Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Επαιζαν μπαλα γενικα η αρχιδια?Τελευταια φορα που πηγα κατι μπαζακια ηταν
Επαιζαν μπαλα γενικα η αρχιδια?Τελευταια φορα που πηγα κατι μπαζακια ηταν
Εχω βρει ενα μωρακι στο ινστα που δουλεύει εκει και φαίνεται πολύ εκφιλο
Νομιζω Αννα την λένεποιο τυπε?
Μου ειπαν ότι έχει φέρει κάτι πολύ δυνατά μουνια! Λογικά ανοιχτό είναιΆνοιξε αυτό δουλεύει ?
Μου ειπαν ότι έχει φέρει κάτι πολύ δυνατά μουνια! Λογικά ανοιχτό είναι
THE BEST EVERΜουνάρα ήταν με κεφαλαίο Μ. Μετά δούλεψε και στο Dolce Vita.
Την είχα πετύχει με ακόμα πιο κοντό μαλλί,είχε τρομερό ''αέρα'' αυτή η γυναικάραΕίχε και στυλάρα με το καρέ μαύρο μαλλί, γενικά ήταν λες και ξεπετάχτηκε από 90s βιντεοκλίπ του George Michael. Νομίζω από χώρα της Βαλτικής ήταν.
Δυστυχώς όμως τελευταία φορά που την είδα εκείνη την εποχή, λίγο καιρό μετά αφού σταμάτησε, ήταν ως χάλια πελα΄τισσα στο Baby O το υπόγειο στη Συγγρού. Άβαφη άλουστη με φτηνά τζίν μαζί με ένα άθλιο μαλλιά να πίνει μπύρα χωρίς ποτήρι. Με χαιρέτισε από μακριά σηκώνοντας την μπύρα της. Σήκωσα το ποτό μου και αντιχαιρέτισα. Ένιωσα σαν να παρακολουθούσα την τελευταία σκηνή του Τιτανικού.THE BEST EVER
Την θυμάμαι και έτσι που λες μετά το κοντό καρέ. Τώρα όσοι τα διαβάζουν αυτά μπορεί και να μας περνάνε για τρελούς αλλά μιλάμε για τέτοιο επίπεδο.Την είχα πετύχει με ακόμα πιο κοντό μαλλί,είχε τρομερό ''αέρα'' αυτή η γυναικάρα
Πιο κατάλληλη φωτο δεν υπάρχει... Λίγο πιο σχιστά μάτια και θα μιλάγαμε για την ίδια ακριβώς.Δεν νομίζω να υπάρξει καμιά άλλη σαν την SimonaΤώρα όσοι τα διαβάζουν αυτά μπορεί και να μας περνάνε για τρελούς αλλά μιλάμε για τέτοιο επίπεδο