Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε τον πουστη τον τσιπρα τον παεαδεχομαι....ουτε μετα θανατον θα αφησει το αρχιγιλικι...που τον βρηκε αυτον τον μπροστινο τον μπουστη...
Πιο φυτευτος και απο τον αλαφουζο στον βαζελο...
Θυμισου οτι μια μερα ο Κασσελακης θα διαγραψει τον Τσιπρα. Οπως διεγραψε καποτε ο ΓΑΠ τον Σημιτη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Ρε τον πουστη τον τσιπρα τον παεαδεχομαι....ουτε μετα θανατον θα αφησει το αρχιγιλικι...που τον βρηκε αυτον τον μπροστινο τον μπουστη...
Τακη γιατι τον ήπιατε εχθες ρε μουνια και χασαμε τα στοιχηματα γαμω την πουτανα σας

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456

θελουμε να σας τον φυτεψει απαλα Τακη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.846
Πόντοι
19.795
α ρε γεροντακι τι θα ζησεις και εσυ μετα απο ολα αυτα που εχεις περάσει ...
Μαλακα μηπως εισαι εσυ ο επομενος πρωθυπουργος μας; Βγηκε ο Κασσελακης και ειπε οτι ειμαι φανεροπουστας και οχι κρυφοπουστας σαν τους αλλους και ο κοσμος τον ψηφισε.
Αν βγεις και εσυ και πεις εγω ειμαι φανεροαπατεωνας και οχι κρυφοαπατεωνας σαν και αυτους που κυβερνανε, ο κοσμος θα το εκτιμησει.:confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
Θυμισου οτι μια μερα ο Κασσελακης θα διαγραψει τον Τσιπρα. Οπως διεγραψε καποτε ο ΓΑΠ τον Σημιτη
ασχετος και ζακετακιας εισαι ρε μαλακα...αντε στην μαμα κανεις και σχολια

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
ετσι...το μονο που μπορει να γαμησει το μουλο.....και ο ταυλερ θα γαμαει την μαρεβα

θα στραποναρει Μαρεβα να μην μενει παραπονεμενη κριμα ειναι κοτζαμ Πολωνεζα μπυρες και Τε'ι'ιλορ-στραπον

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Αυτό δεν το πιστεύω. Αποκλείεται να βρεθεί μεαγλύτερη "μανούλα" από τον Τσίπρα στους πολιτικούς ελιγμούς.
Δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά υποψιάζομαι ότι σε όλον αυτόν τον ντόρο, ο Αλέξης είναι ο βασικός μαέστρος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτό δεν το πιστεύω. Αποκλείεται να βρεθεί μεαγλύτερη "μανούλα" από τον Τσίπρα στους πολιτικούς ελιγμούς.
Δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά υποψιάζομαι ότι σε όλον αυτόν τον ντόρο, ο Αλέξης είναι ο βασικός μαέστρος.
Εγω δεν το πιστευω καθολου. Κακώς τον υπερεκτιμάτε. Μου θυμιζετε καποιους που λεγανε οτι ο Κωστακης ο Καραμανλης κινούσε τα νηματα μετα την παραιτηση του, και εκεινος το μονο που κινουσε ηταν τα πιρούνια στις ταβερνες. Ανθρωπος που χανει 15 μοναδες οντας αντιπολιτευση σε 4 χρονια, οχι μανούλα δεν ειναι σε πολιτικους ελιγμους, αλλά το απολυτο τιποτα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
499
Πόντοι
36
Απορώ με τόση έκθεση στα media πως ο Κασσελάκης μπορεί να λειτουργεί ως φυσιολογικός άνθρωπος τις τελευταίες μέρες. Ούτε να κλάσει ελεύθερα δε μπορεί.

Έλα Στέφανε. Λίγο ακόμα έμεινε και από Κυριακή θα είσαι ο πρόεδρος της καρδιάς μας.

Η πηγαία καλοσύνη του πάντως κάνει μπαμ. Ότι και να λένε τα κολοτρόλ του κούλη. Φαίνεται ένα πολύ πολύ καλό παιδί. Είναι εξαιρετικά συμπαθής.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Εγω δεν το πιστευω καθολου. Κακώς τον υπερεκτιμάτε. Μου θυμιζετε καποιους που λεγανε οτι ο Κωστακης ο Καραμανλης κινούσε τα νηματα μετα την παραιτηση του, και εκεινος το μονο που κινουσε ηταν τα πιρούνια στις ταβερνες. Ανθρωπος που χανει 15 μοναδες οντας αντιπολιτευση σε 4 χρονια, οχι μανούλα δεν ειναι σε πολιτικους ελιγμους, αλλά το απολυτο τιποτα.
Τι δεν πιστευεις ρε τυπε?
Ολοι οι ανθρωποι του τσιπρα τον στηριζουν με λυσσα..μεχρι και τον παππα βαλανε στις εκλογες ως λαγο για να το σιγουρεψουν...
Τι σχεση εχει αυτο το γκογκο μπόι με την ελλαδα? Ουτε ο μαρινακης δεν εβαλε τοσο φυτευτο στον βαζελο!

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Το ότι έχουν αυτόν τον τύπο για ίνδαλμα λέει πολλά...
Φιλε μου , τα σουπερμαρκετ κερδιζουν περιουσιες , οι εταιρειες ενεργειας κερδιζουν περιουσιες , ολα τα εργα τα παιρνει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, 700.000 εφυγαν , οντως ο Τσιπρας καταστρεφει τη χωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απορώ με τόση έκθεση στα media πως ο Κασσελάκης μπορεί να λειτουργεί ως φυσιολογικός άνθρωπος τις τελευταίες μέρες. Ούτε να κλάσει ελεύθερα δε μπορεί.

Έλα Στέφανε. Λίγο ακόμα έμεινε και από Κυριακή θα είσαι ο πρόεδρος της καρδιάς μας.

Η πηγαία καλοσύνη του πάντως κάνει μπαμ. Ότι και να λένε τα κολοτρόλ του κούλη. Φαίνεται ένα πολύ πολύ καλό παιδί. Είναι εξαιρετικά συμπαθής.
Στηριζουμε Στεφανο. Και ελπιζουμε να μην γινει καμια στραβη στο τελος.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Ως πολτικός σίγουρα είναι ένα τίποτα. Ως δολοπλόκος της πολιτικής, είναι μανούλα.

Πήρε τους μαρξιστές και προσπαθούσε να τους κάνει κεντροαριστερά, συνεργάστηκε με την ακροδεξιά και δεν άνοιξε ροθούνι, φίμωσε τους εσωκομματικούς αντιπάλους, ξεφτιλίστηκε σε τόσες εκλογές, και παρόλα αυτά, οι συριζαίοι πίνουν νερό στο όνομά του. Και τους επέβαλλε και τον διάδοχό του.

Μέσα σε όλα αυτά, δεν έμαθε ποτέ να διοικεί τη χώρα, αλλά σε θέματα πολιτικής αλητείας, είναι καθηγητής.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Εσυ περιμενε να ερθει παλι το αεροπλανοφορο του 6ου στολου στο Φαληρο , να δεις τους πατεραδες σου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Φιλε μου , τα σουπερμαρκετ κερδιζουν περιουσιες , οι εταιρειες ενεργειας κερδιζουν περιουσιες , ολα τα εργα τα παιρνει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, 700.000 εφυγαν , οντως ο Τσιπρας καταστρεφει τη χωρα
Είναι άλλη μια πληγή στο σώμα της χώρας ο Τσίπρας και οι ροζουλι μυαλοφυγοδικοι...αλλά χωρίς τον καμένο εγκέφαλο του νεοέλληνα θα ήταν ασανσέρ εντός ή εκτός Βουλής .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πραγματικά σατανικό το σχέδιο...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Παντως ο Τσιπρας ειναι μονο 49 χρονων, μπορει σε 4 χρονια να ξαναεπιστρεψει και να διεκδικηση ξανα την αρχηγία του κόμματος. Ιδικα αν αυτος ο φυτευτος τα κανει πουτανα.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
499
Πόντοι
36
Παπαρίες αυτά οτι είναι φυτευτός του Τσίπρα κτλ.

Το παλικάρι απλά κάνει γκέλ . Είναι κάτι το διαφορετικό από τα παλαιολιθικά απολειφάδια του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είδε ο κόσμος. Ο κόσμος τον ''φύτευσε''. Αυτός ο κόσμος αύριο θα τον κάνει Πρωθυπουργό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom