Ο Ανδρέας έβαλε την ταφόπλακα στην αριστερά κ ο φλωρος την τσιμέντωσε..Φυσικά .... ιδού η απόδειξη την έφερε το πλήρωμα του χρόνου.
* στην λέξη φλώρο βάλτε όποιον από τους 2 νομίζετε..
Ο Ανδρέας έβαλε την ταφόπλακα στην αριστερά κ ο φλωρος την τσιμέντωσε..Φυσικά .... ιδού η απόδειξη την έφερε το πλήρωμα του χρόνου.
Νομίζω ότι άδικα το παλεύουμε. Γιατί ως γνωστόν αν έχεις προσωρινή άδεια διαμονής, άδεια εργασίας, πληρώνεσαι με εργοσημο μέσω ΕΦΚΑ, έχεις λογαριασμό ταμιευτηρίου, δικαιουσαι παροχή δημοσίων υπηρεσιών υγείας και παιδείας, φορολογεισαι, δεν είσαι νομιμοποιημένος εδώ.Αλεξ= Ναι , βαλε μου τα ποστ , ενα ενα ομως να δεις οτι άλλα μου λες και εσυ
(Αλεξ απο μεσα του) = ασε να φαει την ωρα του να βρει τα ποστ μεχρι να σκεφτω κάποια μαλακία ασχετη που θα κολλησω την βελονα , και αμα βρει τα ποστ ευκαιρία να δω αν μπορω σε αυτο που ειπα να δωσω αλλο νοημα , και θα πω για 50ρακια
εμένα θα μου πεις ..Νομίζω ότι άδικα το παλεύουμε. Γιατί ως γνωστόν αν έχεις προσωρινή άδεια διαμονής, άδεια εργασίας, πληρώνεσαι με εργοσημο μέσω ΕΦΚΑ, έχεις λογαριασμό ταμιευτηρίου, δικαιουσαι παροχή δημοσίων υπηρεσιών υγείας και παιδείας, φορολογεισαι, δεν είσαι νομιμοποιημένος εδώ.
Απλά έχεις άδεια εργασίας.
Δεν παει να είσαι και επί μακρόν διαμένων.
Ξεκάθαρα αυτά.
Δεν εχω καμία αμφιβολία ότι την έχεις παράνομα, βαριά με καμία άδεια εργασίας.εμένα θα μου πεις ..
Πως την εχω την φιλιπινεζα εγω νομιζεις
Κλαίω ρε,έκατσες και έφτιαξες τέτοιο οπτικό τρικ.....χαχαχαο Αλεξ ;;;
ο Αλεξ ;;;
ο Αλεξ ;;;
ο Αλεξ ;;;
ο Αλεξ ;;;
ο Αλεξ ;;;
ο Αλεξ ;;;
Εισαι τρελός ρε μαλάκα ;; θες να κρεμαστει απο κανα πολύφωτο ;;
Θίχτηκες μωρη μπουχαρα?????Ε νισαφι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Ελαττωμα εχεις εκ γεννετης και μεγαλωσε οταν σου εριξε καραβολιδα ο Σταικουρας την στιγμη που σε μαθαινε ποδοσφαιρο στην ηλικια 5 ετων.Δυστυχως πρεπει να τα κανω πενηνταρακια καθε φορα. Υπερεκτιμω μαλλον τους συνομιλητες μου, το ειχα παντα αυτο το ελαττωμα
Εϊσαι κι εσύ σαν τον Κασσελάκη.Δυστυχως πρεπει να τα κανω πενηνταρακια καθε φορα. Υπερεκτιμω μαλλον τους συνομιλητες μου, το ειχα παντα αυτο το ελαττωμα
Μεγάλο αυτό το θέμα που θίγεις και πολύ σοβαρό...χιλιάδες σαν αυτή την θεοπαλαβη έχουν παιδιά και δημιουργούν τεράστια δράματα....στον αντίποδα ανύπαντρες γυναίκες ή γκέι ζευγάρια (άντρες γυναίκες)που είναι σοβαροί μετρημένοι επιτυχημένοι επαγγελματικά φτύνουν αίμα για να υιοθετήσουν ένα παιδί ....
Αξιόπιστη φαίνεται η Λουκά … Θα της έδινα παιδί να το μεγαλώσει …
Χαρτζιλίκι ποιος να της έδωσε άραγε ?
Ναι αλλά μετά είπε πως του γάμησε το ταμτιριρι...αίμα στα κλωτσιδια λέει τον πήγαινε ...Θίχτηκες μωρη μπουχαρα?????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελαττωμα εχεις εκ γεννετης και μεγαλωσε οταν σου εριξε καραβολιδα ο Σταικουρας την στιγμη που σε μαθαινε ποδοσφαιρο στην ηλικια 5 ετων.
Τωρα εξηγουνται γιατι το παιντι ειναι λολο...Ναι αλλά μετά είπε πως του γάμησε το ταμτιριρι...αίμα στα κλωτσιδια λέει τον πήγαινε ...
Η ξεκωλιαρα .. "κουραστηκε" το πτωμα , η ψοφια η πρεζου
«Οχι» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη - Αρνήθηκε να αναλάβει ρόλο
Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους λέγοντας πως μετά από δύο χρόνια στην αντιπολίτευση δεν έχει ενέργεια και αντοχές
ΣΥΡΙΖΑ: «Οχι» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη - Αρνήθηκε να αναλάβει ρόλο
Ο Κασσελάκης της πρότεινε να αναλάβει όποια θέση θέλει αλλά αυτή επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους λέγοντας πως μετά από δύο χρόνια στην αντιπολίτευση δεν έχει ενέργεια και αντοχέςwww.protothema.gr
Eνταξει αυτη τουλαχιστον κρατησε 2 χρονια, ο Αχαστος πιτσικαρισε μετα απο 17 ωρες... μόνο για πρόεδρος είχε ενέργεια και αντοχές .... μετά την ήττα ψόφησε και βρώμισε η χτικιάρα .....
Και μονο που παραμενεις κομμουνιστης εισαι για ψυχιατρικη αναλυση.ποσο τσιρκο ειστε ρε συ ολοι ομαδικως,λες και για να εισαι υπερ του κωμματος της νδ πρεπει να δωσεις εξετασεις για κλοουν......μολις σταματησει το μυαλο σας να κατεβαζει απιθανα επιχειρηματα και γελοιες δικαιολογιες για οφθαλμοφανη εγκληματα και παραλειψεις ,παντα φταιει η αριστερα,δηλαδη το ΚΚΕ ,που στην τελικη μιλαμε για ενα κομματι της κοινωνιας 5-με 9% και θυμιζω πως δεν κυβερνησε ποτε.......ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ -για να μη βαλω απο το 45 - ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕΙ ,ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΥΡΑΓΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ......
Ρε κεφαλα, ασε τους νομους και τα δικαστηρια και τους δικηγορους. Αν εσυ πας να σπασεις στο ξυλο ενα ντερεκι με καλασνικοφ στο χερι, ποιος φταιει που θα μας αφησεις χρονους εσυ ή το ντερεκι;ρε μίστερ υπερασπιστή....το θέμα αυτό είναι αν είπε αν?
αυτό είναι το πρόβλημα ή ότι ένας δικηγόρος κάθετε και λέει ότι σε μια περίπτωση (υποτιθέμενης) κακοποίησης φταίει και το θύμα επειδή έμπλεξε με τον κακοποιητή? Στο δικαστήριο αυτά λένε???
και γάμα το δικηγόρος.....τι είδους άνθρωπος κάνει τέτοια σχόλια για κακοποιημένες γυναίκες για πολιτικούς λόγους? γιατί δεν πιστεύω ότι είναι τέτοιος άνθρωπος δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα.
σοβαρά τώρα?
Ρε μλκ, μην πεταγεσαι σα σερβιετα να κανεις το δικηγορο του σαουλ.αλλανταλα της Παρασκευης το γαλα ..