Νέα

Στεφανία Κυβέλου aka STEFI Kinezoula (Dancer)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 266K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Η γκόμενα είναι για πολλά ξεσκίσματα  :fuck2: (και υπόψιν  από κοντά είναι καλύτερη!)

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Mουναρα μεγαλη και βρωμικη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[move][size=90pt]Μ Ο Υ - Ν Α - Ρ Α . . . :rockon:  :rockon:  :rockon: [/size][/move]

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
και ισχυουν  ολα  !
κ Ρομα..και Αγ.Αναργυροι...τα  απογευματα  που δεν ψωνιζεται σε κανα  γνωστο παραλιακο , κλαρινομπουζουκοbeach-o-μπαρο....  κανει περατζαδες  απο το στρογγυλο  του Ιλιου, μεχρι πλατεια  Αγιους, καβλωνει  οσους  καταφερνουν κ καβλωνουν με παρτυ της..και αυτα...οσοι πιστοι...καμακωστε  στο δρομο

και πριν 4 χρονια οταν δεν την ηξερε η μανα της τετοια πουτανα ητανε σε καυλωνε και τιποτα παραπανω. μεχρι που την ποτιζαμε και την περναμε 2 και 3 καθε φορα στις τουαλετες της καφετεριας που πλεον εχει γινει beat επι της Αγιων Αναργυρων

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
εχω βγει μαζι της μια και μοναδικη φορα,χαμουρεψα μονο αλλα δε γαμησα..Ειμαι μαλακας το ξερω αλλα με ξενερωσαν τοσο πολυ οι μαλακιες που ελεγε,που δεν μου πηγε καν στο μυαλο να της την πεσω για γαμησι..και εννοειται βεβαια οτι μετα εξαφανιστηκα τελειως..Επρεπε να γαμησω παντως,αξιζε εστω για μια φορα.  :jerking: :jerking:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
εχω βγει μαζι της μια και μοναδικη φορα,χαμουρεψα μονο αλλα δε γαμησα..Ειμαι μαλακας το ξερω αλλα με ξενερωσαν τοσο πολυ οι μαλακιες που ελεγε,που δεν μου πηγε καν στο μυαλο να της την πεσω για γαμησι..και εννοειται βεβαια οτι μετα εξαφανιστηκα τελειως..Επρεπε να γαμησω παντως,αξιζε εστω για μια φορα.  :jerking: :jerking:
ξερεις ποσο παει η ωρα?

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Χαχαχαχα οχι ρε δε βγηκα στο ετσι εγω..δεν ξερω καν αν κανει βιζιτες.στο ωραιο βγηκαμε αλλα απλα δεν εκατσε.
α οκ μαν , παντως μπορει να εισαι και τυχερος εχει ακουστει οτι κουβαλαει πολλα παρασημα η τυπισα

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
α οκ μαν , παντως μπορει να εισαι και τυχερος εχει ακουστει οτι κουβαλαει πολλα παρασημα η τυπισα
Kαλα οτι εχει γαμηθει μεχρι και με τις πετρες αυτου εδω του τοπου το ξερω και γω και δε χρειαζεται και πολυ σκεψη αλλωστε για να το καταλαβεις.Τωρα για τα "παρασημα" που λες δεν το γνωριζω,δεν εχω ακουσει κατι..  :think: :think:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Kαλα οτι εχει γαμηθει μεχρι και με τις πετρες αυτου εδω του τοπου το ξερω και γω και δε χρειαζεται και πολυ σκεψη αλλωστε για να το καταλαβεις.Τωρα για τα "παρασημα" που λες δεν το γνωριζω,δεν εχω ακουσει κατι..  :think: :think:
μπορει να λενε και μαλακιες μωρε ζηλευουνε αυτους που γαμανε τετοια μουνια και λενε κατι τετοια κουλα για να υποβαθμιζουν τις γκομενες , αντε να εχει περασει καμια ανεμοβλογια εγω πιστευω μεχρι εκει

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
απλυτες και πουτανες.συνδιασμος θανατηφόρος. :headbang:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
αν δινει κολο με 130€ οπως η χρυσακη θα τις την επαρω τη ροδελα..!

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
Αφού έχει φίλη την χρυσακι, ειναι αυτό που λέμε δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος εισαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom