Νέα

Σταύρος Ψυχάρης-πανίσχυρος παράγων-κοπρόσκυλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.724
Πόντοι
11.956
Τώρα άμα πω ποιός ήταν ο μόνος πρωθυπουργός που του είπε όχι θα στεναχωρηθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα το'χω βάρος στη συνείδηση μου.
Εγώ δεν είμαι πρωθυπουργός αλλά του είπα και εγώ όχι δεν γίνεται αυτό....που πως μεγάλη ιστορία... Χρήστου Λαδά 3 έγινε αυτό πριν 20χ περίπου....και μετά μόλις με έβλεπε αγόρι μου τι κάνεις μου έλεγε!!!!!το ίδιο και ο Λαμπράκης στο γραφείο του στο 7 όροφο

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Aδερφός του η παιδί τού?

Πάντως ο Παναγιωτάκης στην εξεταστική με τον Κασιδιάρη το μόνο που ήξερε να απαντά είναι το ''δεν απαντώ'' με υφάκι divas σε σημείο εριστηκό λές και είναι στο τσαρδί του και έχει τους δούλους. Να μην αναφέρω ότι ψευδίζει και το κάνει ακόμα χειρότερο.

Φτωχός αδερφός του βουλευτή και γιος του Σταύρου.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Κι αυτούς τους ξέρεις;;:rolleyes:

Δεν κάνω επίδειξη αλλά…..

…τη 2η του γυναίκα την είχε δημοσιογράφο στο Βήμα και την παντρεύτηκε αφού την άφησε έγκυο.

Το κόμμα Αβραμόπουλου ηταν δίκης του έμπνευσης και χρηματοδότησης

Η κυβέρνηση Σημίτη ήταν ο καλύτερος συνομιλητής του. Τότε μπήκε ο ΔΟΛ στο χρηματιστήριο κ έβγαλε billions.

Άνθρωπος φιλόδοξος και υπερόπτης.

Υποτιθέμενος στόχος της 17Ν για να δικαιολογεί τους 7 αστυνομικούς που εκτελούσαν χρέη θυρωρού.

Τι άλλο….;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Aδερφός του η παιδί τού?

Πάντως ο Παναγιωτάκης στην εξεταστική με τον Κασιδιάρη το μόνο που ήξερε να απαντά είναι το ''δεν απαντώ'' με υφάκι divas σε σημείο εριστηκό λές και είναι στο τσαρδί του και έχει τους δούλους. Να μην αναφέρω ότι ψευδίζει και το κάνει ακόμα χειρότερο.
Όταν στην εξεταστική ρώτησε ο κασιδας τον τζιγκερ γιατί αγοράζει ζημειογονο κανάλι του απάντησε δικαίωμα μου να λειτουργώ με ζημιά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν κάνω επίδειξη αλλά…..

…τη 2η του γυναίκα την είχε δημοσιογράφο στο Βήμα και την παντρεύτηκε αφού την άφησε έγκυο.

Το κόμμα Αβραμόπουλου ηταν δίκης του έμπνευσης και χρηματοδότησης

Η κυβέρνηση Σημίτη ήταν ο καλύτερος συνομιλητής του. Τότε μπήκε ο ΔΟΛ στο χρηματιστήριο κ έβγαλε billions.

Άνθρωπος φιλόδοξος και υπερόπτης.

Υποτιθέμενος στόχος της 17Ν για να δικαιολογεί τους 7 αστυνομικούς που εκτελούσαν χρέη θυρωρού.

Τι άλλο….;
Ο Τράγκας μπροστά του ήταν Άγιος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
  • Ουάου
Αντιδράσεις: geoMan

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Τώρα άμα πω ποιός ήταν ο μόνος πρωθυπουργός που του είπε όχι θα στεναχωρηθούν κάποιοι εδώ μέσα και θα το'χω βάρος στη συνείδηση μου.
xaxa μάστορα μεταβολή, το λαμόγιο ο Ψυχάρης είπε το όχι, φαντάσου πόσο ρεζίλης ο δικός σου..

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
από αυτούς
που παρεβρέθηκαν στην κηδεία του και μόνο καταλαβαίνεις τι λαμόγιο ήτανε

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.235
Πόντοι
3.846
μάλλον έχουμε τελείως διαφορετικές πληροφορίες. Εγώ ξέρω ότι ο Λαμπράκης και ο Ψυχάρης τα είχανε για αυτό και τον έκανε διάδοχο.
Ο Λαμπράκης δεν ενδιαφερόταν για την πολιτική φίλε. Το να έχει στην τσέπη την κάθε κυβέρνηση για να κάνει αυτός ό,τι θέλει, εννοείται ότι τον ενδιέφερε.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
μάλλον έχουμε τελείως διαφορετικές πληροφορίες. Εγώ ξέρω ότι ο Λαμπράκης και ο Ψυχάρης τα είχανε για αυτό και τον έκανε διάδοχο.
Ο Λαμπράκης δεν ενδιαφερόταν για την πολιτική φίλε. Το να έχει στην τσέπη την κάθε κυβέρνηση για να κάνει αυτός ό,τι θέλει, εννοείται ότι τον ενδιέφερε.
Στο δεύτερο σκέλος συμφωνώ.

Για το πρώτο δεν ξέρω.

Είναι το λογικό συμπέρασμα σου ή έχεις πληροφορία;

Ποια περίοδο λες ότι τα είχανε;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.235
Πόντοι
3.846
Στο δεύτερο σκέλος συμφωνώ.

Για το πρώτο δεν ξέρω.

Είναι το λογικό συμπέρασμα σου ή έχεις πληροφορία;

Ποια περίοδο λες ότι τα είχανε;
Δεν ήμουν και μπροστά. Ξέρω ότι και οι δύο ήταν ομοφυλόφιλοι και είχα ακούσει ότι τα είχανε και για αυτό ο Λαμπράκης του άφησε το ΔΟΛ

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Δεν ήμουν και μπροστά. Ξέρω ότι και οι δύο ήταν ομοφυλόφιλοι και είχα ακούσει ότι τα είχανε και για αυτό ο Λαμπράκης του άφησε το ΔΟΛ
Δεν είχε αφήσει πιτσιρίκα στο Βήμα κ στα Νέα.

Μπορώ να σου στείλω και 5-6 ονόματα σε pm.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Έκανε οτι ήθελε το σκιάχτρο, το έπαιζε φιλομουσος, Μέγαρο μουσικής κλπ με τα κρατικά χρήματα
Μέχρι έκταση του ναυτικου νοσοκομείου πηρε με το έτσι θέλω για να φτιάξει παρκινγκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom