Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
και γιατι δεν απαντησες μετα στα μηνυματα να το πεις αυτο που λες τωρα.
Και εσυ γιατι δε κατεβαινεις για καφε αμα το παμε ετσι
και γιατι δεν απαντησες μετα στα μηνυματα να το πεις αυτο που λες τωρα.
Δεν ξερω αν σε εχουν ξαναρωτησει, βαριεμαι να ψαχνω πισω.
Εχεις δωσει καποια απαντηση για το "γεννηθεισα το 1998" που γραφεις στο facebook?
τσαμπα τα 150 ευρωμεχρι τι ωρα δουλευει φιλε ξερουμε??γιατι εγω ειχα κανονισει χθες να βρεθουμε στις δεκα το βραδυ πηγα ξενοδοχειο κ μετα δεν απαντουσε ουτε στα μηνυματα ουτε στις κλησεις.........τσαμπα κ το χοτελ κ κυριως η ξενερα.....εμφανησιακα δν λεει κατι απλα ηθελα να δοκιμασω μια τετοια φαση με amateur..................
καλησπερα χρονια πολλα σε ολους ...χαθηκες δικε μου....οσο για το αν καηκε η οχι σε πληρωφωρω επειδη εχω δωσει πληροφοριες εδω μεσα ισως κανει τρελη δουλεια γιατι αλλες θελουν 100 το δυωρο καποιες πιο παλια το τριωρο,τωρα 100 την ωρα αλλες οπως η βουλγαρα που συστησα εδω και ειναι οντος απο υπηρεσιες σπαθι και πολυ καθαρη ..να δουμε στα 150 που λεει το κοριτσι τι λεει παραπανω απο τις υπολοιπες...καηκε αυτη...ακομα και να ηταν τοπ σε ολα της τωρα χαθηκε το παιχνιδι...δεν πειραζει ας κερδισει αυτα που ζηταει η κοπελα...αυτα θελει και οποιοσ τα εχει τα δινει...και τι ζητατε ολοι fb ρε στειλτε της μυνημα...ανυπομονοι!!!
γλυκεια μου εχεις δηλαδη proficiency απο το europalso..dalf c1 στα γαλλικα..KLEINES (KDS) / C2 στα γερμανικα..CELI 3, CILS Due B2 και PLIDA B2 στα ιταλικα...φτασαμε 4 πτυχια που στα 19 δεν μπορεις να τα εχεις σε τετοιο επιπεδο ευκολα και αν τα εχεις μαλλον χανεσαι στα ρηχα...το οτι εχεις καποιες γνωσσεις δεν νομιζω οτι θα βοηθησει στην ερωτικη σου επαφη με κανεναν απο εμας δεν θα γραψουμε εξετασεις ...σεξολογια αν ξερεις τα αλλα ειναι περιτα ...με σεβασμο παντα προς εσενα απλα οταν μπω κριτικαρω οτι δεν μου καθεται καλα...να εισαι καλαπαιδιά καλησπέρα!!! καταρχάς ζητώ συγνώμη που έχω αργήσει να απαντήσω απλά είναι πολλά τα μηνύματα και προσπαθώ 2 μέρες τώρα... θα απαντήσω όμως σε όλους... δεύτερον θέλω να ΤΟΝΊΣΩ ότι δεν έγραψα ΠΟΤΈ ότι είμαι μοντέλο ούτε είπα τρελές αναλογίες που δεν ισχύουν... το αν αρέσω ή όχι είναι θέμα γούστου... το στήθος μου είναι μικρό ναι, ισχύει αλλά είναι στητό... δεν κρέμεται... έχω πάρει πολύ καλές γνώμες και πολύ κακές... η μόνη μου συμβουλή είναι να δείτε το προφίλ του φεισμπουκ και να κρίνετε μόνοι σας χωρίς να σας επιρεάζει η γνώμη κανενός... όσο για σας κ. ΝΙΤΡΟ, έχω να σας πω ότι είμαι Ελληνίδα κ πραγματική Ελληνίδα... και δεν σπουδάζω σε ΙΕΚ διατροφολόγος... έχω τελειώσει υπολογιστές στην Ελβετία με υποτροφία και βγήκα αριστούχος... μιλάω 5 γλώσσες σε επίπεδο προφισενσι και είμαι καθηγήτρια ακουστικής κιθάρας... φέτος πέρασα ιατρική Αθήνας 1ο έτος με 19.980... δεν κάνω επίδειξη των δυνατοτήτων μου αυτή τη στιγμή απλά απαντάω σε κάποια σχόλια.. το ότι κάνω αυτή τη δουλεία λοιπόν κ. ΝΙΤΡΟ, δεν σημαίνει ότι δεν αξίζω... και δεν νομίζω να παρακαλάω για κάτι... όσο για την τρίχα που λέτε ότι είχα δεν νομίζω ότι ισχύει.. δεν ξυρίστικα στο μπάνιο.. το ότι γρατζούναγα σε ένα σημείο είναι επειδή είχα πάθει έγκαυμα από το κερί αποτρίχωσης και δεν μπορούσα να βάλω ξυραφάκι στο συγκεκριμένο... σας ευχαριστώ πολύ πάντως κύριε ΝΙΤΡΟ για την γνώμη σας!!! μου ήταν όντως πολύτιμη!!!!
το αν μπεις πρωτος στην ιατρικη η δευτερος δεν θα πει οτι θα βγεις καλος γιατρος ...ετσι για την ιστορια το λεω...ενα σχολιο και απο μενα παιδια. τα διαβασα και εγω τα προσοντα της. το αν γινονται ολα αυτα στην ηλικια που ειναι, ουτε καν το συζητω, ουτε καν αναφερομαι. δεν χρειαζοταν να τα γραψει ολα αυτα. υποτιμα την νοημοσυνη μας. εβαλε μια αγγελια. ας περιοριζοταν μεχρι εκει. 5 γλωσσες σε επιπεδο proficiency ? για ονομα του θεου . στην ιατρικη ενταξει παντα υπαρχει καποιος πρωτος ( αλλα αυτα τα μορια τα 19980 που ειπε, δεν πιανονται απο κανεναν ). το να τελειωσεις στην ελβετια η σε καποια αλλη χωρα με υποτροφια , αυτο ειναι εφικτο αλλα υπαρχει καποιο πανεπιστημιο στο οποιο οι σπουδες τελειωνουν μεσα σε 2 χρονια ?
αμεσως εσυ βρε να πληροφορησεις τον κοσμο...το ξανα λεω τα μορια του κορμιου της με ενδιαφερουν για τα υπολοιπο τα αφηνω ...Φέτος δεν έχουν βγει καν τα μόρια
το αν μπεις πρωτος στην ιατρικη η δευτερος δεν θα πει οτι θα βγεις καλος γιατρος ...ετσι για την ιστορια το λεω...
σκεφτηκες λεω μηπως το να μην βγαινει για πρωτη φοραστο κουρμπετι????και σκεφτηκες με 10 ραντεβου την εβδομαδα οτι θα βγαλει μαυρα 1500 ευρω οσα 2 υπαλληλοι σε σουπερ μαρκετ βγαζουν τον μηνα....για κοιτα και την πισω πλευρα του νομισματος...Καλησπέρα στην παρέα του site.
Ζητώ συγνώμην εκ των προτέρων αν σας κουράσω αλλά θέλω να γράψω λίγα πράγματα για το εν λόγω θέμα.
Βγήκε ενα κοριτσάκι και είπε οτι διαθέτει το κορμί της προς τέρψιν του κοινού και το κάναμε Μεσανατολικό.
Είναι άσχημη,ζητάει πολλά,δεν ξέρει τι της γίνεται και μας δουλεύει ψιλό γαζί αναφορικά με τις γνώσεις της.
Και λοιπόν,τι έγινε;Οποιος απο εμας αποφασίσει να την επισκευθεί,ούτε θα εξασκήση την Γαλλική ή την Γερμανική γλώσσα,
ούτε θα αρχίσει φιλοσοφική συζήτηση περι υπάρξεως ή μη του Θεού.Για άλλο λόγο θα την επισκευθούμε.Εδώ,υπεισέρχεται το οικονομικό.
Τόσα ζητάει.Οποιος θέλει-και έχει-τα δίνει.Οποιος δεν θέλει,δεν τα δίνει.Απλό.Ξέρω οτι πολλοί θα πούν οτι αυτοί που τα δίνουν
χαλάνε την πιάτσα.Ποιά πιάτσα βρε παιδιά;Αγορά είναι,δούναι και λαβείν.Πόσοι απο εμάς δεν επισκεύθηκαν κορασίδα σαν τα κρύα τα νερά
-βασισμένοι σε όσα διαβάσαμε-και μας βγήκε τσουκνίδα.Και ενώ η λογική μας έλεγε "πάρε δρόμο",το κάτω κεφάλι,αναψοκοκκινισμένο,φώναζε
"κάτσε ρε μαλάκα,θέλω να χωθώ σε μουνί".Και κάτσαμε,και μετά κλαίγαμε τα ωραία μας λεφτά που πετάξαμε.Θέλω να πω,οτι δυστυχώς ο άνδρας
οταν πρόκειται να γαμήση,δεν βασίζεται και πολύ στην λογική.
Διαβάζω κατα καιρούς,να συσπειρωθούμε για να αναγκάσουμε τις κυρίες να ρίξουν τις τιμές.Εδω δεν μπορούμε να τα βρούμε για άλλα πιο σημαντικά
και θα τα βρούμε εδώ;Για να μας κάτσει μια ωραία γκόμενα και να δω ποιός θα εχει το κουράγιο να πεί "οχι ειναι πολλά τα λεφτά".
Και κάτι τελευταίο,αν όντως η Στεφανία είναι 20χρονη φοιτήτρια,τότε εχει κότσια και το λέει η καρδούλα της.Γιατί θέλει κότσια να παραδίδεις
το κορμί σου στις ορέξεις του καθενός μας.
Μην βιαστείτε να μου απαγγείλετε την ιδιότητα του προμότορα για την εν λόγω κοπέλα.Δεν την ξέρω.Αλλωστε,είμαι αρκετά μεγάλος-εχω περάσει ήδη τα 50-
και η οικονομική μου κατάσταση δεν επιτρέπει ουτε για εμένα τον ίδιο τα πολλά-πολλά,πολύ περισσότερο δε,να συντηρώ ή και να προμοτάρω μια κοπέλα.
Χρόνια πολλά σε όλους σας.
σαν να ζηλεψες λιγο χρυσα ;)Εγώ ακόμη αναρωτιέμαι γιατί ανέφερε όλα αυτά τα προσόντα, τα οποία αποκλείεται να ισχύουν...για να κερδίσει το σεβασμό σας;;;μα πως είναι δυνατόν;;!!
το φαγες το κοριτσακι συναδελφε........σαν να ζηλεψες λιγο χρυσα ;)
κοιτα εχω περισοτερα πτυχια βρε τον μαλακα θα γινω εταιρα θα ειμαι η πτυχοεταιρα...βρε τα πτυχια δεν πηδιουνται δεν το καταλαβες...ΜΑΤΗΙΜΑΤΙΚΕ μου και ΕΣΕΣΙ σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σχολια σας!!! αν κ δεν σας κρύβω οτι εχω πεθάνει στο γέλιο με τα εκάστοτε σχόλια που διαβαζω!!! θα ΄θελα να ΄ξερα τι θα κανανε αν τα εβλεπαν τα πτυχία!!!!!!!
και μια σημειωση για την ηλικία του φεισμπουκ οτι ειναι φεικ για λογους ασφαλίας... επισης ειμαι γεννημενη το 93 αλλα το ειχε καπαρωσει αλλος το ονομα Στεφανια 94!!!! αντε μαλακιστιτε λιγο ακομη τωρα με τον φθονο σας!!! μ αρεσει!!!! φιλακιαααααααααααααα!!!!
φιλε μου και εγω στην ορθογραφια ειμαι αστα να πανε...αλλα πτυχια εχω...παντως η μορφωση με την ορθογραφια σου δεν συμβαδιζουν ετσι για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους....
απλησιαστη ειναιΜπορώ να πω πως ναι....ούτε την πλησιάζω στα προσόντα...!!!
Εγώ ακόμη αναρωτιέμαι γιατί ανέφερε όλα αυτά τα προσόντα, τα οποία αποκλείεται να ισχύουν...για να κερδίσει το σεβασμό σας;;;μα πως είναι δυνατόν;;!!
Μπορει να θελει να μας πει το κοριτσι οτι δεν ειναι πουτανα.Για πλακα το κανει,για την εμπειριαΕγώ ακόμη αναρωτιέμαι γιατί ανέφερε όλα αυτά τα προσόντα, τα οποία αποκλείεται να ισχύουν...για να κερδίσει το σεβασμό σας;;;μα πως είναι δυνατόν;;!!