Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Πολυ γλυκια η βικη στεφανια
Συμφωνώ απολύτως. Εξαιρετικό παιδί η Στεφανία. Κι εγώ απόλαυσα το μασάζ της και όχι μόνο. Προσπάθησα να ανεβάσω κριτική αλλά δεν ανέβηκε ποτέ. Μπορεί να έκανα καμμία παπαριά, ποιος ξέρει...

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Α Ψ Ο Γ Η....Συνεδρία με Βίκυ-Στεφανία να κάνω και ομοιοκαταληξία...

Βραδυνή συνάντηση με την Στεφανία...μετά από καιρό...τα λόγια απλά περιττά κάποιες φορές...
εξαιρετική σε όλα.... πέρασα με το πρόγραμμα της 1 ώρας με 40....εμφάνιση όπως την περίμενα και ακόμα καλύτερη....το στήθος της από... άλλον πλανήτη... κορμοστασια Γυναικάρα...συμπεριφορά gfr, μασάζ πάρα πολύ καλό άλλοτε δυνατό άλλοτε χαλαρό όπως άρμοζε στην περίπτωση και στο τέλος ένα happy ending που αν με άφηνες θα ξυπνούσα σε 3 μέρες από την δυνατή εκτόνωση...

επίσης εντυπωσιάστηκα με τον νέο χώρο γιατί δεν τον είχα επισκεφτεί παρά μόνον τον παλαιό... πολύ μοντέρνο και σου αποπνέει μια χαλαρωτική αύρα... το μασαζ έγινε σε κάτω χώρο (που έχει και κρεβάτι και ντουζ) αλλά και το μασαζοκρέβατο, κατεβαίνοντας κάποια εσωτερική σκάλα... ευγενική όπως πάντα η Β-Στεφανία μου πρόσφερε κάτι και ξεκινήσαμε... Να σημειώσω επίσης πως στο τέλος προσφέρθηκε να με "σαπουνίσει" με ένα ειδικό αφρόλουτρο με άλατα (σαν πιλινγκ) στην πλάτη για να φύγουν τα λάδια...

door in-door out 1 ώρα ακριβώς με 40 ευρώ ... νομίζω με τέτοιες υπηρεσίες δεν υπάρχει ανταγωνίστρια στην κατηγορία...το λεγόμενο VFM....

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
Α Ψ Ο Γ Η....Συνεδρία με Βίκυ-Στεφανία να κάνω και ομοιοκαταληξία...

Βραδυνή συνάντηση με την Στεφανία...μετά από καιρό...τα λόγια απλά περιττά κάποιες φορές...
εξαιρετική σε όλα.... πέρασα με το πρόγραμμα της 1 ώρας με 40....εμφάνιση όπως την περίμενα και ακόμα καλύτερη....το στήθος της από... άλλον πλανήτη... κορμοστασια Γυναικάρα...συμπεριφορά gfr, μασάζ πάρα πολύ καλό άλλοτε δυνατό άλλοτε χαλαρό όπως άρμοζε στην περίπτωση και στο τέλος ένα happy ending που αν με άφηνες θα ξυπνούσα σε 3 μέρες από την δυνατή εκτόνωση...

επίσης εντυπωσιάστηκα με τον νέο χώρο γιατί δεν τον είχα επισκεφτεί παρά μόνον τον παλαιό... πολύ μοντέρνο και σου αποπνέει μια χαλαρωτική αύρα... το μασαζ έγινε σε κάτω χώρο (που έχει και κρεβάτι και ντουζ) αλλά και το μασαζοκρέβατο, κατεβαίνοντας κάποια εσωτερική σκάλα... ευγενική όπως πάντα η Β-Στεφανία μου πρόσφερε κάτι και ξεκινήσαμε... Να σημειώσω επίσης πως στο τέλος προσφέρθηκε να με "σαπουνίσει" με ένα ειδικό αφρόλουτρο με άλατα (σαν πιλινγκ) στην πλάτη για να φύγουν τα λάδια...

door in-door out 1 ώρα ακριβώς με 40 ευρώ ... νομίζω με τέτοιες υπηρεσίες δεν υπάρχει ανταγωνίστρια στην κατηγορία...το λεγόμενο VFM....
Καλημερα, φουλ προγραμα με σεξ κανει;

sharkgr77

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2018
Κριτικές
3
Like
71
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,
Συνάντηση μεσημέρι με την Βίκυ-Στεφάνια
Αρχικά να πω ότι ο χώρος με εντυπωσίασε. Διακόσμηση πολύ όμορφη , μία γενικότερη διάθεση χαλάρωσής μου έβγαλε σε συνδυασμό βεβαία με την συμπεριφορά της στεφάνιας.
Μασάζ, εξαιρετικό. Ότι ζήτησα ακριβώς με σχολαστικότητα επαγγελματικού επίπεδου καμμια σχέση με Χαϊδεματα και ξεπετες.
Χαλαρή μουσική στο background άψογος φωτισμός , καθαριότητά παντού , μπάνιο να φρεσκάριστεις και να χαλαρώσεις χωρίς βιασύνες.
Και το κυριότερο από όλα. Είσαι εσύ και η στεφάνια , δεν είναι άλλοι 4 στο σαλόνι , δεν ακούς νταπ ντουπ μέσα από τους ψεύτικους από γυψοσανίδα τοίχους πού έχουν τα περισσότερα μαγαζιά , δεν βιάζεται κανείς να φύγεις και υπάρχει μία διάθεση να ικανοποιηθείς την οποία μπορείς να αντιληφθείς . Σούπερ ευχαριστημένος. Με δικό της χώρο νομίζω είναι ότι καλύτερό στα χρήματά πού ζήτα . Καλή συνέχεια

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Καλημερα, φουλ προγραμα με σεξ κανει;

καλημερα.βεβαια κανει και ειναι καλη

κοιτα παρακατω και μην εισαι τοσο βεβαιοσ..
αν κ δεν βλεπω τωρα τελευταια καποια παραπονα,οποτε πηρε αποφαση τι δουλεια κανει,κ δεν το παιζει χημικοσ πυρηνικοσ φυσικοσ

Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά! Η ιδιότητα μου είναι μασέζ. Το μόνο που έχω δηλώσει δημόσια είναι ότι αυτό που προσφέρω είναι άψογο μασάζ σε όλο το σώμα με αισθησιακότατο χειρωνακτικό happy ending και γι'αυτό και έγινα μέλος σε αυτό το φόρουμ.
Κανονικά δεν κάνω τίποτα πέραν αυτού.Μερικοί από εσάς ζητάνε να εμβαθύνω σε πιο ερωτικό πρόγραμμα ως επιδόρπιο στην όλη ευεξία του μασάζ. Στις περιπτώσεις αυτές, ΜΟΝΟ αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες υγιεινής και ΜΟΝΟ αν υπάρχει η κατάλληλη εγκεφαλική χημεία συναινώ, δίνοντας όπως πάντα τον καλύτερο μου εαυτό Αν όχι, προσφέρω τέλεια αυτό που προσφέρω σε όλους, δηλαδή άψογο μασάζ σε όλο το σώμα και τίποτα πέραν αυτού. Παρακαλώ δημόσια κάποιον διαχειριστή να διαγράψει τα δύο τελευταία άκρος προσβλητικά σχόλια.Πολλά φιλιά σε όλους!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Από κιλά πως είναι η κοπέλα?
Στο παρελθόν άκουγα για κάποια παραπανίσια.

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
καλημερα θελω να μου βαλετε δαχτυλακι στο πρωκτο μου.το κανετε??

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
834
Πόντοι
81
Συναγωνιστές μου και εγώ σήμερα έκανα την έφοδο μου στο ισόγειο της στεφανίας πρώτη φορά στο καινούργιο χώρο όπου αξίζει πραγματικά να πας. Η Στεφανία στο μασάζ Εντάξει όλο και πιο ανανεωμένη είναι και την είδα και πιο ευδιάθετη στον καινούργιο χώρο της τελικά αξίζει να πας και να ξαναπάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom