Νέα

Στα 10 ευρώ όλη η Φυλής!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 21K
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θες να γαμας περισσοτερο; Θες να εχεις περισσοτερες επιλογες απο το Μεταξουργειο;

Βαρεθηκες να αλωνιζεις πανω κατω τη Φυλης για να βρεις κατι καλο που με δυσκολια θα σε κανει να βγαλεις το εικοσαευρω απ την τσεπη;

Η προτιμας να γαμας λιγο;

Δικαιολογιες για πακις και τετοια βαλτες εκει που ξερεις.

Πληρης αποχη απο τη Φυλης μεχρι να πεσει στο ΔΕΚΑΕΥΡΩ!

Κινημα ΔΕΝ - ΠΛΗ - ΡΩ - ΝΩ

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
peter van norden για μιστερ μαλακας 2019,θα σε φανε τα κυκλωματα πιτερ

Επισκέπτης
peter van norden για μιστερ μαλακας 2019,θα σε φανε τα κυκλωματα πιτερ
δωστε μου τη δυναμη του μρ Μαλακα

Καντε φιρμα στο σαιτ

Στην πιατσα

Παντου!

Αλλα κυριως γαμηστε περισσοτερο. Δε θελετε να γαματε πιο συχνα;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αν εξισωθουν και οι γυναικες και οι υπηρεσιες και η πελατεία με το Μεταξουργειο, νομιζω πως θα προτιμαω να παιζω το πουλι μου.

Καλυτερα 20ευρω και μετριοτητα παρά 10ευρω και απολυτη φρικη.

Επισκέπτης
Αν εξισωθουν και οι γυναικες και οι υπηρεσιες και η πελατεία με το Μεταξουργειο, νομιζω πως θα προτιμαω να παιζω το πουλι μου.

Καλυτερα 20ευρω και μετριοτητα παρά 10ευρω και απολυτη φρικη.
ασε ρε μαπα! Παντου μπαινουν οι μαυροι. Πες δε μ' αρεσει να γαμαω να συνεννοουμαστε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να γίνει 10 Ευρώ η Φυλής το βλέπω αδύνατον τουλάχιστον βάλτε σαν αίτημα να πέσει στα 15 ευρώ αυτό μπορεί να γίνει.
  Εμένα μου τη σπάει πιό πολύ που στο δεκάλεπτο βαράνε την πόρτα  :headbang:ας αφήναν τουλάχιστον λίγο παραπάνω χρόνο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μαλιστα, την στιγμη που στην θεσσαλονικη το μίνιμουμ είναι 30 και χωρις πρωκτικο,χυσιμο στομα κλπ όλα εξτρα πληρωνονται μεχρι και το γλυφομουνι που ηθελα να ξερα γιατι να το πληρωσει ενας πελατης αφου προσφερει ευχαριστηση στην γυναικα και όχι στην γλωσσα του...

δεν θα πεσει στην φυλης
όπως δεν επεσε και στο 20ρικο στην θεσσαλονικη γιατι πολύ απλα ο καυλωμενος θα παει ειτε με 20 ειτε με 30, όπως και ο δοκιμαστης, και τα μαγαζια στηρίζονται σε αυτές τις δυο κατηγοριες και όχι στον συστηματικο, που είναι μειοψηφια, που και αυτος δηλαδή για να το εκανε συστημα βγαινει οικονομικα για συστηματικο γαμησι στα μαγαζια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
5e στο μετάξι και 10e στην φυλής και στους ακριτικούς οίκους..
:headbang2: :woldman: :thumbsup: :cool2:

Giannisampel96

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
115
Πόντοι
1
Εσείς συναγωνιστές μια χαρά είστε κάτω έχετε και πολλές επιλογές.... Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε λίγες επιλογές και ακριβές, ιδίως στα και καλά υπερλουξ studios που ξεκινάει ένα πρόγραμμα απλό από 40€ και τα υπόλοιπα προγράμματα ξεφεύγουν τελείως σε τιμές... Και βλέπω ότι πλέον ο κόσμος αρχίζει και λιγοστεύει στα μαγαζιά σκεπτόμενος το κόστος...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Εσείς συναγωνιστές μια χαρά είστε κάτω έχετε και πολλές επιλογές....
Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε λίγες επιλογές και ακριβές
Mην ανησυχεις μολις σας γεμισει και εσας με λαθρο και τιγκαρει η συμπρωτευουσα οπως
εδω.. θα δωσουν σημα ''καποιοι'' να πεσουν οι τιμες για να γκαμανε φθηνα και αυτοι. Μην τυχον
αρχισουν τους βιασμους, εναντιωθει η κοινη γνωμη, και τους χαλασει την κανονικοτητα..  :S

elton tony

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2016
Κριτικές
11
Like
241
Πόντοι
291
ΑΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΜΕ 20€ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ STUDIOS.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Καλημέρα συναγωνιστές, σας ομιλώ με ύφος αγωνιστικό ένεκα και του "συνδικαλιστικού"  ύφους του νήματος.
Με πίκρα θα σας πω 5 πράματα. Πάμε λοιπόν...
Έχω φιλικότατες σχέσεις με τσάτσους/τσατσάδες και Φυλής και Μετάξι που το αγαπάω πιο πολύ,  πιο παλιά κρεβάτωνα τάνα από κει γύρω (Φυλής) είχα νταραβέρι με "υπόκοσμο" έχω κάποιο "γκελ" με τις πουτάνες! (απλά με "μαζέψανε/βοηθήσανε σαν νεαρό παλικάρι και από τότε με "τράβηξε" το "σκοτάδι" μη χέσω lol και ποτέ δεν τ άφησα εντελώς γιατί καλώς ή κακώς ένοιωθα καλά με τέτοιο κόσμο). Εγώ σε 2-3 μαγαζιά της Φυλής ΑΝ γυρίσω (που δεν υπάρχει λόγος) θα μου σκάσουν 5 να με βγάλουν έξω. Πλάκα θα χει πάλι (αν το διαβάζετε ακόμα το φυσάτε και δεν κρυώνει που ούτε να μ ακουμπήσετε δεν μπορείτε χέσουλες) Με άλλα λόγια χωρίς να μαι κανάς τοπικός νονός/ιδιοκτήτης ή ο πλέον μυημένος αλλά έχοντας και 5 γνώσεις σας λέγω τούτα...

1) Η πορνεία τουλάχιστον Φυλής+Μετάξι για αλλού δεν ξέρω φέρνει ΤΑ λεφτά! Δείτε γύρω σας...Επιχειρηματικές ιδέες ανθίζουν και μαραίνονται καθημερινά 3 πράγματα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ: Φαγητό, sex, Θάνατος (γραφεία κηδειών), ΔΕΝ θα πέσουν ΠΟΤΕ οι τιμές, αντίθετα καλώς ή κακώς όταν (λέμε τώρα) έρθουμε στα ίσια μας ως κράτος μισθοί κτλ θα πάνε και προς τα πάνω.

2) Όταν είσαι "καταδικασμένος" να σου τ ακουμπάνε (πουτάνες/ντέλα) ΔΕΝ σε ενδιαφέρει να μπεις στη διαδικασία να σαι πιο ανταγωνιστικός/παραγωγικός! Για ποιο λόγο άλλωστε? Αφού χέζεσαι στο τάληρο (μην πέιτε για παραπάνω, από ένα σημείο και μετά δεν μετράει τόσο)

3) Πως ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ αποχή ΔΕΝ θα πειράξει κανέναν: η καθεμία από αυτές έχει τουλάχιστον 5 τακτικούς ή και παραπάνω οι καλές οι οποίοι ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ NO MATTER WHAT + οι περαστικοί πελάτες που μετακινούνται (ας δεχτώ και ότι θα συμμετάσχουν και σε πιθανή αποχή) σαν τους νομάδες = ΣΊΓΟΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ. Πέρα από αυτό όταν έχει καύλες κάποιος θα βάλει τα μούτρα και θα πάει αλλιώς ασ τον μακελέψουν στο στα στούντιο  που πάει 50 το  :zfuck:

4) Τώρα θα σας πω πως ο οργανισμός "Φυλής" μας/σας έχει ΠΑΝΥΓΙΡΙΚΆ χεσμένους. Κάποια στιγμή όντως υπήρξε μείωση στα έσοδα και σκέφτηκαν τα ακόλουθα
α) μπόρα είναι θα περάσει (μέτρα που πάρθηκαν ήταν πιο πολλά σπιτάκια κλειστά, λιγότερες κοπέλες κτλ)
β) και προς τα εκεί πάει το πράγμα είναι οι no Greeks ΝΑ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ. Είναι σε πιλοτικό στάδιο ακόμα, δεν το κάνουν όλα τα σπίτια αλλά ΜΟΛΙΣ δουν και μεταξύ τους την διαφορά στις εισπράξεις θα μπουν και οι άλλοι στο κόλπο

5) τώρα παρακαλώ διαβάστε και εδώ www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-74/#jr_review_77473]https://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-74/#jr_review_77473[/url] χτες τους το πα ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ότι θα τους ΚΡΑΞΩ (και μάρτυς μου ο Θεός ΈΤΣΙ έγιναν τα πράματα) και απλά ήταν οκ με αυτό! Μίλησα στο τηλέφωνο της τσατσάς μέχρι με το "αφεντικό" (κυριλέ). Απλά το site έχει σχεδόν μηδενική επιρροή. ΤΟ ΜΟΝΟ που γίνεται είναι ότι κανά 2-3 άτυχες ψυχές γράφουν το κατιτις τους  και έτσι όσοι θέλουν απλά δεν πάνε εκεί! Ξέρετε πόσοι? ΟΥΤΕ 10! ΠΟΣΕΣ κριτικές βλέπετε να γράφονται κακές και μετά πάει και άλλος και άλλος και τρώνε φόλα (μη δεν διαβάζουνε κιόλας) Απλά μείνετε στο ότι σιγά σιγά εφόσον χρειαστεί θα μπουν μέσα και οι ξένοι και problem solved! Τώρα που το σκέφτομαι θέλω να δω πάκια να βολτάρουν Λιοσίων και να βλέπω το συναγωνιστή Σπιρτούλη (δεν το ξέρω το παλικάρι επι προσωπικού) να κυκλοφορεί με στολή του κεελπνο  :rockon: :rockon: :rockon:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Xm, διαφωνώ. Καταρχήν μόνο τα πάγια έξοδα είναι μερικά χιλιάρικα κάθε μήνα για ένα μέτριο ρδέλο (νοίκια, κτλ). Επίσης, λες 5 στανταρ πελάτες. Εγώ λέω πως δεν έχουν όλες 5 σταθερούς, αλλά που ξέρεις ότι ΔΕΝ θα αλλάξει το γούστο τους, δεν θα μπορούν να πληρώνουν κτλ? Επ'άπειρον πελάτη δεν ξέρω σε κανένα αγαθό. Τέλος, τα μεταβλητά επίσης τρέχουν (προς τα πάνω) ειδικά το χειμώνα πχ θέρμανση, ζεστό νερό, φώτα κτλ. Άρα, αν δουλέψει η αποχή κόβοντας τον τζίρο στο μισό ή βελτιώνονται ή κλείνουν. Εγώ προτείνω υποκατάστατα αγαθά πχ φτηνά στούντιο, τίμια ρδέλα, χειρογλύκανο μέχρι να φτιάξει η κατάσταση.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πιο λογικό αίτημα θα θεωρούσα να ζητούσαμε αύξηση χρόνου στα στούντιο με 50 ... έστω 60 ευρώ μισάωρο , όπως στα μασατζίδικα.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
οντως δεν φτανει

το κρατος ΠΡΕΠΕΙ να παρεχει δωρεαν συντροφους στους καταπιεσμενους αυτοχθονες ανδρες σε συνδυασμο με κουπονια στους οικους που θα περασουν στην ιδιοκτησια του κρατους :rockon: :rockon: :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Xm, διαφωνώ. Καταρχήν μόνο τα πάγια έξοδα είναι μερικά χιλιάρικα κάθε μήνα για ένα μέτριο ρδέλο (νοίκια, κτλ). Επίσης, λες 5 στανταρ πελάτες. Εγώ λέω πως δεν έχουν όλες 5 σταθερούς, αλλά που ξέρεις ότι ΔΕΝ θα αλλάξει το γούστο τους, δεν θα μπορούν να πληρώνουν κτλ? Επ'άπειρον πελάτη δεν ξέρω σε κανένα αγαθό. Τέλος, τα μεταβλητά επίσης τρέχουν (προς τα πάνω) ειδικά το χειμώνα πχ θέρμανση, ζεστό νερό, φώτα κτλ. Άρα, αν δουλέψει η αποχή κόβοντας τον τζίρο στο μισό ή βελτιώνονται ή κλείνουν. Εγώ προτείνω υποκατάστατα αγαθά πχ φτηνά στούντιο, τίμια ρδέλα, χειρογλύκανο μέχρι να φτιάξει η κατάσταση.

Μην μπλέκεις με λογιστικά αυτά λύνονται εύκολα είτε με λιγότερες βάρδιες/νέες αφίξεις! Οποιο σπίτι μπατάρει κλείνει. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΙΚΟΣ στη Φυλής θα έριχνε το αντίτιμο! Θα τους είχαν φάει ζωντανούς οι άλλοι! Οι οίκοι με διάφορες μαλαγανιές ΑΝΤΕΞΑΝ μέσα στην κρίση και τώρα πολλοί ονειρεύεστε ΤΩΡΑ μείωση τιμών? αχχαχαχα έλεος ας σοβαρευτούμε λίγο ρε παιδιά.
Δεν είναι θέμα γούστου! Μπορεί εδώ ο καθένας να λέει (και γω) ότι εγώ γαμώ και χύνω αλλά όσες βόλτες και να κάνεις επειδή στο τέλος κανείς δεν είναι βούδι, επειδή το σεξ δεν είναι επιτραπέζιο, επειδή όταν καβαλιέσαι 1-2-3 και βάλε φορές με μια πέρα του ότι σου αρέσει άρα γιατί ν αλλάξεις γούστο αν μη τι άλλο έχεις μετά κάποιου είδους "συμπάθεια"/"σιγουριά" με αυτήν. Ετσι όσες βόλτες και να κάνεις τουλάχιστον 1 στις 3 φορές θα πας στην ίδια
Φτηνά στούντιο! Να πούμε 30 την φορά? Σκέψου να θες 2 φορές τη βδομάδα!!
Δεν υπάρχουν άτιμα ή τίμια ρδέλα, υπάρχουν ΚΟΠΕΛΕΣ που μας κάνουν ή όχι για ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ λόγους! Πολλοί θα αναρωτηθείτε πχ ΓΙΑΤΙ στον εν λόγω οίκο δουλεύει μια τάνα που καλώς ή κακώς έχει κακό όνομα..ε λοιπόν επειδή είναι εκ των έσω αυτό...οι κοπέλες αυτές είναι σαν τους αναπληρωματικούς μια ομάδας. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τις βάρδιες και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: είναι πολλές φορές τα ρεπά των άλλων και το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...κρατάνε τον όικο ανοιχτό! Οικος ΚΛΕΙΣΤΟΣ 1,2,3 είναι οίκος που ο υποψήφιος πελάτης ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ακόμα και αν είναι ανοιχτός γιατί ΑΠΛΑ έμαθε να τον αγνοεί!
Τώρα όσον αφορά τη μαλακία... Εγώ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να μαι μεγάλος άντρας και να μην έχω την επιλογή να γαμήσω! 1000 Φορές ένα μέτριο/κακό γαμήσι παρά να σαι μαλάκας κατά συρροή! Εγώ σήμερα τον έπαιξα γιατί ΔΕΝ ήθελα να χαλάσω φράγγα, ΔΕΝ είναι δυνατόν όμως να ΕΠΙΛΕΞΩ μέρα που να πω θέλω να βγω έξω ρε αδερφέ, να γαμήσω, να φάω ένα σουβλάκι, να πιω μια μπύρα και να πρέπει να καταφύγω στη μαλακία. Κλειστά μπουρδέλα δεν υπάρχουν εξαιτίας καμίας αποχής! Υπάρχουν πιο πλούσια και πιο φτωχά μπουρδέλα επειδή έχουν καλύτερες τάνες και είτε το πιστεύετε είτε όχι το φτωχο μπουρδέλο και πάλι είναι ένα μικρό χρυσωρυχείο! Γκρινιάζουν? Ναι, θα κλείσουν? ΠΟΤΕ, τα κονομάνε? ΠΑΝΤΑ  

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.202
Πόντοι
20.686
10 ευρω η Φυλης,5 το Μεταξι,20 τα στουντιο και 50 τα escord.
Ενα λεπτο,ωχ χτυπησε το ξυπνητηρι,πρεπει να ξυπνησω. :huh:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
10 ευρω η Φυλης,5 το Μεταξι,20 τα στουντιο και 50 τα escord.
Ενα λεπτο,ωχ χτυπησε το ξυπνητηρι,πρεπει να ξυπνησω. :huh:

και στις 5 φορές η μία δώρο! Σε λίγα χρόνιαααα θααααα γαμάμε με κουπόνιαααααααααααααα!  :heavymetalbig:
(πιο παλιά κανα 2-3 το κάνανε, με καρτούλα που σου δίναν)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom