biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 23.241

καλημερα σε ολους!ημερα γενεθλιων σημερα...γινομαι 26!!το μεγαλυτερο δωρο που λαμβανω καθημερινα,ειναι η υποστηριξη και η αγαπη οσων συντελουν στο να προσφερω αυτο το ταξιδι...γιαυτο ευχαριστω θερμα και υποσχομαι να ειμαι παντα προθυμη να βιωνουμε την υπερτατη απολαυση χαλαρωσης και αισθησιασμου!
καλημερα σε ολους!ημερα γενεθλιων σημερα...γινομαι 26!!το μεγαλυτερο δωρο που λαμβανω καθημερινα,ειναι η υποστηριξη και η αγαπη οσων συντελουν στο να προσφερω αυτο το ταξιδι...γιαυτο ευχαριστω θερμα και υποσχομαι να ειμαι παντα προθυμη να βιωνουμε την υπερτατη απολαυση χαλαρωσης και αισθησιασμου!
Οχ Οχ αγρίεψε ο γκουρού..στεφανια,ασε τις ευχαριστιες,και τσεκ πμ,ΕΣΥ!
τελειο γατομασαζ!!!!!μμμμΧρόνια πολλά σε σένα, Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, και πάντα ευδιάθετη και πρόθυμη για να σε αγαπάμε και να σε τιμάμε.
μμμ εγω σε ευχαριστω!!! Εισαι μεγαλη εμπνευση!!!!!!σεξυ φιλακιαΝα τα εκατοστήσεις γλυκό και αισθησιακό κορίτσι, με χαμόγελο και θετική ενέργεια. Με γύρισες πίσω στα φοιτητικά μου χρόνια προχθές, στη ζεστή ερωτική σου φωλιά. Αν δεν κατάλαβες ποιος είμαι, το πρώτο σου ραντεβού προχθές στις 2:15.
Χρόνια σου Πολλά
[/quote χρονια πολλα,οπως τα θελεις κοριτσι μου.να εισαι γλυκια παντα.
καλημερα! Σε ευχαριστω παρα πολυ ο,τι καλυτερο κ για σεναΧρονια πολλα με υγεια!
Καλημερα, πως επικοινωνουμε;
Καλημερα, πως επικοινωνουμε;
Καλησπέρα για το μέρος θα σε κατατοπισει εύκολα η ίδια μπορείς να βρεθείς είτε μ αυτοκίνητο είτε με συγκοινωνία είναι ποκυ κοντά σε κεντρικοτατο δρόμο.οσο για τον χρόνο εγώ κανονισα σ ένα απόγευμα μαζί της σε ένα δίωρο από την ώρα που μιλήσαμε. Πάντως σε μασάζ- social είναι εξαιρετική στα υπόλοιπα αν τα ανακαλύψεις τελικά θα έχεις να θυμάσαι.χρόνια πολλά στο κορίτσι κι από μένα (αν και μάλλον πολύ καθυστερημένα)
Βοηθήστε ρε μάγκες γιατί έχω διαβάσει το μισό θρεντ κι αυτό που ψάχνω δεν το βρίσκω..
Δυο πλήροφορίες με ενδιαφέρουν για το κορίτσι με το εξαιρετικό συντακτικό.. α) σε ποια περιοχή βρίσκεται περίπου ο χώρος της και β) πόσο "έγκαιρα" πρέπει να καλέσει κανείς για να έχει πιθανότητα να βρει slot ελέυθερο στο πρόγραμμά της? ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων όποιον χριστιανό ή αλλόθρησκο ή άθεο απαντήσει