νεκροστομετωπο
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2023
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Αυτός είναι, πρέπει να είναι ο ντόπας. Στόχος μου είναι να αποκαταστήσω τον βασιλιά στον θρόνο του.
Κάθομαι στο μπαλκόνι μου που βλέπει στον δρόμο. Θα σημειώσω την ώρα επιστροφής του επακριβώς.
Γνωρίζω ότι ο ύποπτος στην πολυκατοικία μπαίνει στο σαιτ. Τον πήρε το μάτι μου μια μέρα να σκρολαρει καθώς βηματιζα δίπλα από το αυτοκίνητο του. Γι αυτό και τα στοιχεία που εδωσα πιο πάνω είναι κωδικοποιημενα.
Δεν είμαι χαζός. Παίρνω πολύ στα σοβαρά τον εαυτό μου. Ερευνώ - μοιράζομαι - αποκαλύπτω.
Αυτός είναι, πρέπει να είναι ο ντόπας. Στόχος μου είναι να αποκαταστήσω τον βασιλιά στον θρόνο του.
Μια χαρά ήταν με μένα ο Σαβ . Είχε χαλαστεί μόνο που με καλούσε ... για συνάντηση ... και τον έγραφα ....λακαρε γιατι ο σαββιδης ειχε τοσο θεμα με τη πάρτη σου; τοτε που ειχες ανεβασει τη φωτο με ποσέ ταη πρεπει να στραβοστομιασε ο τυπος
Ζει ο Καραμανης ρε;δηλαδη ντοπας ισον σαββιδης ισον καραμανης?παντως ο καραμανης ειχε πει οτι ειναι ξανθος χοντρουλης με γυαλια,μενει νομιζω καπου εκει κυψελη γαλατσι,οικονομικα ειναι καλα αφου νοικιζει κατι διαμερισματα
πιστευα ντοπας θα ειναι εγκλειστος με βαρια φαρμακευτικη αγωγη αλλα παλι εξω ειναιΤον κώλο σας, τον ξυρίζετε γυαλί ή αφήνετε φουντίτσα;
πιστευα ντοπας θα ειναι εγκλειστος με βαρια φαρμακευτικη αγωγη αλλα παλι εξω ειναι
Ο Καραμάνης είναι μαυρομάλλης με άσπρες τούφες. Είχε ανεβάσει και φώτο μετά απο αίτησή μου. Όμως, αποφάσισε να αφήσει την παρέα μας οταν ο tigerhead άρχισε να βρίζει μάνες και οικογένειες για να φάει μόνιμη αποβολή από το σάιτ.δηλαδη ντοπας ισον σαββιδης ισον καραμανης?παντως ο καραμανης ειχε πει οτι ειναι ξανθος χοντρουλης με γυαλια,μενει νομιζω καπου εκει κυψελη γαλατσι,οικονομικα ειναι καλα αφου νοικιζει κατι διαμερισματα
ενας νεοπας κοπρογατας-κατι τετοιο τον τραμπουκισε στο κηδειονημα του μαντκλιπΟ Καραμάνης είναι μαυρομάλλης με άσπρες τούφες. Είχε ανεβάσει και φώτο μετά απο αίτησή μου. Όμως, αποφάσισε να αφήσει την παρέα μας οταν ο tigerhead άρχισε να βρίζει μάνες και οικογένειες για να φάει μόνιμη αποβολή από το σάιτ.
ο τυπος χαλυβδογατα κατι μπινελικια εριξε και ο τυπος καραμανης εκανε ηρωική εξοδο. και απο τοτες μας λειπουν οι αυτιστικές φωτο με τα μπουκαλάκια νερο καθε πρωι .Ο Καραμάνης είναι μαυρομάλλης με άσπρες τούφες. Είχε ανεβάσει και φώτο μετά απο αίτησή μου. Όμως, αποφάσισε να αφήσει την παρέα μας οταν ο tigerhead άρχισε να βρίζει μάνες και οικογένειες για να φάει μόνιμη αποβολή από το σάιτ.
ο τυπος χαλυβδογατα κατι μπινελικια εριξε και ο τυπος καραμανης εκανε ηρωική εξοδο. και απο τοτες μας λειπουν οι αυτιστικές φωτο με τα μπουκαλάκια νερο καθε πρωι .
τύπε μηπως εχεις και την αλλη απονα γλέντι που ειχε απλωσει κατι πιτσινια και κατι λουκανοπιτακια απο λιντλ πανω σ ενα σεμεδακι; ειχε χτυπησει τουλαχιστο 20 λαηκ (τα περισσότερα απο φυλλο μηδεν)
Ένα από τα αριστουργήματα του Καραμάναρου (ναι την έχω κρατήσει τη φώτο).
λειπει απο το σαι ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ...
Ένα από τα αριστουργήματα του Καραμάναρου (ναι την έχω κρατήσει τη φώτο).
Πάντα μας καλημέριζε με τις δεξιές καλημέρες τουλειπει απο το σαι ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ...
ασε που ηταν ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ μου στο κυνηγι κοθμονιων και συριζοπανων
εκανε καλες πλακιτσες ,ευχαριστος ηταν στο σαι μας...ωσπου ηρθε η ΜΠΟΥΣΤΡΑ ΧΑΛΥΒΔΟΠΟΥΣΤΡΑ και εκανε τον Στουρμπανφυρερ μου να φυγειΠάντα μας καλημέριζε με τις δεξιές καλημέρες του