Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
τι είναι αυτό το σκατούλι;
dancer
τι είναι αυτό το σκατούλι;
nano dancer.dancer
εμενα δεν μου αρεσει καθολου τυπεέλεος ??? τέλειο είναι το μικρό ρε
ουτε και εμενα .. αλλα ειναι για πολυ ξυλο. Για τσοντα ειναι οχι για τιποτε αλλο .. ολες εχουν γινει χορευτριες γαμησετα ... 17 σελιδες για τετοια γκομενα.
Πολύ βρωμιάρα φαίνεται, για πολύ σκληρές τσόντες
Απο ομορφιά δεν λέει τίποτα
Πολύ βρωμιάρα φαίνεται, για πολύ σκληρές τσόντες
Απο ομορφιά δεν λέει τίποτα
σαν πρετζονι ειναι
sirina σε gang baNg θα ηθελα να την δω
την συγκεκριμένη την έχω πάρει αφού την έπαιξα στο face , πολύ εξηγημένο παιδί δεν κάνει μαλακίες για λεφτά ... ούτε παρθένα είναι (προφανώς) αλλά ούτε βίζιτα... ανήκει στη κατηγορία cock-teasers γουστάρει να το παίζει έτσι και ας μην είναι αδικεί τον εαυτό της
Πριν ή μετά τα τραβέλια με μεγάλα προσόντα που ψάχνεις?
ρε μαλακάκο HITMAN κομπλεξικέ.... το αν γράφω και σε άλλες ενότητες δε καθιστά μούφα αυτό που είπα... δεν σου είπα οτι γάμησα την Rihana.. αν είσαι τοοσο μαλάκας και αγάμητος που σου φαίνεται απίστευτο τι να σ κάνω...
Άλλωστε αυτό που είπα είναι οτι είναι ΞΗΓΗΜΕΝΗ και δε ψάχνεται για λεφτά ούτε κάνει βίζιτες...ΑΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ
ρε μαλακάκο HITMAN κομπλεξικέ.... το αν γράφω και σε άλλες ενότητες δε καθιστά μούφα αυτό που είπα... δεν σου είπα οτι γάμησα την Rihana.. αν είσαι τοοσο μαλάκας και αγάμητος που σου φαίνεται απίστευτο τι να σ κάνω...
Άλλωστε αυτό που είπα είναι οτι είναι ΞΗΓΗΜΕΝΗ και δε ψάχνεται για λεφτά ούτε κάνει βίζιτες...ΑΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ