biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.974
καλημέρα χρυσό μου! Εδώ είμαι κανονικά! Ότι χρειάζεσαι μπορείς να με καλείςκαλημέρα μικρή!
καλημέρα χρυσό μου! Εδώ είμαι κανονικά! Ότι χρειάζεσαι μπορείς να με καλείςκαλημέρα μικρή!
μολις επιστρέψω θα σου ερθω και γω για μια επαναληπτική συνεδρια!καλημέρα χρυσό μου! Εδώ είμαι κανονικά! Ότι χρειάζεσαι μπορείς να με καλείς
Συμφωνώ απολύτως. Εξαιρετικό παιδί η Στεφανία. Κι εγώ απόλαυσα το μασάζ της και όχι μόνο. Προσπάθησα να ανεβάσω κριτική αλλά δεν ανέβηκε ποτέ. Μπορεί να έκανα καμμία παπαριά, ποιος ξέρει...Πολυ γλυκια η βικη στεφανια
Καλημερα, φουλ προγραμα με σεξ κανει;Α Ψ Ο Γ Η....Συνεδρία με Βίκυ-Στεφανία να κάνω και ομοιοκαταληξία...
Βραδυνή συνάντηση με την Στεφανία...μετά από καιρό...τα λόγια απλά περιττά κάποιες φορές...
εξαιρετική σε όλα.... πέρασα με το πρόγραμμα της 1 ώρας με 40....εμφάνιση όπως την περίμενα και ακόμα καλύτερη....το στήθος της από... άλλον πλανήτη... κορμοστασια Γυναικάρα...συμπεριφορά gfr, μασάζ πάρα πολύ καλό άλλοτε δυνατό άλλοτε χαλαρό όπως άρμοζε στην περίπτωση και στο τέλος ένα happy ending που αν με άφηνες θα ξυπνούσα σε 3 μέρες από την δυνατή εκτόνωση...
επίσης εντυπωσιάστηκα με τον νέο χώρο γιατί δεν τον είχα επισκεφτεί παρά μόνον τον παλαιό... πολύ μοντέρνο και σου αποπνέει μια χαλαρωτική αύρα... το μασαζ έγινε σε κάτω χώρο (που έχει και κρεβάτι και ντουζ) αλλά και το μασαζοκρέβατο, κατεβαίνοντας κάποια εσωτερική σκάλα... ευγενική όπως πάντα η Β-Στεφανία μου πρόσφερε κάτι και ξεκινήσαμε... Να σημειώσω επίσης πως στο τέλος προσφέρθηκε να με "σαπουνίσει" με ένα ειδικό αφρόλουτρο με άλατα (σαν πιλινγκ) στην πλάτη για να φύγουν τα λάδια...
door in-door out 1 ώρα ακριβώς με 40 ευρώ ... νομίζω με τέτοιες υπηρεσίες δεν υπάρχει ανταγωνίστρια στην κατηγορία...το λεγόμενο VFM....
Thnx)..θα την τιμησω λιαν συντομωςκαλημερα.βεβαια κανει και ειναι καλη
Καλημερα, φουλ προγραμα με σεξ κανει;
καλημερα.βεβαια κανει και ειναι καλη
Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά! Η ιδιότητα μου είναι μασέζ. Το μόνο που έχω δηλώσει δημόσια είναι ότι αυτό που προσφέρω είναι άψογο μασάζ σε όλο το σώμα με αισθησιακότατο χειρωνακτικό happy ending και γι'αυτό και έγινα μέλος σε αυτό το φόρουμ.
Κανονικά δεν κάνω τίποτα πέραν αυτού.Μερικοί από εσάς ζητάνε να εμβαθύνω σε πιο ερωτικό πρόγραμμα ως επιδόρπιο στην όλη ευεξία του μασάζ. Στις περιπτώσεις αυτές, ΜΟΝΟ αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες υγιεινής και ΜΟΝΟ αν υπάρχει η κατάλληλη εγκεφαλική χημεία συναινώ, δίνοντας όπως πάντα τον καλύτερο μου εαυτό Αν όχι, προσφέρω τέλεια αυτό που προσφέρω σε όλους, δηλαδή άψογο μασάζ σε όλο το σώμα και τίποτα πέραν αυτού. Παρακαλώ δημόσια κάποιον διαχειριστή να διαγράψει τα δύο τελευταία άκρος προσβλητικά σχόλια.Πολλά φιλιά σε όλους!
Αρκετα παραπανισια αλλα μασαζ αρκετα καλο και τρομερο φραπε!!!!!Από κιλά πως είναι η κοπέλα?
Στο παρελθόν άκουγα για κάποια παραπανίσια.
φραπέ μόνο στον Λεντζο,20 χρόνια πριν...Αρκετα παραπανισια αλλα μασαζ αρκετα καλο και τρομερο φραπε!!!!!
αξιος !!!φραπέ μόνο στον Λεντζο,20 χρόνια πριν...
κοψε,να γραφεις παντου τα ιδια.καλημερα θελω να μου βαλετε δαχτυλακι στο πρωκτο μου.το κανετε??
όχι για να μη λέτε ότι λέω υπερβολές 80% το ποσοστό οοοοκ πάει το είδος το νου σαςκοψε,να γραφεις παντου τα ιδια.
,αρπατην,και εσυ,και δρομο απο δω....όχι για να μη λέτε ότι λέω υπερβολές 80% το ποσοστό οοοοκ πάει το είδος το νου σας
όχι για να μη λέτε ότι λέω υπερβολές 80% το ποσοστό οοοοκ πάει το είδος το νου σας
φραπέ μόνο στον Λεντζο,20 χρόνια πριν...