canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
η παπουλια ειναι τοτε η μεγαλη αδερφη
εγω εκανα λαθος πριν και την μπερδεψα με την τσωνη
i Αγγελική Παπούλια itan telika nai..
η παπουλια ειναι τοτε η μεγαλη αδερφη
εγω εκανα λαθος πριν και την μπερδεψα με την τσωνη
antichrist
η αυτοκρατορια των αισθησεων
ken park (ταινιαρα)
Idioterne (επισης ταινιαρα)
Αληθοφανή σκηνές,μην επιμένεις.
Αν δεν δεις το πέον να μπαίνει κ να βγαίνεις όπως στις τσόντες δεν υπάρχει γαμήσι....και να το δεις σε αμερικάνικη ταινία να μην είσαι τόσο σίγουρος εκεί που έχει φτάσει η τεχνολογία.
antichrist
η αυτοκρατορια των αισθησεων
ken park (ταινιαρα)
Idioterne (επισης ταινιαρα)
Δεν παίζει,στις τσόντες πηδιούνται,στις ταινίες φαίνεται ότι πηδιούνται.
(πηδιούνται μετά την ταινία)
Αληθοφανή σκηνές,μην επιμένεις.
Αν δεν δεις το πέον να μπαίνει κ να βγαίνεις όπως στις τσόντες δεν υπάρχει γαμήσι....και να το δεις σε αμερικάνικη ταινία να μην είσαι τόσο σίγουρος εκεί που έχει φτάσει η τεχνολογία.
Αυτές τώρα θες να μου πεις ότι πλασαρίστηκαν στην αγορά ως ταινίες κ όχι ως αισθησιακές ταινίες;here you go!!
η πιτσιρικα στο Batalla Εν El Cielo(batlle in heaven) τα σπάει !!!!
Αυτές τώρα θες να μου πεις ότι πλασαρίστηκαν στην αγορά ως ταινίες κ όχι ως αισθησιακές ταινίες;
Αυτές τώρα θες να μου πεις ότι πλασαρίστηκαν στην αγορά ως ταινίες κ όχι ως αισθησιακές ταινίες;
τι αισθησιακές ρε συ ?
με βραβεία από Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών (κουλτούρα και καλά) είναι σχεδόν όλες..
Aυτοί/ες που κάνουν τις σκηνές είναι σίγουρα ηθοποιοί;ρε μάγκες, με όλο το θάρρος... στο ίδιο θρέντ μιλάμε? παραπάνω έχει αρκετές ταινίες που αναφέραμε...
Aυτοί/ες που κάνουν τις σκηνές είναι σίγουρα ηθοποιοί;
Ηθοποιοί του κώλου!!!ναι...
υπάρχουν κάποιες ελάχιστες που προσλαμβάνουν πορνοστάρ για σκηνές που δείχνει επαφή.
αλλα στο link που σου έδωσα είναι κατά 99% αληθινές σκηνές με τους ηθοποιούς.
ναι...
υπάρχουν κάποιες ελάχιστες που προσλαμβάνουν πορνοστάρ για σκηνές που δείχνει επαφή.
Θυμαμαι και στον Καλιγουλα ειχαν παρει κοπελες απο το hustler για να γυρισουν τις σκηνες με τα οργια
Δεν ειναι αισθησιακη, εχει τσιμπουκια και γαμησια μεσαεντάξει tinto brass γυρνούσε μονο αισθησιακές έτσι κι αλλιώς...
αυτή η uncut έκδοση έγινε χωρίς την έγκριση του brass και μετά είχαν πέσει μηνύσεις.. (κάτι τέτοιο)Δεν ειναι αισθησιακη, εχει τσιμπουκια και γαμησια μεσα
τσιμπουκωνε εναν τυπο σαν τον λακη :Shere you go!!
η πιτσιρικα στο Batalla Εν El Cielo(batlle in heaven) τα σπάει !!!!
τσιμπουκωνε εναν τυπο σαν τον λακη :S