troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.110
- Πόντοι
- 5.506
δεδικαιωμαιαντερεγαμησουκαισυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεδικαιωμαιαντερεγαμησουκαισυ
Και για του λογου το αληθες εδω τα αποτελεσματα
Κατά τη γνώμη σου και του νόμου λοιπόν φταίει ο θύτης πάντα και μόνο.Η ουσία είναι ότι κατά τη γνώμη μου (και της γνώμης του νόμου) σε μια κακοποίηση φταίει μόνο ο θύτης και όχι το θύμα.
Αυτό σχολίασα από τον Άλεξ, ούτε το κομμα ούτε την ιδεολογία ούτε τις παρέες του.
Αυτό υπερασπίστηκε αυτός και μετ τον υπερασπίστηκες εσυ. Αν το τεκμηριώσεις δεν έχω θέμα αλλά δεν το έκανες.
Όλα τα αλλά για παρέες και κλίκες σε ένα ανώνυμο θρεντ είναι χαζομάρες. Ενήλικοι άνθρωποι οποίος δεν του αρέσει πατάει logout.
εγώ γενικα σχολιάζω πραγματικά θέματα όχι «του σάιτ»
Δεν ξέρω ποιος είναι ο μαλάκας με τις γαμωμάνες;;;
κερδισε το ασημενιο ειπε ο μαγκαςειπε ο τυπος οτι τον κερδισε ?
Κατά τη γνώμη σου και του νόμου λοιπόν φταίει ο θύτης πάντα και μόνο.
Έλα όμως που κατά τη γνώμη πολλών, όπως και δική μου όπως και του Άλεξ, φταίει κι αυτός που "ανακατέβεται με τα πίτουρα". Πιστεύω εμείς να συμφωνούμε πως ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης.
Απλά το σκυλολόι εδώ μέσα φροντίζει να διαστρεβλώνει, να μπουρδουκλώνει, να στοχοποιεί και στο τέλος να ταυτίζει όλους με όλα. Είπε/έκανε κάτι ο Μητσοτάκης, το σκυλολόι τρέχει να μας ρωτήσει όσους τον ψηφίζουμε "αν συμφωνούμε, αν επικροτούμε, αν συντασσόμαστε" με ότι λέει/κάνει ο Μητσοτάκης. Λες και είμαστε ο Μητσοτάκης ή λες και συμφωνούμε ΣΕ ΟΛΑ με νδ και Μητσοτάκη.
Το μουνόπανο ο Michael Scott (τρομάρα του) που κάθονται ακόμα και τον ανέχονται οι κουμανταδόροι του
σάιτ.
Ο Αρχιμήδης είναι ελληνικός διαγωνισμός. Της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Με μαθητές ελληνικών σχολείων.Και για του λογου το αληθες εδω τα αποτελεσματα του μαθηματικου διαγωνισμου «Αρχιμηδης».
Τι μου θύμισες τώρα....Μυστικες δημοσκοπισεις λενε οτι ο Στεφανος βρισκεται και λιγο μπροστα αυτη τη στιγμη.
Ωραία, αναμένουμε με αγωνία την πλήρη υποτροφία από το λύκειο Phillips Academy στο Andover της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ......Ο Αρχιμήδης είναι ελληνικός διαγωνισμός. Της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Με μαθητές ελληνικών σχολείων.
Δεν έχει διεθνείς συμμετοχές ουτε εκδίδει αποτελέσματα στα Αγγλικά.
Θέλεις να δούμε μήπως ποιος θα γαμήσει το σπίτι ποιού; Σχετικά ήρεμα ρωτάω.ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΣ ΑΜΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ GOOGLE ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ -ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΗΤ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΡΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑΠΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
Και εσενα ανεχομαστε μωρη σκ@τοψυχη διπολικη κρυφο-φτερου χρονια τωρα.Το μουνόπανο ο Mich Sc (τρομάρα του) που κάθονται ακόμα και τον ανέχονται
Oύτε χιούμορ δεν σηκώνετε για την αρχηγάρα σας? Όλη μέρα και όλη νύχτα γράφετε τα μύρια όσα για μητσοτάκη, για την κασσελάκαινα μην ακούσετε τίποτα.Τωρα αυτος ο καραφλο-μπουχεσογλου μπορει να περιφερεται τα βραδια σαν ζομπι στα τσοντοσινεμα μηπως κι αρπαξει καποια ξωφαλτση..
Ρε τυπε εγω πρωτος απορησα με τον Κασελ.για την κασσελάκαινα μην ακούσετε τίποτα
Ποιος προβεβλημενος υπουργος , πουλεν των αμερικανων ,και εχει παντρευτει και εχει κανει εξωσωματικη με 52χρονη πρωην μοντελο και πρωην συζυγο bysexual του lifestyle
Οποιος το βρει κερδιζει προσκλησεις για παρασταση του Λιγναδη
Ορίστε να ένας λόγος να τον ψηφίσει κάποιοςΤο μονο καλο που εχει ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ειναι οτι δεν θα αφησει διαδοχο για πολιτικο δενδρο οπως Μητσοτακης, Παπανδρεου, Βαρβιτσιωτης, και αλλοι πολιτικοι.
Δώστε αναλυτικές πληροφορίες.Α κατάλαβα ποιον λέτε.Με παρένθετη μητέρα,
και η πρώην μοντέλα είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ κάτι χρονάκια ....
Ο μόνος που το παίζει σαΐνι της ενημέρωσης, που ξετρυπωνει και καλά πράγματα, είσαι εσύ. Που ποσταρες κάτι, μάλλον από Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα, κρίνοντας από τις εθνικότητες αυτών που μετέχουν και ισχυρίστηκες ότι είναι από διαγωνισμό Αρχιμήδη και ο Κασσελακης λέει ψέματα ότι πήρε διάκριση σε αυτόν.Ωραία, αναμένουμε με αγωνία την πλήρη υποτροφία από το λύκειο Phillips Academy στο Andover της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ......
Αφού έχουμε εδώ πέρα τα σαΐνια της ενημέρωσης που τα ξετρυπώνουν όλα και μπορούν να μας ενημερώσουν καλύτερα.
Δώστε αναλυτικές πληροφορίες.Α κατάλαβα ποιον λέτε.
Oύτε χιούμορ δεν σηκώνετε για την αρχηγάρα σας? Όλη μέρα και όλη νύχτα γράφετε τα μύρια όσα για μητσοτάκη, για την κασσελάκαινα μην ακούσετε τίποτα.
βρε αντε γαμησου , βλακαΘέλεις να δούμε μήπως ποιος θα γαμήσει το σπίτι ποιού; Σχετικά ήρεμα ρωτάω.
Εγώ μπορεί να έκανα λάθος με το διαγωνισμό αλλά περιμένω τους υποστηρικτές να μας δείξουν τα πραγματικά αποτελέσματα και κυρίως την υποτροφία. Ενός Ελληνικού διαγωνισμού για πανεπιστήμιο της Αμερικής (όπου λέει ότι ήταν τρίτος νικητής) ή ενός Βλακανικού διαγωνισμού όπου φαίνεται ότι ο Νο 37 λέει πως πήρε υποτροφία.Ο μόνος που το παίζει σαΐνι της ενημέρωσης, που ξετρυπωνει και καλά πράγματα, είσαι εσύ. Που ποσταρες κάτι, μάλλον από Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα, κρίνοντας από τις εθνικότητες αυτών που μετέχουν και ισχυρίστηκες ότι είναι από διαγωνισμό Αρχιμήδη και ο Κασσελακης λέει ψέματα ότι πήρε διάκριση σε αυτόν.
Κι αφου πιάνεσαι για "λαθροχειρια" πετάς τη μπάλα παρακάτω. Στη Μασαχουσέτη. Βάλε την εσύ που βλέπω ότι το ψάχνεις.
Εμείς σκοτιστήκαμε. Ως γνωστόν το ψέμα έχει κοντά ποδαρια. Αν λέει, πολύ σύντομα θα τον ξεσκεπάσουν.
Αλλά αυτό δε θα γίνει με μαϊμού λίστες.
Έτσι μπράβο.βρε αντε γαμησου , βλακα