The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 416
- Πόντοι
- 36
ποιος θα τα δωσει αυτα τα λεφτα δεν ξερω
ίσως όσοι τα δινουν και στα άλλα "σούργελα" που διαφημίζονται εδώ μέσα από γνωστούς και μη εξαιρετέους "παίκτες"....
ποιος θα τα δωσει αυτα τα λεφτα δεν ξερω
φιλε μου ειδες το π.μMόλις είδα καποιες φωτο της στο facebook δεν μπορώ να πω οτι ειναι άσχημη ειναι μια ωραια κοπελίτσα. Τωρα γτ αποφάσισε να κάνει αυτη τη δουλειά δεν μπορη κανεις να το ξερη. Ναι τα λεφτα τα λεφτα που ζηταει ειναι πολλά και με το κάνουμε embargo θα εχει ος αποτελεσμα να σταματησει την δουλεια ή καποιος να τα σκάσει χοντρά με αποτέλεσμα να γλυκαθεί και μετα να μην κατεβαίνει απο το καλάμι. Δεν λεω οτι αν μου περισέψουν ποτε λεφτά δεν θα της τηλεφωνήσω ( μιας και μου αρέσουν τέτοιου τυπου κοπέλες )αλλα δεν πρόκειται να κρυφτό πισω απο το δάχτυλο μου αλλα αντιθέτως θα γράψω και κριτική.
Sorry για την πολυλογια. Καλο σας απόγευμα
φιλε μου ειδες το π.μ
tnx ρε τυπε.Ναι και σου απάντισα
με τετοια προσοντα που να πας βρε στεφανια...στα λεγε ο καλογηρου και τοτε.μαθε 8 γλωσσες και οχι 5.ιατρικη αθηνων λεει βγηκε πρωτος ενας αλλος περυσι.φετος δεν εχουν αρχισει ακομα οι πανελληνιες.αλλα θα ειναι λαθος μαλλον.
θα τιμηθει συντομα και θα ακολουθησει ενημέρωση ;) ;)ειναι καλη την πειρε κανεισ?
καντο μην κωλώνειςεγω λεω για σημερα να το κανω?
στεφανια εισαι εδω?
ειναι καλη την πειρε κανεισ?
Πριν ξεκινησουμε για το μετωπο διαβαζουμε και καμμια σελιδα.1-2 σελιδες πισω κατι λεει ο Νιτροεγω λεω για σημερα να το κανω?