J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Στεφανος και μουστακαλης ειναι η στεφανια που ηθελε να σασει πλακα
Στεφανος και μουστακαλης ειναι η στεφανια που ηθελε να σασει πλακα
Γεια σας!!! ειμαι η Στεφανια, φοιτητρια, 20
1.68, 50 κ, κοκκινομαλλα, ελληνιδα, φυσικο στηθος, καληγραμμα ποδια, καστανα ματια.
παρεχω ερωτικη συντροφια σε σοβαρους ανθρωπους, εχεμυθους, διακριτικους, και προ παντων υγειης...
για περισσοτερα ρωτηστε με...
λαμογιά τυπε
ολοι γιορταζουν την ανασταση 2013 φορες αλλα κανενας δεν γιορταζει την κηδεια να κονομησουμε και μεις τιποτα
Ελα, θα σου δωσω την Μπαρτσελονα(με ρομαριο, ροναλντινιο, ριβαλντο...της πορνης λεμε )!
Κερναω και μπαφο. Εχεμυθα και διακριτικα δεν θα πω ποσο τελειωσε το ματσακι, το υποσχομαι
Ερχομαι εγω αμα ειναι ρε
Για την μπαρτσα ή τον μπαφο?
Και τα δυο, αν και το πρωτο δε το χω και τοσο αναγκη, φιλαρακι και με λεβαδειακο σε εχω
ελα ρε..καλη ανασταση σε ολους ...χρονια πολλαδε τα ρωτανε αυτα
ειναι σαν να τον προσβαλεις
μειωδοτο με 50 ευρω το 3ωρο στη στεφανια
και μελαμπιανακη στον θρυλο
Καλα θα φτιαξουμε κλασικο Λεβαδειακο τοτε με Γκωνια, Κασαπη, Ζιωγα και Καψη για να ειναι ματς επιπεδου
λογικα δεν θα εχει απαντησει σε κανεναν απ τις 6 το πρωι εχει να μπε.μαλλον μουφα ηταν το θεμα.. απάντησε σε κανέναν??
αν και η παρουσίαση της κάτι μου θυμίζει.......
καυλισπέρα,
εγώ την τίμησα!πέρασα όχι απλά καλά,υπέροχα !την κοπέλα την βρήκα από το μπαντού και της είπα να ανοίξει θέμα εδώ,θα απαντήσει όταν μπορεί...
Πες καμμία πληροφο΄ρια ρε τυπε.
Εμφανιση - υπηρεσίες - τιμές
καυλισπέρα,
εγώ την τίμησα!πέρασα όχι απλά καλά,υπέροχα !την κοπέλα την βρήκα από το μπαντού και της είπα να ανοίξει θέμα εδώ,θα απαντήσει όταν μπορεί...
αν μπορεις δωσε περισσοτερες πληροφοριες στον λαο ;) ;)εμφάνιση ανέτρεξε στην 1 σελίδα
υπηρεσίες,όλα εκτός
αναλ δεν ήθελα,δε θα έκανε είπε με το δικό μου μέγεθος,ακόμα δε κάνει swallow,