Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 324K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.308
Πόντοι
3.656
Βραδινές βάρδιες στα ιδιωτικά ..
Σταματάω σ'αυτό
Από προσωπική εμπειρία με δικό μου άνθρωπο που είχε χιλιάδες διανυκτερεύσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο

θα σου πω ότι δεν είναι καθόλου έτσι. Υπάρχει γραμματεία σε κάθε όροφο που παίρνεις τηλέφωνο και περνάνε οι νοσηλεύτριες και το βράδυ.

Στα δημόσια νοσοκομεία το βράδυ δεν μπορείς να βρεις ούτε τον σεκιουριτά. Και να τη βρεις την νοσηλεύτρια μάλλον θα σου πει φέρε 20 ευρώ να σε βοηθήσω.

Σορρυ αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Ότι και να κάνει το δημόσιο δεν μπορεί σε υπηρεσίες να φτάσει το ιδιωτικό το μόνο που δέχομαι είναι ότι στο δημόσιο μπορεί να υπάρχουν καλύτεροι γιατροί....και για να σε χειρουργήσουν όμως θα ζητήσουν κάνα 5χίλιαρο στην καλύτερη.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.136
Πόντοι
206
Από προσωπική εμπειρία με δικό μου άνθρωπο που είχε χιλιάδες διανυκτερεύσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο

θα σου πω ότι δεν είναι καθόλου έτσι. Υπάρχει γραμματεία σε κάθε όροφο που παίρνεις τηλέφωνο και περνάνε οι νοσηλεύτριες και το βράδυ.

Στα δημόσια νοσοκομεία το βράδυ δεν μπορείς να βρεις ούτε τον σεκιουριτά. Και να τη βρεις την νοσηλεύτρια μάλλον θα σου πει φέρε 20 ευρώ να σε βοηθήσω.

Σορρυ αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Ότι και να κάνει το δημόσιο δεν μπορεί σε υπηρεσίες να φτάσει το ιδιωτικό το μόνο που δέχομαι είναι ότι στο δημόσιο μπορεί να υπάρχουν καλύτεροι γιατροί....και για να σε χειρουργήσουν όμως θα ζητήσουν κάνα 5χίλιαρο στην καλύτερη.
Το θέμα δεν είναι η νοσηλεύτρια, είναι οι γιατροί.
Αν σου προκύψει κάτι σοβαρό το βράδυ σε ιδιωτικό, δυσκολα τα πράγματα ..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.308
Πόντοι
3.656
Οκ έχει νόημα να σου πω ότι δεν είναι έτσι και όταν έτυχε εγώ είδα να έρχεται ο γιατρός στις 4 το βράδυ χωρίς να είναι εφημερία? Γιατί? επειδή από το χειρουργείο αυτός ποιος ξέρει πόσα χιλιάρικα θα βγάλει....

Γιατί στο ιδιωτικό δεν έχει εφημερίες θες να πεις? Δεν σε καταλαβαίνω.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Το Δημοσιο εχει μια σιγουρια αν συμβει κατι σοβαρο, πχ σε γιατρους, υποδομες.
Αλλα σε νοσηλευτες, που αν νοσηλευεσαι και διανυκτερευσεις σε νοσοκομειο, 99% νοσηλευτη θα χρειαστεις.
Επειδη εχω εμπειρια και απο δημοσιο, και ιδιωτικο, λογω της δωρεαν ιδιωτικης ασφαλισης απο τη δουλεια μου.
Στο Δημοσιο νοσηλευτρια ερχεται σπανια.
Στο ιδιωτικο ερχονται να σε δουν συνεχεια.
Ασε που στο δημοσιο ειναι 6 κρεβατια γεματα στο θαλαμο, ισως 3, στο ιδιωτικο οσες φορες εχω παει, ηταν 2-3, αν και παντα ημουν τυχερος και ημουν μονος στο δωματιο.
Ασε που αν θες να κανεις μια προγραμματισμενη επεμβαση, στο δημοσιο θα περασουν μηνες., και κανεις δεν ξερει ποτε θα σε καλεσουν, στο ιδιωτικο σημερα πας στον γιατρο σου, την αλλη εβδομαδα μπαινεις στο νοσοκομειο και ξεμπερδευεις.
Δεν υπαρχει συγκριση.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.136
Πόντοι
206
Οκ έχει νόημα να σου πω ότι δεν είναι έτσι και όταν έτυχε εγώ είδα να έρχεται ο γιατρός στις 4 το βράδυ χωρίς να είναι εφημερία? Γιατί? επειδή από το χειρουργείο αυτός ποιος ξέρει πόσα χιλιάρικα θα βγάλει....

Γιατί στο ιδιωτικό δεν έχει εφημερίες θες να πεις? Δεν σε καταλαβαίνω.
Εχει
Κάτι ταλαίπωρους κακοπληρωμένους γιατρούς σπουδαγμάνους σε περίεργα μέρη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.308
Πόντοι
3.656
Εχει
Κάτι ταλαίπωρους κακοπληρωμένους γιατρούς σπουδαγμάνους σε περίεργα μέρη.
ξέρω άνθρωπο σε δημόσιο νοσοκομείο που έκανε 3-4 εφημερίες τη βδομάδα.

ειδικευόμενος δεν είχε καμία πήρα...αυτός ήταν ο γιατρός της βάρδιας μάλλον.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.136
Πόντοι
206
Και τα δημόσια νοσοκομεία, "ιδιωτικά" είναι.
Λαδώνεις γιατρούς, νοσηλεύτριες, αποκλειστικές κλπ
Γλύτώνεις και τον ΦΠΑ :buck2:

Πλάκα πλάκα το ποιό φτηνό και καλό νοσοκομείο είναι το Ωνάσειο.
Οι γιατροί πληρώνονται ευρωπαϊκούς μισθούς και κανένας δεν λαδώνεται, αν τον τσιμπίσουν τον διώχνουν

Ποιό φτηνό και από τα δημόσια.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.136
Πόντοι
206
ξέρω άνθρωπο σε δημόσιο νοσοκομείο που έκανε 3-4 εφημερίες τη βδομάδα.

ειδικευόμενος δεν είχε καμία πήρα...αυτός ήταν ο γιατρός της βάρδιας μάλλον.
Κι είχε άλλους τριάντα γιατρούς δίπλα του να συμβουλευτεί.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.308
Πόντοι
3.656
Κι είχε άλλους τριάντα γιατρούς δίπλα του να συμβουλευτεί.
θάθελε....ο γιατρός πάει σπίτι του....στις εφημερίες μένει ο ειδικευόμενος με άλλους ειδικευόμενους.

βασικά να μη τα λέω εγώ δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας του κλάδου να μας πει τι παίζει.....

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.136
Πόντοι
206
Το Δημοσιο εχει μια σιγουρια αν συμβει κατι σοβαρο, πχ σε γιατρους, υποδομες.
Αλλα σε νοσηλευτες, που αν νοσηλευεσαι και διανυκτερευσεις σε νοσοκομειο, 99% νοσηλευτη θα χρειαστεις.
Επειδη εχω εμπειρια και απο δημοσιο, και ιδιωτικο, λογω της δωρεαν ιδιωτικης ασφαλισης απο τη δουλεια μου.
Στο Δημοσιο νοσηλευτρια ερχεται σπανια.
Στο ιδιωτικο ερχονται να σε δουν συνεχεια.
Ασε που στο δημοσιο ειναι 6 κρεβατια γεματα στο θαλαμο, ισως 3, στο ιδιωτικο οσες φορες εχω παει, ηταν 2-3, αν και παντα ημουν τυχερος και ημουν μονος στο δωματιο.
Ασε που αν θες να κανεις μια προγραμματισμενη επεμβαση, στο δημοσιο θα περασουν μηνες., και κανεις δεν ξερει ποτε θα σε καλεσουν, στο ιδιωτικο σημερα πας στον γιατρο σου, την αλλη εβδομαδα μπαινεις στο νοσοκομειο και ξεμπερδευεις.
Δεν υπαρχει συγκριση.
Οταν μετά από τροχαίο (ΝΙΜΤΣ)
Και χειρουργείο (2η μέρα, η 1η στην εντατική)
Ελεγα ¨Δεν μπορώ να αναπνεύσω"
Και ανοιγόκλεινα τα μάτια μου

Ολο και περισσότερα κεφαλάκια γιατρών έβλεπα από πάνω μου.
Κατάλαβα ότι μάλλον είναι κάτι σοβαρό

Την γλύτωσα και θα με υποστείτε ..

Βραδάκι, 8-9 η ώρα, γιατρούς χρειαζόμουνα όχι νοσηλεύτριες

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.924
Πόντοι
216
Οταν πριν απο 20φευγα χρονια προσπαθησε τοτε, Γιαννιτσης αν θυμαμαι καλα λεγοταν, να κανει τις αλλαγες στο ασφαλιστικο, επεσαν τα καρταλια των συνδικαλΗστων και τον εφαγαν λαχανο, ξεχαστηκε η ιστορια και οι οτετζηδες/δεητζηδες και καθε -ηδες των συντεχνιων μας γαμησαν τα πρεκια.

Αριστεριλα.
Ο Γιαννίτσης ήταν. Και τον άδειασε το ίδιο του κόμμα. Ο Σημίτης συγκεκριμένα.
Μαζί με τον Αλέκο Παπαδόπουλο, από τους πλέον σοβαρούς πολιτικούς της εποχής του.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Γινόταν της πουτάνας από συγκεντρώσεις και πορείες τότε. Η τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης ήμασταν και είμαστε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.492
Πόντοι
6.515
Ε

Ετσι ειναι αλλα μην ξεχνας οτι οι συντεχνιες που κανουν κουμαντο και αυτοι που κανουν τα μπαχαλα ειναι ο πνευματικος καρκινος της αριστερας που δε θελετε να καταλαβετε.
Και το μεγα σφαλμα ακομα και των δεξιων κυβερνησεων ειναι που τους ανεχονται.

Λεει προχθες ο Γεωργιαδης «απο Δευτερα, με νομο του κρατους δε θα μπορειτε να κανετε τους νταηδες και να πηγαινετε να κλεινετε τις επιχειρησεις που θελουν να δουλεψουν με το ετσι θελω»
Και απαντα ο Παφιλης «αυτο θα το δουμε».

Και εμας μας φταιει ο Γεωργιαδης γιατι «εχει τσιριχτη φωνη» «βγαινει συνεχεια στα καναλια» «εβριζε καποτε τη νεα δημοκρατια» και αλλες πιπες και για το μπινε τον Παφιλη κουβεντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε

Ετσι ειναι αλλα μην ξεχνας οτι οι συντεχνιες που κανουν κουμαντο και αυτοι που κανουν τα μπαχαλα ειναι ο πνευματικος καρκινος της αριστερας που δε θελετε να καταλαβετε.
Και το μεγα σφαλμα ακομα και των δεξιων κυβερνησεων ειναι που τους ανεχονται.

Λεει προχθες ο Γεωργιαδης «απο Δευτερα, με νομο του κρατους δε θα μπορειτε να κανετε τους νταηδες και να πηγαινετε να κλεινετε τις επιχειρησεις που θελουν να δουλεψουν με το ετσι θελω»
Και απαντα ο Παφιλης «αυτο θα το δουμε».

Και εμας μας φταιει ο Γεωργιαδης γιατι «εχει τσιριχτη φωνη» «βγαινει συνεχεια στα καναλια» «εβριζε καποτε τη νεα δημοκρατια» και αλλες πιπες και για το μπινε τον Παφιλη κουβεντα.
Οι ψευτο-φιλελευθετες κυβερνήσεις ανέχονται το μπάχαλο του ΚΚΕ, τα μπάχαλα του κάθε Ζακ, φυσα Γρηγορόπουλου κλπ

Σε ανταπόδοση οι αναρχο- αριστεροί ανέχονται τις κυβερνητικες κλεψιες και σιγονταρουν στις εθνικές ήττες (σκοπιανο)

• Like
Αντιδράσεις: barock

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
Μάλλον η Εφουλα θα φάει τον Κας

OP
OP
Οξαποδω

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.158
Πόντοι
14.615
Η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη.
Έχουν λέει από ένα τάμπλετ σε κάθε εκλογικό κέντρο, αλλά μερικά τάμπλετ δεν δουλεύουν καλά.
Οι τύποι από τα ρακομελάδικα, που θέλουν να κυβερνήσουν.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
805
Πόντοι
86
Αντε να εκμοντερνιστει λιγο και το ΚΚΕ και να βγαλει καμια ομορφη προεδρινα, μπας και παρει λιγο τ' απανω του. Γιατι με φατσα Κουτσουμπα δεν το βλεπω να ....
Να πω την αμαρτια μου, αυτοι οι κουκουεδες μου θυμιζουν λιγο τους ΠΑΟΚτζηδες, που δεν θελουν να παρει η ομαδα τους πρωταθλημα, αλλα να ειναι στη 2η-3η θεση και να μπορουν να γκρινιαζουν για τυχον αδηκιες που τους εγιναν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα από όσο τα λες.

Οι εργατοπατέρες που κάνουν τα κουμάντα δεν είναι αριστεροί είναι τεμπέληδες που εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους για να τρώνε και να πίνουν κάνοντας κουμάντα χωρίς να δουλεύουν.

Οι εργαζόμενοι είτε αριστεροί είτε όχι έχουν δικαιώματα που πολλές φορές καταπατούνται. Και αν θες να το διαπιστώσεις όταν πας Αθήνα πήγαινε μια βόλτα από την κόσκο, το πέραμα και τα ναυπηγεία να δεις τι είναι η δουλειά και πως πληρώνεται εκεί. Με τι μέσα και τι συνθήκες γίνεται....και μετά πήγαινε μια βόλτα από τα αντίστοιχα του εξωτερικού να δεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέει ο Γεωργιάδης

Που δεν έχει πιάσει στα χέρια του ούτε βίδα και μπορεί να μιλήσει για τις απεργίες.
Και να μην ειναι αριστεροι, που βασικα αυτο ειναι, οι γνωστοι αριστεροι με δεξιες τσεπες, αυτο πουλανε, την αριστεριλα, το δικιο του εργατη και τα καταραμενα αφεντικα.
Και επειδη ξερω πεντε πραγματα, ακομα και οι ιδιοι οι εργατες, προτιμουν κοσκο και σκαραμαγκα παρα ΛΟΥΚΕΤΟ.

Και μη μου λες για βιδες και εργασιες, οτιδηποτε και να προσαψεις του Γεωργιαδη, απο δουλεια και επιχειρησεις ειναι απο τους λιγους εκει μεσα που γνωριζει, μη λεμε οτι θελουμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Μαζί με τον Αλέκο Παπαδόπουλο, από τους πλέον σοβαρούς πολιτικούς της εποχής του.
Για να μη χασουν τα ψηφαλακια ολοι τους. Ενας πουστης να κυβερνησει τεσσερα χρονια και να μην τον ενδιαφερει αν θα ξανακυβερνησει αλλα να κανει ολη τη βρωμικη δουλεια. Κι ας φωναζουν οι κατσαπλιαδες για χουντιλες, φασισταρια και «δικαιωματα». Τελος, να αποφασισουν πχ να κλεισουν την πουτανα την ΚΑΘΕ ολυμπιακη και ας λενε τα μουνοπανα οτι θελουν.

Αριστος ο Χατζηδακης και κανονικα επρεπε τα μουνοπανα που του την επεσαν να σαπιζουν ακομα στις φυλακες.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.956
Πόντοι
5.506
εχετε λυσαξει ρε πουστρακια δεξιοι με τον τυπο....σαν γκομενος που δεν σας γαμησε και σας εφτυσε κανετε
αν ηταν στο κομμα της παιδοφιλης και σεξουαλικα καταπιεσμενης ΝΔ θα ακουγαμε υμνους τωρα.....
λυσαξτε πουστρες

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Τελειώνει σημερα και το παραμυθακι με την εκλογη του εφοπλιστη της goldman sachs
Οτι ο συριζα εχει ιδεολογια

Και τον καραμανλη τον ταβερνιαρη θα βαζανε προεδρο προκειμενου να κερδισουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom