Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
αυτο ειναι ακομα χειροτερο γιατι σου δινει ελπιδες. και εχει τέλεια τρυπουλα ετοιμη να σε ρουφιξει!! καυλωσαμε παλι!
Ναι η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ ωραία τρυπούλα και ξέρει να στήνεται  :erection:

Agamitor

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2018
Like
138
Πόντοι
1
όσο ήταν πάντα. Αναλογα με το τι ζητάς πλρώνεις. Έχει αναλυτικό τιμοκατάλογο
Ρωταω επειδη εχω διαβασει καπου οτι τις τιμες τις φιξαρει που και που αναλογα τον πελατη. Για αυτο ρωτω.

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
Ρωταω επειδη εχω διαβασει καπου οτι τις τιμες τις φιξαρει που και που αναλογα τον πελατη. Για αυτο ρωτω.
οχι ειναι στανταρ, αμα εδινε λωκό θα την εβλεπα τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα. κάνει και τελειο μασαζ

alecap

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Λοιπόν πολύ γλυκό και ζεστό χαμόγελο όταν την συναντάς και με πολύ καλή διάθεση η κοπέλα. Εγώ μασάζ ήθελα και μασάζ πήρα από την κοπέλα, με χαλάρωσε και μου έφτιαξε την διάθεση, έχουν περάσει αρκετές ώρες και ακόμα νοιώθω το σώμα μου χαλαρω,  θα την συναντήσω και πάλι σύντομα μάλλον.
Στεφανια χαίρομαι που σου αρέσει αυτό που κάνεις και δεν το βαριέσαι. Σε φιλώ γλυκά.

Afestios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα Στεφανία !!! Δουλευεις το τριήμερο που έρχεται?

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1
πολύ σωστη κοπελα καθαρη πολύ καλο μασαζ

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
Καλημέρα σε όλους! Θα είμαι εδώ κανονικά διαθέσιμη εκτός από το Σάββατο που θα λείψω όλη την μέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση που δείχνετε και για την εμψύχωση να συνεχίσω να κάνω με πάθος απλά το καλύτερο μου!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους! Θα είμαι εδώ κανονικά διαθέσιμη εκτός από το Σάββατο που θα λείψω όλη την μέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση που δείχνετε και για την εμψύχωση να συνεχίσω να κάνω με πάθος απλά το καλύτερο μου!

Η εκτίμηση είναι συνάρτηση της προσφοράς σου Στεφανία!Πρέπει να αναγνωρίζεται και να καταγράφεται ,όπως και τα αρνητικά!Να είσαι καλά και καλό διήμερο για όσους μπορούν!Καλημέρα Στεφανία!

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Καλησπέρα καλησπέρα ...
Έχεις Pm