα χρεώθηκε??
1) Εμενα ρωτας? Προφανως δεν το θελει κανενας.
2) Κανενας. Εκει ειναι, στην τραπεζα, ως οφειλη του παλιου ΠΑΣΟΚ και τοκιζονται

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.202
Πόντοι
12.756

Κατ αρχην μην μου λες εμενα αν εχουν ΑΦΜ τα κομματα ή οχι ,
μια χαρα ξερω δεν περιμενα εσενα τον μαλάκα να μου πεις ,
στο μαλακα το κολλητηρι σου πες το , αυτου το μηνυμα να κανεις παραθεση ,
μαθε το φορουμ , τοσα χρονια εισαι εδω..κριμα ειναι..

Δευτερον , επειδη παλι δεν ξερεις να διαβάζεις και εισαι πια αποδεδειγμενα εντελως ασχετος ,
ζητησα να μου βαλει τον νομο που απαλλάσσει των ευθυνων τα προσωπα των κομματων,προέδρους κτλ..
Και προφανως δεν υπαρχει κανένας , οπως και καποιος νομος να τους κατηγορει, τωρα αυτο στο δινω γιατι ο Μπαροκ
ειναι τέρμα ηλιθιος και δεν θα το εβρισκε ποτέ και ας εψαχνε 7 ζωες στο google.
Το μονο που υπαρχει ειναι η μαλακια που εκανε η βουλη για τα τραπεζικα στελεχη κτλ.

Εμενα παλι αυτο που με εκπλησσει , εσυ δικηγόρος με σπουδες και με εξασκηση επαγγελματος , και εγω σπιτι μου
να ξύνω τ αρχιδια μου στο καναπέ καυλαντιζοντας στο ενδιαμεσο, και να πιανω τις μαλακιες που πετας και πετάτε ασταματητα εδω..
Θα επρεπε να περιτυλιγεις με μια πιο αληθοφανή προοπτική τις κοτσανες που αραδιαζεις.. δουλεια σου ειναι
η αποτυπωση με την βολικη πλευρα της επιχειρηματολογίας ..
Κριμα , ειναι λυπηρη αυτη η διαπιστωση.

Τωρα μην ρωτησω για το ΑΦΜ που εγραφε ο μαλακας τοση ωρα και δεν πεταχτηκες να διορθωσεις ..
γιατι να το διορθωσεις να μου πεις ,
αν περασει η μαλακια του, αστην να περασει λες ..
Βεβαια αν γραψει καποιος αλλος κοντρα στο Κουλη δεν αφηνεις μηνυμα χωρις να μπεις σαν σφηνα κωλου..

Και ασε να προλαβω την απαντηση σου , "εχουμε και δουλειες , δεν ειμαι συνεχεια εδω μεσα , μιλαγα με Κολομπιανα και δεν το ειδα , κτλ κτλ "

Τελευταία τροποποίηση:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.061
Πόντοι
456

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
871
Πόντοι
81
Ρε αρχοντα τι μου λες τωρα
Οι Αμερικανοι εχουν βγαλει φορητο πυραυλο Javelin, fire and forget , που πατανε ενα κουμπακι και διαλεγουν αν θα χτυπησει το τανκ απο μπροστα η απο πανω
Οι Ρωσοι πολεμανε με χαρακωματα Β παγκοσμιου πολεμου , ναρκες και χαλια πυροβολικου
Αν δεν εβαζε πλατη η Κινα , η Ρωσια θα ειχε χαιρετισει απο καιρο

Από την πόλη έρχομαι ...
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ...

Κουβέντα δεν λες για τις ανθρώπινες απώλειες των αντιπάλων . Η Ουκρανία πολεμά τώρα χωρίς εφεδρείες.
Τα στοιχεία μου προέρχονται από Αμερικανικές πηγές που δεν ελέγχονται από τον Λευκό Οίκο και ο οποίος δεν τα έχει διαψεύσει ποτέ.

Η Κίνα εφοδιάζει την Ρωσία με κάποια πυρομαχικά πυροβολικού και όχι με όπλα. Η μόνη χώρα που έως τώρα εφοδιάζει την Ρωσία με όπλα (drones) είναι το Ιράν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom