napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Δέχεται όμως δακτυλοσκόπηση!δυστυχώς δεν δίνει και στα 4 είναι κωλαση!!!
Δέχεται όμως δακτυλοσκόπηση!δυστυχώς δεν δίνει και στα 4 είναι κωλαση!!!
δυστυχώς δεν δίνει και στα 4 είναι κωλαση!!!Δινει κ λωκο;
αυτο ειναι ακομα χειροτερο γιατι σου δινει ελπιδες. και εχει τέλεια τρυπουλα ετοιμη να σε ρουφιξει!! καυλωσαμε παλι!Δέχεται όμως δακτυλοσκόπηση!
Ναι η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ ωραία τρυπούλα και ξέρει να στήνεταιαυτο ειναι ακομα χειροτερο γιατι σου δινει ελπιδες. και εχει τέλεια τρυπουλα ετοιμη να σε ρουφιξει!! καυλωσαμε παλι!
όσο ήταν πάντα. Αναλογα με το τι ζητάς πλρώνεις. Έχει αναλυτικό τιμοκατάλογοΣτα ποσα ειναι τωρα Στεφανια?
μεγαλο κριμα που δεν τη δινει.. την φυλάει για τον καλό της μαλονΝαι η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ ωραία τρυπούλα και ξέρει να στήνεται
Στα ποσα ειναι τωρα Στεφανια?Δέχεται όμως δακτυλοσκόπηση!
στειλε της πμ απαντάει κατ'ευθειαν , ειναι καταλογος με διαφορετικες τιμες αναλογα τι θεςΣτα ποσα ειναι τωρα Στεφανια?
Ρωταω επειδη εχω διαβασει καπου οτι τις τιμες τις φιξαρει που και που αναλογα τον πελατη. Για αυτο ρωτω.όσο ήταν πάντα. Αναλογα με το τι ζητάς πλρώνεις. Έχει αναλυτικό τιμοκατάλογο
οχι ειναι στανταρ, αμα εδινε λωκό θα την εβλεπα τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα. κάνει και τελειο μασαζΡωταω επειδη εχω διαβασει καπου οτι τις τιμες τις φιξαρει που και που αναλογα τον πελατη. Για αυτο ρωτω.
Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε.οχι ειναι στανταρ, αμα εδινε λωκό θα την εβλεπα τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα. κάνει και τελειο μασαζ
να'σαι καλα. Να μας πεις την εμπειρια σου αν κλεισεις.Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε.
οχι ειναι στανταρ, αμα εδινε λωκό θα την εβλεπα τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα. κάνει και τελειο μασαζ
Τον κλεισανε οι Modνα'σαι καλα. Να μας πεις την εμπειρια σου αν κλεισεις.
Καλημέρα σε όλους! Θα είμαι εδώ κανονικά διαθέσιμη εκτός από το Σάββατο που θα λείψω όλη την μέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση που δείχνετε και για την εμψύχωση να συνεχίσω να κάνω με πάθος απλά το καλύτερο μου!