Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Η κοπέλλα όντως είναι ευγενική και καλή στο μασαζ αλλά από εμφάνιση ύστερεί(πράγμα που σε χαλάει για το β μέρος)  Πρέπει να χάσει γύρω στα 10-15 κιλά για να στρώσει. 

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παίδες η κοπέλα κατά την διάρκεια του δεύτερου γύρου, αν υπάρχει, κάνει στοματικό χωρίς προφυλακτικό;
Επίσης, τελείωμα σε πρόσωπο ή σε στόμα; Αν φυσικά είναι καθαρός και υπάρχει χημεία κλπ;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.548
καλησπερα!θα ηθελα να ευχαριστησω θερμα ολους οσους εκτιμουν αυτο που προσφερω και με κανουν να αισθανομαι ωραια και να θελω να ανταποδιδω την πιο θετικη μου διαθεση!να περνατε παντα ομορφα και να αποναλαμβανετε χαλαρωση με καθε δυνατο τροπο!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
καλησπερα!θα ηθελα να ευχαριστησω θερμα ολους οσους εκτιμουν αυτο που προσφερω και με κανουν να αισθανομαι ωραια και να θελω να ανταποδιδω την πιο θετικη μου διαθεση!να περνατε παντα ομορφα και να αποναλαμβανετε χαλαρωση με καθε δυνατο τροπο!

:hi: :rose: :rose:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
απολαμβάνουμε απολαμβάνουμε....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

:rose: :rose: :rose:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom