Νέα

Στα μαλακά οι αστυνομικοί για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
γιατι να μη θυμωσω?γενικα δεν ειμαι οξυθυμο ατομο αλλα οταν φερνω στη μνημη μου καποιες τραυματικες εμπειριες και με πνιγει το δικιο βγαινω εκτος εαυτου.σου φαινεται παραλογο αυτο?

Να μην θυμωνεις γιατι ο θυμος ειναι κακος συμβουλος...Δεν ειμαι υπερ των αστυνομικων στην συγκεκριμενη περιπτωση του Κυπριου...απλως λεω τοση ωρα ,οτι δεν ξερουμε απο πρωτο χερι τι συνεβη πραγματικα και τι ιστορια προυπαρχει,και δεν βιαζομαι να βγαλω συμπερασμα βλεποντας ειδησεις....
 Ειναι ευκολο να τρως χορταρακι και να ποσταρεις βαρυσημαντες πολιτικες δηλωσεις και αναλυσεις βασει του τι ειδες στα παραθυρα....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
φιλε μου Σκρουντζ,

στη ερωτηση που του εθεσα εαν ητανε το παιδι του σε τετοιο σκηνικο μλπεγμενο, δηλ του σπαγανε την μουρη μερικοι καλοι ανθρωποι αστυνομικοι, δεν απαντησε ο φιλος μας gabadoo, η μαλλον ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ!!

τι ψαχνεις τωρα να βρεις.

Το σεναριο σου ειναι πολυ αοριστο....για να απαντησω....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
τελος παντων φιλε punter εγω νομιζω οτι ο gabadoo και αλλοι σαν αυτον πρεπει να γινουν θυματα και οι ιδιοι καποια στιγμη αστυνομικης βιας η γενικα καποιας παρομοιας καταστασης για να καταλαβουν οτι δεν ειναι ολα ροδινα.απλα πιστευω κατι τετοια ατομα ζουνε στον δικο τους κοσμο.οτι δεν ειναι απαραιτητα στενομυαλοι,απλα οτι ειναι αφελεις

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ρε φιλε οτι κ να εκανες, ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ, να στο ξαναπω μια  ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!

γιατι να σε σπασουνε στο ξυλο!!!

ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ... πες μου.. γιατι να σε σπασουνε 5 αστυνομικοι στα μπουκετα??

γιατι ρε φιλε, πες μας να καταλαβουμε λιγο. θελω να μαθω πως σκεφτεσαι

ΥΓ. κ ασε την ατακα σου ΅τρως χορταρακι΅

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Να μην θυμωνεις γιατι ο θυμος ειναι κακος συμβουλος...Δεν ειμαι υπερ των αστυνομικων στην συγκεκριμενη περιπτωση του Κυπριου...απλως λεω τοση ωρα ,οτι δεν ξερουμε απο πρωτο χερι τι συνεβη πραγματικα και τι ιστορια προυπαρχει,και δεν βιαζομαι να βγαλω συμπερασμα βλεποντας ειδησεις....
 Ειναι ευκολο να τρως χορταρακι και να ποσταρεις βαρυσημαντες πολιτικες δηλωσεις και αναλυσεις βασει του τι ειδες στα παραθυρα....

gabadoo εγω εγραψα την εμπειρια μου επειδη ειχε καποια σχεση με το συμβαν του παιδιου εστω και μικρη.δεν περιμενα οτι θα δεχομουν αμφισβητηση για την αληθεια της αφηγησης μου και ιδιαιτερα για το ποιος ειχε και αδικο.πιστευω οτι καποια πραγματα ειναι ευνοητα

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

αν λες για μενα φιλε punter φυσικα δεν ειχανε λογο ουτε δικαιωμα να με ακουμπησουν οπως και κανενα αλλο νομιμο πολιτη.για αυτο τους εκανα και τη μηνυση

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Λοιπον ....εχουμε και λεμε...ας υποθεσουμε οτι ληστευω μια τραπεζα και στο εβγα σκοτωνω και τον ταμια ...Καβαλωντας το μηχανακι μου την πεφτουν οι μπατσοι(καλα τα παω;) και τους μπουμπουνιζω και μια μπαλοθια..αλλα πεφτω και με πιανουν..αντιστεκομαι αλλα τις τρωω...

Ειναι δικαιο να με πλακωσουν στο ξυλο...;

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
τελος παντων φιλε punter εγω νομιζω οτι ο gabadoo και αλλοι σαν αυτον πρεπει να γινουν θυματα και οι ιδιοι καποια στιγμη αστυνομικης βιας η γενικα καποιας παρομοιας καταστασης για να καταλαβουν οτι δεν ειναι ολα ροδινα.απλα πιστευω κατι τετοια ατομα ζουνε στον δικο τους κοσμο.οτι δεν ειναι απαραιτητα στενομυαλοι,απλα οτι ειναι αφελεις

οχι οτι ολα δεν ειναι ροδινα, αλλα οτι δεν υπαρχει λογικη.. Δεν γινεται να μας τους βγαζει κ αθωους ρε φιλε.
Κ γι αυτο εθεσα το ερωτημα με το παιδι του, αλλα μαλλον απανταει σε αυτα που θελει ο φιλος.

Βρηκε ενα παραδειγμα με ταχυτητα κ μας το πεταει συνεχεια. Θελω να μαθω πότε ενα αστυνομικος εχει δικαιωμα να σηκωσει χερι κ πότε οχι!

ας μας το πει αυτος λοιπον..

ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΣΕΝΑ ΣΚΡΟΥΝΤΖ, στο ατομο που απανταει οτι θελει λεω

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Λοιπον ....εχουμε και λεμε...ας υποθεσουμε οτι ληστευω μια τραπεζα και στο εβγα σκοτωνω και τον ταμια ...Καβαλωντας το μηχανακι μου την πεφτουν οι μπατσοι(καλα τα παω;) και τους μπουμπουνιζω και μια μπαλοθια..αλλα πεφτω και με πιανουν..αντιστεκομαι αλλα τις τρωω...

βρισκεις οτι εχει πολυ μεγαλη σχεση αυτο που λες με εμενα που εστριψα μια στροφη γρηγορα???????????????????????????????????????????????????????????

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16

1. το παιδι δεν σκοτωσε κ να ουτε νομιζω να την επεσε στουσ μπατσους

2. να μην βγαζεις επιστιμονικα σεναρια, αλλα μεσα στα πλαισια της συζητησης

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

τελικα gabadoo υποτιμας τη δικη σου νοημοσυνη η ολων των υπολοιπων?και σε ειχα για ευφυες ατομο....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
και πραγματικα δε βλεπω που θελεις να καταληξεις?δηλαδη θελεις να μας πεις οτι ο μπατσος επειδη ειχε τα προσωπικα του προβληματα η δεν ξερω εγω τι αλλο μπορει να φερεται οπως γουσταρει στους πολιτες επειδη εχει μια σταλα εξουσια και μια κουμπουρα?αν ειναι ετσι να το ξερουμε δηλαδη

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
σκρουντζ ελπιζω τωρα να με νιωθεις με αυτα που διαβαζω...

με βλεπω να τα πληρωνει η κοπελα μου αυτα!! :bottom: :boff:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω σε καταλαβαινα απο την αρχη.καποιο αλλοι δε μπορουσαν η δεν ηθελαν

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
το θεμα ειναι να γινεται συζητηση κ οχι να φευγουμε ετσι δειλα. κριμα ομως, γιατι ητανε ωραια χωρις να στελνουμε 500 μνμ στο παληκαρι...

τελικα τα μπατσονια ουτε γατα ουτε ζημια ε?

φταιει κ κυπριος τωρα να ανεβει σαλονικα κ να τους κανει κομματια? οχι φταιει? πες μου

jft

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια γιατι τσακωνεστε.Εγω το παρατησα.Ο gabadoo απλα ειναι :jerking: :jerking: :jerking:.Μην το ψαχνεται.Αυτο το πραγμα δεν αλλαζει.Τετοιο μυαλο εχει τετοια λεει.Αφου εχει τετοια κομπλεξ που αρνειται να καταλαβει οτι οι αστυνομικοι εχουν παραδεχθει το λαθος τους για το συγκεκριμμενο περιστατικο.Αυτος συνεχιζει και λεει τα δικα του.Τι να πεις απο εκει και περα?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παιδιά ήρεμα, όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
φιλε μου ηθελα πραγματικα να καταλαβω τι σκεφτεται. Μπορει να ηθελε να πει κατι κ να κην εβρισκε τα λογια να μας το περιγραψει. Δεν ξερεις ποτε. Αλλα με το σεναριο που πεταξε τελειωσε το πραγμα. το σκοτωσε...

1. η μπατσος ειναι
2. η ειναι αλλου (fun park)
3. δεν μπορει να μας πει τι ακριβως σκεφτεται

αλλο δεν εχει νομιζω...

΅΅Παιδιά ήρεμα, όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς΅΅

αυτο το ειπαμε κ πιο πριν κ πηγα να το ξαναγραψω αλλα με προλαβες

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7