Επισκέπτης
Αφιερωμένο σε αυτούς που αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή.
[youtube=425,350]LCp7muaQQzA&feature[/youtube]
[youtube=425,350]LCp7muaQQzA&feature[/youtube]
+13βια στην βια της εξουσιας λενε οι αναρχικοι & προφανως δεν εχουν αδικο..οι μπατσοι & οι ασφαλιτες δεν εχουν προσληφθει απο το κρατος προκειμενου να δερνουν-συνετουν τον οποιοδηποτε παρανομο,αλλα για να τον συλλαμβανουν & να τον παραπεμπουν στην δικαιοσυνη με "δεμενο" κατηγορητηριο..οι πραξεις τους ειναι καταδικαστεες απο το συνολο της υγιως σκεπτομενης κοινωνιας..στις πρωινες ειδησεις ακουσα οτι θα γινει επαναψειλαφιση της δικης..ακομη και ο χηνοφωτης ειναι δυσαρεστημενος απο το αποτελεσμα της δικης..οταν τα οργανα της συντεταγμενης κοινωνιας λειτουργουν κατ' αυτο τον τροπο,τοτε αυτοματα ο καθε δεκαεξαρης-εικοσαρης νομιμοποιειται να τα καιει-σπαει-καταστρεφει..
Ρε παλικάρι μου, τι άρρωστοι και επικινδύνοι? Δημόσιοι υπάλληλοι είναι.Πρεπει να συμπληρωσω κατι στο προηγουμενο post μου.Μου προκαλεσαν αηδια οι ξεδιαντροπες δηλωσεις του διευθυντη ασφαλειας στην τηλεοραση και η ανακοινωση της αστυνομιας.Παιδια κατι πρεπει να γινει με αυτους τους ανθρωπους.Ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.Απορω με βασει ποιων κριτηριων ανεβαινουν βαθμιδες στο αστυνομικο σωμα!Αντι να καταδικασει τον συναδελφο του που διεπραξε ενα εγκλημα ή απλα εκανε ενα λαθος,πειτε το οπως θελετε,και να τον βαλει στη θεση του, τον καλυπτει κανοντας τα στραβα ματια!Δεν ξερω πως ρε παιδια αλλα κατι πρεπει να κανουμε επιτελους μ'αυτους διαφορετικα ειμαστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!
Σωστα τα λες cretan335.Εχεις σκεφτει ομως ποτε γιατι δεν αλλαζει αυτο το πραγμα ενω ολοι το γνωριζουν?
μια χαρα τα λες αν και σουρωμενος(μαλλον απο την τριτη μονιμως σουρωμενος εισαι)..Κάνω μια σκέψη jft, ολίγον απαισιόδοξη, και σου λέω τα εξής.
Χθές υπογράφηκε η συνθήκη της Λισαβόνας. Το πήρε κανείς μας χαμπάρι? Ή μήπως έχουμε καταλάβει απο που προέκυψε αυτή η συνθήκη και τι καλά θα μας φέρει?
Βάλε επίσης τις κάμερες. Όλοι δεν αντιδρούμε, δεξιοί ή αριστεροί?
Καλό θα ήταν να προσθέσουμε και το δημόσιο που δεν λειτουργεί τίποτα. Και σιγά σιγά ο καθένας ας προσθέσει οτι δεν του αρέσει. Η λίστα είναι μεγάλη.
Που θέλω να καταλήξω?
Η άσκηση πολιτικής σήμερα είναι δύσκολη υπόθεση. Δεν μπορούν οι κυβερνήσεις να περάσουν οτι τους κατέβει στο κεφάλι όποια ώρα θέλουν. Υπάρχει ο τύπος, υπάρχει το ιντερνετ, οι πολίτες, σε ενα σεβαστο ποσοστό, έχουν καλύτερη εκπαίδευση και πάει λέγοντας.
Απο την άλλη νομίζουμε οτι τα τελευταία χρόνια μας κυβερνούν άχρηστοι. Που δεν ξέρουν ούτε τα κορδόνια τους να δέσουν. Και έχουμε αμέτρητα παραδείγματα για την γούνα τους.
Πες μου λοιπόν εσύ, όταν θέλεις να περάσεις επώδυνη νομοθεσία τι κάνεις? Την επιβάλεις με το έτσι θέλω ή δημιουργείς κατάλληλες συνθήκες (βλέπε χάος) ώστε οι ίδιοι οι πολίτες να στην ζητήσουν? ΟΕΟ
[move]Μην με ρωτήσει κανείς τι ήπια χθές. Ακόμα σουρωμένος είμαι [/move]
Anal Hunter κανεις τρομερο λαθος στην συγκεκριμενη περιπτωση.Προφανως δεν εισαι αρκετα ενημερωμενος για το τι συνεβη με το συγκεκριμενο παιδι.Αν μιλουσαμε για ενα τσογλανι το οποιο δεν σεβαστηκε τιποτα-κανενα και απλως βγηκε να καταστρεψει οτι βρει μπροστα του τοτε θα συμφωνουσα μαζι σου.Τα ατομα που περιγραφεις αξιζουν παραδειγματικη τιμωρια.ΔΕΝ ισχυει κατι τετοιο στη συγκεκριμενη περιπτωση.Επειδη πιστευω πως δεν γνωριζεις τι συνεβη δες εδωπρωτα και μετα πες αυτο που πιστέυεις.Οταν ομως εκφραζεις τετοιες αποψεις για τοσο σοβαρα θεματα χωρις σωστη ενημερωση κινδυνέυεις να ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.Δες λοιπον το βιντεο και θα ηθελα πολυ να μου πεις τι πιστευεις.Αν επιμεινεις σ'αυτα που ειπες τοτε απλα ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ Σ'ΕΝΑ!
και να έφταιγε δεν σημαίνει τον βάζεις κάτω και τον στέλνεις αδιάβαστο τον συλλαμβάνεις και τον παραδίνεις στην δικαιοσύνη.Ρε παίδες, απαντήστε μου σε ενα πράγμα.
Έχει καμία σημασία εαν ο Κύπριος εφταίγε σε κάτι ή οχι?
Ρε παίδες, απαντήστε μου σε ενα πράγμα.
Έχει καμία σημασία εαν ο Κύπριος εφταίγε σε κάτι ή οχι?
είπαμε όλα είναι ένα παιχνίδι.Αϊντε μπράβο να τελειώνουμε.
Αυτή είναι η δουλειά του αστυνομικού.
Αν δεν αντέχει σπίτι του.
[move]Είδες ποτ συμφωνήσαμε?[/move]