Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.853
Πόντοι
8.346
Σε ένα μπουρδελοσαιτ;

Αυτό είναι δουλειά της αντιπολίτευσης, όχι του πολίτη, τα έχεις μπερδέψει.

Επίσης, δεν ξέρω τι εννοείς αλλά στη δική μου λογική δε στέκει να γκρινιάζω όλη μέρα για τα "αποτελέσματα της Σινγκιουλαρ" για τα "πετσωμένα κανάλια", για "τις φωτιές που βάζει ο Μητσοτάκης και θα κάνει αιολικά πάρκα ο μπατζανάκης του", για τον "κοβιντ που δεν υπάρχει και μας δουλεύουνε".....
Σωστός. Στην δική σου λογική στέκει να κάνεις το πλυντήριο και να γλείφεις κωλοτρυπιδι Μητσοτάκη.
Κ ταυτόχρονα να βαφτιζεις γκρίνια την κριτική στον Λουδοβίκο..
Τόσο μαλακας εισαι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.225
Πόντοι
12.756
ΕΝτωμεταξυ μου εχουνε σπασει τους ορχεις ολοι οι πικραμμενοι που ξερω να συμμετεχω στην αυξηση κεφαλαιου της οπτιμα.....νιπλη τα φωτα σου,ξερουμε αν μπορουμε να αφησουμε καποιον συντομα ξεβρακωτο η να μην ασχοληθω?
Μπες στην αυξηση ,. θα βγουν καποια λεφτάκια ..
Το μαγαζι βεβαια εκει παει με μανιβέλα, ψηφιοποιηση μηδεν .. οτι θες με χαρτι και επιστολή .. η μονη τραπεζα που με κανει να πηγαινω απο εκει για καποια πραγματα ..
Προσπαθει παντως , δανειοδοτησεις ειναι οκ , δινει αβερτα , ελεγχος μέτριος ..
Την ειχα οσο ηταν εντελως επιχειρησεων και δεν ειχε μπει retail , αλλα τωρα ανοιγεται ..

Εγω αφησα κατι ψιλά εκει να υπαρχουν , μπας και θελω να στειλω τιποτα λεφτα σε κανα λογαριασμό στο βουνο του Θιβετ , που δεν κοιτανε χριστό αυτοι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.573
Πόντοι
5.506
Τώρα σοβαρά και 'σύ πιστεύεις τις μαλακίες πως οποιοδήποτε τυχαίο μέλος του που μπορεί να έχει οποιαδήποτε δοσοληψία με κομματικό μηχανισμό; Έλεος ρε, μην τρως τις πίπες του φαντασμένου μαλακά που έχει παρέα του το μισό υπουργικό συμβούλιο.
ναι το πιστευω....η μεγαλυτερη αλητοσυμμορια με πολλα παρακλαδια η μαλλον αυτη που γενησε την γκρικ μαφια ειναι η κυβερνηση του μουλου....ζω νυχτα και βλεπω.... ειναι παρακρατος κανονικο με δομες μαφιας

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.618
Πόντοι
22.785
Μεγάλο αυτό το θέμα που θίγεις και πολύ σοβαρό...χιλιάδες σαν αυτή την θεοπαλαβη έχουν παιδιά και δημιουργούν τεράστια δράματα....στον αντίποδα ανύπαντρες γυναίκες ή γκέι ζευγάρια (άντρες γυναίκες)που είναι σοβαροί μετρημένοι επιτυχημένοι επαγγελματικά φτύνουν αίμα για να υιοθετήσουν ένα παιδί ....
Το 1986 ήθελα να οιοθετησω ενα
Μεγάλο αυτό το θέμα που θίγεις και πολύ σοβαρό...χιλιάδες σαν αυτή την θεοπαλαβη έχουν παιδιά και δημιουργούν τεράστια δράματα....στον αντίποδα ανύπαντρες γυναίκες ή γκέι ζευγάρια (άντρες γυναίκες)που είναι σοβαροί μετρημένοι επιτυχημένοι επαγγελματικά φτύνουν αίμα για να υιοθετήσουν ένα παιδί ..
Το 1986 ήθελα να υιοθετήσω ένα αγοράκι 3,5 ετών.... Γραφειοκρατία εκείνη την εποχή ήταν απίστευτη και που δεν πήγα και με ποιους δεν μίλησα αλλά δεν έγινε τίποτα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.595
Πόντοι
3.656
Άλλο γράφουμε γνώμες και μαλακιζόμαστε και άλλο "ελέγχουμε την κυβέρνηση". Η συμμετοχή του πολίτη ξεκινάει και τελειώνει στην κάλπη. Δε ζούμε στην αρχαία Αθήνα πλέον.
Όχι....διότι η ενασχόληση σου με αυτά...και το φιλτράρισμα που κανείς είναι αυτά που σου διαμορφώνουν την ψήφο.

και η ψήφος σου διαμορφώνει το αποτέλεσμα και μετά την ζωή σου.

εντελώς λάθος νοοτροπία.

και υπάρχουν και αυτοί που συμμετέχουν ενεργά με διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.534
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (2).jpeg
    αρχείο λήψης (2).jpeg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 26

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.702
Πόντοι
5.506
παντός ο κύριος Κυριάκος στο σάιτ της βουλής το 2020 είχε μισό μύριο καταθέσεις 650Κ σε επενδύσεις, 40 ακίνητα

και 1.3 μύρια οφειλές.....δε βγαίνει το παιδί λογικό να πήρε τα 8Κ της επιδότησης για τα χωράφια
Εάν οι οφειλές είναι ρυθμισμένες και ενήμερες που το πρόβλημα για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;

Καταλαβαίνεις που υπάρχει η κριτική/έλεγχος των πολιτικών και που χάνεται η μπάλα;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.089
Πόντοι
5.006
Μπες στην αυξηση ,. θα βγουν καποια λεφτάκια ..
Το μαγαζι βεβαια εκει παει με μανιβέλα, ψηφιοποιηση μηδεν .. οτι θες με χαρτι και επιστολή .. η μονη τραπεζα που με κανει να πηγαινω απο εκει για καποια πραγματα ..
Προσπαθει παντως , δανειοδοτησεις ειναι οκ , δινει αβερτα , ελεγχος μέτριος ..
Την ειχα οσο ηταν εντελως επιχειρησεων και δεν ειχε μπει retail , αλλα τωρα ανοιγεται ..

Εγω αφησα κατι ψιλά εκει να υπαρχουν , μπας και θελω να στειλω τιποτα λεφτα σε κανα λογαριασμό στο βουνο του Θιβετ , που δεν κοιτανε χριστό αυτοι.
Είναι καλή δυνατή όπως λες κράτος από πίσω βαρδινογιαννης.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.702
Πόντοι
5.506
ναι το πιστευω....η μεγαλυτερη αλητοσυμμορια με πολλα παρακλαδια η μαλλον αυτη που γενησε την γκρικ μαφια ειναι η κυβερνηση του μουλου....ζω νυχτα και βλεπω.... ειναι παρακρατος κανονικο με δομες μαφιας
Και πληρώνουν μέλη του μπου για να γράφουν;

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Για τον νταβα της Τζούλιας λες ε τον φου φου. Τέτοια δήλωση και δεν άνοιξε μύτη....! Φαντάσου τι γίνεται στα άλλα υπουργεία
Σωστος. Γιατι ο αλλος ο Κοκλωνης που ειχε φεσωσει εκατομμυρια με τον Mr Dilber και κυκλοφορει ελευθερος και ωραιος
Ρεβης , Φουρθιωτης , Κοκλωνης. Δεν τους πειραζει κανεις , γιατι θα ανοιξουν την ατζεντα με τα ραντεβου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.702
Πόντοι
5.506
Όχι....διότι η ενασχόληση σου με αυτά...και το φιλτράρισμα που κανείς είναι αυτά που σου διαμορφώνουν την ψήφο.

και η ψήφος σου διαμορφώνει το αποτέλεσμα και μετά την ζωή σου.

εντελώς λάθος νοοτροπία.

και υπάρχουν και αυτοί που συμμετέχουν ενεργά με διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες.
Εδώ συμφωνούμε. Πόσοι πιστεύεις ότι κάνουν φιλτράρισμα και πάνε νηφάλιοι στην κάλπη και πόσοι παραμένουν στο Μητσοτάκης γαμιέσαι;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.573
Πόντοι
5.506
Και πληρώνουν μέλη του που για να γράφουν;
οχι πουλανε κοκο και οπλα για να δινουν μαρκετ πας....μοντελο ιταλιας του 80 απο καθυστερημενους σαν τον κουλη...εσυ νομιζεις οτι ολα αυτα τοσα χρονια τα δινουμε απο την αναπτυξη ε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.225
Πόντοι
12.756
Είναι καλή δυνατή όπως λες κράτος από πίσω.
Ε ναι , γι αυτο ειναι ολοι στ αρχιδια τους εκει μέσα
εστειλα ενα εμβασμα που καμια τραπεζα δεν με εξυπηρετουσε και μου σκοτιζαν τ αρχιδια , τι ειναι αυτο , φερε τιμολόγια , φερε emails .. λεω καλα γαμησε το.
Το πηγα Optima , ουτε που με ρωτησαν κάτι .. το εστειλαν και ευχαριστουμε πολυ Κε Νιπλη .. μου τσιμπησαν και ενα 200 εξοδα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.595
Πόντοι
3.656
Εάν οι οφειλές είναι ρυθμισμένες και ενήμερες που το πρόβλημα για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;

Καταλαβαίνεις που υπάρχει η κριτική/έλεγχος των πολιτικών και που χάνεται η μπάλα;
Το πρόβλημα είναι ότι ο άνθρωπος είναι αχόρταγος.

Του έλειψαν τα 8Κ των αγροτών? Δεν θα κάτσω να κρίνω η όχι τα εισοδήματα και τις υποχρεώσεις του. Την κίνηση έκρινα.

Αλλά εσύ που ξέρεις και εγώ αν είναι ρυθμισμένες οι οφειλές του? Γιατί του κόμματος σίγουρα δεν είναι....και το γραφικά στο σάιτ της βουλής δείχνει ότι ο μοτσητακης πλούτισε από το 2014 και μετά....όταν έγινε κεντρικό πρόσωπο δηλαδή.

Εγώ καταλαβαίνω εσύ δεν το πιάνεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.702
Πόντοι
5.506
οχι πουλανε κοκο και οπλα για να δινουν μαρκετ πας....μοντελο ιταλιας του 80 απο καθυστερημενους σαν τον κουλη...εσυ νομιζεις οτι ολα αυτα τοσα χρονια τα δινουμε απο την αναπτυξη ε?
Τρώμε έτοιμα λεφτά απ έξω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.595
Πόντοι
3.656
εστειλα ενα εμβασμα που καμια τραπεζα δεν με εξυπηρετουσε και μου σκοτιζαν τ αρχιδια , τι ειναι αυτο , φερε τιμολόγια , φερε emails .. λεω καλα γαμησε το.
Το πηγα Optima , ουτε που με ρωτησαν κάτι .. το εστειλαν και ευχαριστουμε πολυ Κε Νιπλη .. μου τσιμπησαν και ενα 200 εξοδα
στην Ουκρανία το έστειλες τύπε? :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.573
Πόντοι
5.506
κανενας δεν εδωσε ποτε σημασια σε αυτην την ειδηση....η καθημερινη το γραφει και κανενας δεν μας ειπε τι εγινε ποτε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.561
Πόντοι
2.606
ακουγονται σοβαρη τραπεζα...

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
O Φουρθιωτης οσο περιοριζοταν να κλεινει ραντεβου ηταν παντοδυναμος
Οταν πηγε να φτιαξει κομμα τον τελειωσανε συνοπτικα Μονο αυτο τους ενδιαφερει , ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom