You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στα 10 ευρώ όλη η Φυλής!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 21K
-
- Ετικέτες
- φυλής
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
εφοσον εισαι ανωτερος απο τον πακι τυπε σημαινει οτι εχεις και το αναλογο πορτοφολι,οποτε μπορεις να μη γαμησεις οτι γαμαει ο σιχαμερος πακις και ο κατσικογαμης αλβανος...πληρωσε σαν ανωτερος να γαμησεις κανα καλο μουνι,εκτος αν στο πορτοφολι εισια στο ιδιο επιπεδο με τον κατσικογαμη....Όχι τύπε. Αλλά κάτσε και θα δείς σε 5-10 χρόνια... ;) Απλά δεν θέλω να γαμάω την ίδια γυναίκα / γκόμενα / επαγγελματία με τον μαυρούλη από την Ουζουμπούρου ή τον Αφγανό "ανήλικο" κατσικογάμη. Πές με και ρατσισιστή..
dourosladers
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 147
- Like
- 2.305
- Πόντοι
- 2.631
Αν σκεφτούμε ότι μια σοκολάτα και ένα σουβλάκι έχουν κοντά στα 3 ευρώ έκαστο....
Τότε στο μετάξι χιλς που γαμας με 10 ευρώ για δέκα λεπτά που σημαίνει ότι πάει 1 ευρώ το λεπτό.
Και στη φυλής με 20 ευρώ για δέκα λεπτά παει 2 ευρώ το λεπτό.
Είναι σχετικά πολύ καλές τιμές....
Ασχετα αν φας φόλα η όχι το θέμα είναι ότι τον χώνεις πράγμα που σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν τον έχω ες ούτε κατά διάνοια με τέτοιο αντίτιμο.
Άρα σχετικά καλά είναι οι τιμές έτσι όπως είναι.
Τώρα τα κορίτσια που φέρνουν θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ωραία...
Αλά αυτό είναι αλο θέμα.
Τότε στο μετάξι χιλς που γαμας με 10 ευρώ για δέκα λεπτά που σημαίνει ότι πάει 1 ευρώ το λεπτό.
Και στη φυλής με 20 ευρώ για δέκα λεπτά παει 2 ευρώ το λεπτό.
Είναι σχετικά πολύ καλές τιμές....
Ασχετα αν φας φόλα η όχι το θέμα είναι ότι τον χώνεις πράγμα που σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν τον έχω ες ούτε κατά διάνοια με τέτοιο αντίτιμο.
Άρα σχετικά καλά είναι οι τιμές έτσι όπως είναι.
Τώρα τα κορίτσια που φέρνουν θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ωραία...
Αλά αυτό είναι αλο θέμα.
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
10 ευρώ για δέκα λεπτά.Αν σκεφτούμε ότι μια σοκολάτα και ένα σουβλάκι έχουν κοντά στα 3 ευρώ έκαστο....
20 ευρώ για είκοσι λεπτά.
Τι πιό δίκαιο? Ευρώ και λεπτό.
Ετσι δε θα είμασταν όλοι ευχαριστημένοι??? ;)
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
Μα τι την θέλετε πολύ ώρα ?
Το γαμησι γαμάς και φεύγεις
Αν κάποιου δεν του σηκώνεται στα 15 λεπτά δεν θα του σηκωθεί ούτε σε 15 ώρες
Μην ξεχνάτε ότι η κατανάλωση φέρνει το κέρδος δηλαδή ο μικρό χρόνος έχει αποτέλεσμα και την μικρή τιμή γιατί η κοπέλα παίρνει περισσότερους, αν ο καθένας κάθεται 1 ώρα θα πάει 50 ευρώ στο Μετάξι
Το γαμησι γαμάς και φεύγεις
Αν κάποιου δεν του σηκώνεται στα 15 λεπτά δεν θα του σηκωθεί ούτε σε 15 ώρες
Μην ξεχνάτε ότι η κατανάλωση φέρνει το κέρδος δηλαδή ο μικρό χρόνος έχει αποτέλεσμα και την μικρή τιμή γιατί η κοπέλα παίρνει περισσότερους, αν ο καθένας κάθεται 1 ώρα θα πάει 50 ευρώ στο Μετάξι
Αντι να γράφετε μια οτι τα ενοίκια στην Αθηνα ειναι ακριβά , τώρα οτι τα μπου να πανε στο 10 ευρώ μηπως θα ηταν καλύτερα να ζητήσετε να διπλασιαστεί ο μισθός σας στα 1200 ? Αφου ρε παιδες τα κουκια δεν βγαινουν με αυτα τα μεροκαματα που δέχεστε τι το τραβατε να ξεχειλωσει. φαντασου ο καθε μαλακας να ξαπλωνει πανω σου και να σαλιαριζει για 10 ευρω (εαν παρει 5 )δεν ειναι ευκολο
Το κορυφαίο βέβαια όλων αυτών των στόκων που θέλουν να πάνε 10 ευρώ τα μπουρδέλα είναι οτι κοστολογούν την υγεία τους ακριβώς τόσο.Δεν εξηγείται αλλιώς να γουστάρει κάποιος να πάει να γαμήσει κάποια που ο προηγούμενος λαθροέποικος της έχει γλύψει τα βυζιά και έχει αφήσει τα σάλια του πάνω με οτι αρρώστιες έχει φέρει από την όμορφη χώρα του.Είστε τέρμα στόκοι.
Συμφωνώ. Έχω μια απορία όμως. Αν ήσουν νταβάς, θα άφηνες τον κάθε λαθροεισβολέα, από τις ασιατικές ή αφρικανικές χώρες, να σου χαλάσει το εμπόρευμα? Διότι αν κυκλοφορήσει φήμη, ότι η τάδε, στο τάδε μαγαζί, φέρει κάποιο αφροδίσιο, ή οποιοδήποτε μεταδοτικό νόσημα, δε νομίζω να έχει πελατεία μετά. Βέβαια θα μου πεις με την αγαμία που έχει βαρέσει κόκκινα και με τη μαλακία να πηγαίνει σύννεφο, μπορεί όντως μερικούς στόκους να μην τους νοιάζει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
10 και 20 ευρω ειναι μια απο τις πιο εξευφτελιστικες τιμες στην ευρωπη απλως ειτε καποιοι δεν εχουν λεφτα ειτε πανε σε τανες που δεν ταιριαζουν ποια θα γαμιεται με 10 ευρω οι καλες τανες εχουν πελατες
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Αντι να γράφετε μια οτι τα ενοίκια στην Αθηνα ειναι ακριβά , τώρα οτι τα μπου να πανε στο 10 ευρώ μηπως θα ηταν καλύτερα να ζητήσετε να διπλασιαστεί ο μισθός σας στα 1200 ? Αφου ρε παιδες τα κουκια δεν βγαινουν με αυτα τα μεροκαματα που δέχεστε τι το τραβατε να ξεχειλωσει. φαντασου ο καθε μαλακας να ξαπλωνει πανω σου και να σαλιαριζει για 10 ευρω (εαν παρει 5 )δεν ειναι ευκολο
τι εννοεις τα μεροκαματα που δεχονται ρε ψεκασμενε?
δηλαδη θα παει ο υπαλληλος των ΜακΝτοναλντς να τους πει οτι θελει 1200 και θα του πουν αυτοι ναι?
οσο μεγαλυτερη αναπτυξη υπαρχει,τοσο περισσοτερες θεσεις εργασιας δημιουργουνται,παραγεται πλουτος,ανθει η οικονομια και μοιραια ανεβαινουν οι μισθοι,οχι γιατι τα αφεντικα θελουν να κακομαθουν τους εργαζομενους,αλλα γιατι ο εργαζομενος θα φυγει και θα βρει καλυτερα αμοιβομενη εργασια,ισως και με εξτρα παροχες.
με την υφισταμενη υπερφορολογηση,εμμεσους φορους,γρηγοροσημα,χαρατσια,γραφειοκρατια και φορολογικο συστημα που αλλαζει καθε μηνα,μην περιμενετε να βγαλουν καρπους τα λεφτοδεντρα
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
[glow=red,2,300][/glow]
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ
Μέσος όρος:
3.9
Εμφάνιση κοπέλας:
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
1.0
Πρόσβαση/Parking:
1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:
3.0
από EvilPlasma
09-12-2019
Στους top 500 Αξιολογητές
#302 Αξιολογητής σε Likes
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Μαρία
Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή
Δεν έχω διάθεση για πολλά, θα σας πω απλά τι έγινε...
Φυλής 74 στο ΔΕΞΙ ήταν μια Μαρία Βουλγάρα, κοντούλα, γλυκιά φατσούλα, ωραία βυζιά, λίγο τσουπωτή
Πίπα ανεφ σκούφου καλή και μέχρι εκεί...
1) όταν πήγε να περάσει προφυλακτικό μου σακάτεψε το πουλί με την δικαιολογία ότι μπέρδεψε την όψη του προφυλακτικού (άλλο ένα κόλπο να ψιλοπέσει ο λούτσος πριν το μπάσιμο)
2) τόσο τζελ ίσως και πρώτη φορά στη ζωή μου
3) στησίματα σε ΑΠΙΘΑΝΕΣ γωνίες για να γίνει διείσδυση
4) να ακούσω και ότι σιγά σιγά γιατί ΘΑ αδιαθετήσω σε κανα 2 μέρες! Ελεος δηλαδή ΣΉΜΕΡΑ πονούσες, ΌΧΙ είναι η απάντηση
5) την έδιωξα στο 5 λεπτο ζήτησα το 1/2 πίσω ΔΕΝ το πήρα, πήρα τ αρχίδια μου τα νεύρα μου και την έκανα χάνοντας ένα 20άρι
6) τώρα τρώω μακαρόνια!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 09-12-2019
Όνομα κοπέλας Μαρία
Προκαταρκτικά Ναι
Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
Σε τρεμουν ολοι στη Φυλης!
δωσε φιδια στο λαο!Έχω φιλικότατες σχέσεις με τσάτσους/τσατσάδες και Φυλής και Μετάξι που το αγαπάω πιο πολύ, πιο παλιά κρεβάτωνα τάνα από κει γύρω (Φυλής) είχα νταραβέρι με "υπόκοσμο" έχω κάποιο "γκελ" με τις πουτάνες! (απλά με "μαζέψανε/βοηθήσανε σαν νεαρό παλικάρι και από τότε με "τράβηξε" το "σκοτάδι" μη χέσω lol και ποτέ δεν τ άφησα εντελώς γιατί καλώς ή κακώς ένοιωθα καλά με τέτοιο κόσμο). Εγώ σε 2-3 μαγαζιά της Φυλής ΑΝ γυρίσω (που δεν υπάρχει λόγος) θα μου σκάσουν 5 να με βγάλουν έξω. Πλάκα θα χει πάλι (αν το διαβάζετε ακόμα το φυσάτε και δεν κρυώνει που ούτε να μ ακουμπήσετε δεν μπορείτε χέσουλες) Με άλλα λόγια χωρίς να μαι κανάς τοπικός νονός/ιδιοκτήτης ή ο πλέον μυημένος αλλά έχοντας και 5 γνώσεις σας λέγω τούτα...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ
Μέσος όρος:
3.9
Εμφάνιση κοπέλας:
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
1.0
Πρόσβαση/Parking:
1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:
3.0
από EvilPlasma
09-12-2019
Στους top 500 Αξιολογητές
#302 Αξιολογητής σε Likes
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Μαρία
Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή
Δεν έχω διάθεση για πολλά, θα σας πω απλά τι έγινε...
Φυλής 74 στο ΔΕΞΙ ήταν μια Μαρία Βουλγάρα, κοντούλα, γλυκιά φατσούλα, ωραία βυζιά, λίγο τσουπωτή
Πίπα ανεφ σκούφου καλή και μέχρι εκεί...
1) όταν πήγε να περάσει προφυλακτικό μου σακάτεψε το πουλί με την δικαιολογία ότι μπέρδεψε την όψη του προφυλακτικού (άλλο ένα κόλπο να ψιλοπέσει ο λούτσος πριν το μπάσιμο)
2) τόσο τζελ ίσως και πρώτη φορά στη ζωή μου
3) στησίματα σε ΑΠΙΘΑΝΕΣ γωνίες για να γίνει διείσδυση
4) να ακούσω και ότι σιγά σιγά γιατί ΘΑ αδιαθετήσω σε κανα 2 μέρες! Ελεος δηλαδή ΣΉΜΕΡΑ πονούσες, ΌΧΙ είναι η απάντηση
5) την έδιωξα στο 5 λεπτο ζήτησα το 1/2 πίσω ΔΕΝ το πήρα, πήρα τ αρχίδια μου τα νεύρα μου και την έκανα χάνοντας ένα 20άρι
6) τώρα τρώω μακαρόνια!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 09-12-2019
Όνομα κοπέλας Μαρία
Προκαταρκτικά Ναι
Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
Σε τρεμουν ολοι στη Φυλης!
Επισκέπτης
και στη Σαχαρα ενα μπουκαλι νερο ειναι πιο ακριβο απο ενα μπουκαλι ουισυ. Αντε γαμηθειτε βλαχοι μη μπαινετε στο θρεντ. Εδω λεμε για προβληματα ανθρωπων.Εσείς συναγωνιστές μια χαρά είστε κάτω έχετε και πολλές επιλογές.... Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε λίγες επιλογές και ακριβές, ιδίως στα και καλά υπερλουξ studios που ξεκινάει ένα πρόγραμμα απλό από 40€ και τα υπόλοιπα προγράμματα ξεφεύγουν τελείως σε τιμές... Και βλέπω ότι πλέον ο κόσμος αρχίζει και λιγοστεύει στα μαγαζιά σκεπτόμενος το κόστος...
Ξεχναμε οτι οι Αφγανοι περνανε με 15; Και οτι οι τσατσαδες λενε σε εμας τους Ελληνες οτι η τιμη ειναι 20 γιατι δεν γαμανε ξενοι; Μας δουλευουνε γιατι εχουν κανει καρτελ.
Εγω πανω απο 10 ευρω δεν πληρωνω σε μπουρδελο.
Επισκέπτης
για πες μας ΕΝΑ που διωχνουν τους μαυρους να γελασουμε.β) και προς τα εκεί πάει το πράγμα είναι οι no Greeks ΝΑ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ. Είναι σε πιλοτικό στάδιο ακόμα, δεν το κάνουν όλα τα σπίτια αλλά ΜΟΛΙΣ δουν και μεταξύ τους την διαφορά στις εισπράξεις θα μπουν και οι άλλοι στο κόλπο
Επισκέπτης
Δεν ονειρευομαστε τιποτα. Πραττουμε. Αναλογα με τις πραξεις μας θα ειναι τα αποτελεσματα.Μην μπλέκεις με λογιστικά αυτά λύνονται εύκολα είτε με λιγότερες βάρδιες/νέες αφίξεις! Οποιο σπίτι μπατάρει κλείνει. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΙΚΟΣ στη Φυλής θα έριχνε το αντίτιμο! Θα τους είχαν φάει ζωντανούς οι άλλοι! Οι οίκοι με διάφορες μαλαγανιές ΑΝΤΕΞΑΝ μέσα στην κρίση και τώρα πολλοί ονειρεύεστε ΤΩΡΑ μείωση τιμών? αχχαχαχα έλεος ας σοβαρευτούμε λίγο ρε παιδιά.
Επισκέπτης
Θελω να γαμαω συχνα! Οχι μια φορα το μηνα! Δεν πληρωνω πανω απο 10 ευρω για ταχυγαμισι σε μπουρδελο.
Ακου εικοσαευρο!
Ακου εικοσαευρο!
Επισκέπτης
Και με τοσα εξοδα χριστουγεννιατικα ουτε για αδτειο δεν παταω Φυλης!
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Και με τοσα εξοδα χριστουγεννιατικα ουτε για αδτειο δεν παταω Φυλης!
θα το σηκωσεις επαξια το τροπαιο του Μαλακα της χρονιας!
Επισκέπτης
Με τα λεφτα που θα εξοικονομησω γαμωντας με 10 ευρω θα παω σε λιγους μηνες ενα ταξιδακι στο εξωτερικο. Εσεις καθιστε εδω και στειλτε τη Σονια και τηις θειες τις Διδυμου.
Επισκέπτης
δε με νευριαζεις κλωνε γιατι εχω μεγαλη πουτσα ελληνικηθα το σηκωσεις επαξια το τροπαιο του Μαλακα της χρονιας!
Επισκέπτης
ολοι ξερουν ποιοι ειστε οι προμοτορες. Μην ξεβρακωνεστε τοσο. Ετσι κι αλλιως δεν επηρεαζω κανεναν.είσαι πολύ large.
μέχρι δίευρω το πολύ. άντε δυόμιση, ένα σουβλάκι και πολύ τους "πέφτει"...άντε τώρα :S :S :S
Παλι το σκατο στην καλτσα σας πηγε.
Επισκέπτης
τοτε θα σιαξει το Μεταξουργειο. ;)εαν παει 10ευρω θα φυγει ολος ο κοσμος απο το μεταξουργειο και θα μεταφερθει στην φυλης ρε πιτερ, καλυτερα 15
Γιατι φοβαστε ρε βλακες;Αν μπορουμε να ριξουμε τις τιμες δε μπορουμε και να τις ξανανεβασουμε; πιτουρα εχετε στο κεφαλι σας; γαμηστε τους τη μπιζνα ρε Ελληνες! Ετσι για το γαμωτο. Μονο εμεις του σαιτ να κανουμε αποχη πηδηχτηκαν! Πετσοκοψτε τους ρε μαλακες!