Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.462
Πόντοι
456
Η πουστοποιηση της Ελληνικής κοινωνίας προχωράει με ασύλληπτο ρυθμο!! Το περίμενε κανένας έστω πριν επτά, οκτώ χρόνια ότι οι ΛΟΑΤΚΙ θα ελέγχουν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της Ελλάδας ? Και όμως έγινε και ο Έλληνας το δέχεται αδιαμαρτύρητα

τους βαρεθηκαμε τους στρ8 τυπε ολο λογια κι απο τηγανιτα τιποτα, θελουμε λοατκι να στραποναρουν δεξιες και να μην τους πεφτει με τιποτα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.320
Πόντοι
3.656
Εδω ο Κασσελακης υποσχεθηκε να μαθει ελληνικα σε δυο μηνες, αυτο σε πειραξε?
Λυπάμαι που θα το πω αλλά ο κασελακης μπροστά στη δημαρχαρα φαντάζει καθηγητής πανεπιστημίου....

αν φτάσει στο σημείο η νδ να εναποθέσει τις ελπίδες της στον άχρηστο δεν σας βλέπω καλά :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Λυπάμαι που θα το πω αλλά ο κασελακης μπροστά στη δημαρχαρα φαντάζει καθηγητής πανεπιστημίου....

αν φτάσει στο σημείο η νδ να εναποθέσει τις ελπίδες της στον άχρηστο δεν σας βλέπω καλά :confused:
Ε καλα, ως τότε βλεπουμε
Η παραταξη δεν εχει προβλημα να βρισκει ηγετικα στελεχη
Αλλοι εχουν το προβλημα

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.924
Πόντοι
216

Χωρίς αντιπολίτευση;
Και ο Κατέλης βγαίνει πρωθυπουργός

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.320
Πόντοι
3.656
Ε καλα, ως τότε βλεπουμε
Η παραταξη δεν εχει προβλημα να βρισκει ηγετικα στελεχη
Αλλοι εχουν το προβλημα
Καμία παράταξη δεν έχει πρόβλημα να βρίσκει ηγετικά στελέχει όπως είδες και σήμερα.

Ο κάθε τυχαίος έρχεται και επειδή γράφει λίγο καλά γίνεται πρόεδρος.

Αυτό επιβεβαιώνει αυτό που λέω εγώ όχι εσύ. Το καταλαβαίνεις έτσι?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.030
Πόντοι
2.356

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.421
Πόντοι
2.306
Τον λογο που με αποκαλείς ετσι δεν μου εξηγησες
Το παιζεις ξερόλας (φυσικά και δεν είσαι) και είσαι μακράν ο πιο αντιπαθής γλυφτης του γαμοσογου.
Δε σέβεσαι άλλες απόψεις και πιστεύεις ότι έχεις δίκιο πάντα.
Θέλεις κι άλλα?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.556
Πόντοι
6.056
για ποιόν λέτε ? τον βλαχοδήμαρχο ? λαθροαγαπούλης-άχρηστος,καταφανώς μιζαδόρος και μπλα μπλα
αλλά το θέμα είναι η διασπάθηση του δημόσιου χρήματος .
Γι΄αυτό έπρεπε να διωχθεί ποινικά ,να υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός
Τα υπόλοιπα για την Αθήνα ότι βρωμάει όσο ποτέ άλλοτε και ζέχνει είναι μια πραγματικότητα:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Το παιζεις ξερόλας (φυσικά και δεν είσαι) και είσαι μακράν ο πιο αντιπαθής γλυφτης του γαμοσογου.
Δε σέβεσαι άλλες απόψεις και πιστεύεις ότι έχεις δίκιο πάντα.
Θέλεις κι άλλα?
Υποθετω εχεις την ιδια επιθετική και επικριτικη συμπεριφορα και στο πληθος παρομοιων συμπεριφορων εξ αριστερων. Δεν θυμαμαι βεβαια καποιο σχετικο σου ποσταρισμα, μαλλον δεν θα εχω δει καλα. Δεν θελω να υποψιαστω οτι σε ενοχλει απλως η πολιτικη μου τοποθετηση και οχι ο τροπος που το εκφραζω. Τι εισαι, κανενας υποκριτης?

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.421
Πόντοι
2.306
Υποθετω εχεις την ιδια επιθετική και επικριτικη συμπεριφορα και στο πληθος παρομοιων συμπεριφορων εξ αριστερων. Δεν θυμαμαι βεβαια καποιο σχετικο σου ποσταρισμα, μαλλον δεν θα εχω δει καλα. Δεν θελω να υποψιαστω οτι σε ενοχλει απλως η πολιτικη μου τοποθετηση και οχι ο τροπος που το εκφραζω. Τι εισαι, κανενας υποκριτης?
Καθόλου υποκριτής.
Η πολιτική σου άποψη μπαίνει στο περιθώριο όταν η συμπεριφορά σου για να την υποστηρίξεις δημιουργεί όλα τα άλλα που ανέφερα.
Εξ αριστερών καμία τοποθέτηση δεν είναι τόσο εριστικη όσο οι δικές σου.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.462
Πόντοι
456

βρε ασε τον προλογο και βγαλε την στολη απο το αβαταρ, εκτος κι αν εισαι κλασικος δεξιος κωλομπαρας και ψαρευεις να σε περιποιηθει κανας μπομπ σφουγγαρακης και τα αλλα φρουτα που εχει εδω μεσα

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Ανατινάχτηκε η νουμερο 1 πτέρυγα μάχης και δεν κατάλαβαν πως έγινε.
Κόπηκε στην μέση η Ελλάδα για 2 εβδομάδες δεν υπήρχε δρόμος Θεσσαλονίκη Αθήνα.

Και φοβούνται μήπως μπουν οι Τούρκοι με κασσελακη....

Αυτό είναι το καταντημα να έχεις μια τεράστια πουτσα στον κωλο και να φοβάσαι μια πουσταρα.

Οι Τούρκοι παραλίγο να μας στείλουν γέφυρες και στρατιωτική βοήθεια και μπουκάλια νεράκι ρεεεεεεεεεεε κοιμισμένα όργια......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom