Καλημέρα συναγωνιστές, σας ομιλώ με ύφος αγωνιστικό ένεκα και του "συνδικαλιστικού" ύφους του νήματος.
Με πίκρα θα σας πω 5 πράματα. Πάμε λοιπόν...
Έχω φιλικότατες σχέσεις με τσάτσους/τσατσάδες και Φυλής και Μετάξι που το αγαπάω πιο πολύ, πιο παλιά κρεβάτωνα τάνα από κει γύρω (Φυλής) είχα νταραβέρι με "υπόκοσμο" έχω κάποιο "γκελ" με τις πουτάνες! (απλά με "μαζέψανε/βοηθήσανε σαν νεαρό παλικάρι και από τότε με "τράβηξε" το "σκοτάδι" μη χέσω lol και ποτέ δεν τ άφησα εντελώς γιατί καλώς ή κακώς ένοιωθα καλά με τέτοιο κόσμο). Εγώ σε 2-3 μαγαζιά της Φυλής ΑΝ γυρίσω (που δεν υπάρχει λόγος) θα μου σκάσουν 5 να με βγάλουν έξω. Πλάκα θα χει πάλι (αν το διαβάζετε ακόμα το φυσάτε και δεν κρυώνει που ούτε να μ ακουμπήσετε δεν μπορείτε χέσουλες) Με άλλα λόγια χωρίς να μαι κανάς τοπικός νονός/ιδιοκτήτης ή ο πλέον μυημένος αλλά έχοντας και 5 γνώσεις σας λέγω τούτα...
1) Η πορνεία τουλάχιστον Φυλής+Μετάξι για αλλού δεν ξέρω φέρνει ΤΑ λεφτά! Δείτε γύρω σας...Επιχειρηματικές ιδέες ανθίζουν και μαραίνονται καθημερινά 3 πράγματα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ: Φαγητό, sex, Θάνατος (γραφεία κηδειών), ΔΕΝ θα πέσουν ΠΟΤΕ οι τιμές, αντίθετα καλώς ή κακώς όταν (λέμε τώρα) έρθουμε στα ίσια μας ως κράτος μισθοί κτλ θα πάνε και προς τα πάνω.
2) Όταν είσαι "καταδικασμένος" να σου τ ακουμπάνε (πουτάνες/ντέλα) ΔΕΝ σε ενδιαφέρει να μπεις στη διαδικασία να σαι πιο ανταγωνιστικός/παραγωγικός! Για ποιο λόγο άλλωστε? Αφού χέζεσαι στο τάληρο (μην πέιτε για παραπάνω, από ένα σημείο και μετά δεν μετράει τόσο)
3) Πως ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ αποχή ΔΕΝ θα πειράξει κανέναν: η καθεμία από αυτές έχει τουλάχιστον 5 τακτικούς ή και παραπάνω οι καλές οι οποίοι ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ NO MATTER WHAT + οι περαστικοί πελάτες που μετακινούνται (ας δεχτώ και ότι θα συμμετάσχουν και σε πιθανή αποχή) σαν τους νομάδες = ΣΊΓΟΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ. Πέρα από αυτό όταν έχει καύλες κάποιος θα βάλει τα μούτρα και θα πάει αλλιώς ασ τον μακελέψουν στο στα στούντιο που πάει 50 το
4) Τώρα θα σας πω πως ο οργανισμός "Φυλής" μας/σας έχει ΠΑΝΥΓΙΡΙΚΆ χεσμένους. Κάποια στιγμή όντως υπήρξε μείωση στα έσοδα και σκέφτηκαν τα ακόλουθα
α) μπόρα είναι θα περάσει (μέτρα που πάρθηκαν ήταν πιο πολλά σπιτάκια κλειστά, λιγότερες κοπέλες κτλ)
β) και προς τα εκεί πάει το πράγμα είναι οι no Greeks ΝΑ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ. Είναι σε πιλοτικό στάδιο ακόμα, δεν το κάνουν όλα τα σπίτια αλλά ΜΟΛΙΣ δουν και μεταξύ τους την διαφορά στις εισπράξεις θα μπουν και οι άλλοι στο κόλπο
5) τώρα παρακαλώ διαβάστε και εδώ
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-74/#jr_review_77473]https://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-74/#jr_review_77473[/url] χτες τους το πα ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ότι θα τους ΚΡΑΞΩ (και μάρτυς μου ο Θεός ΈΤΣΙ έγιναν τα πράματα) και απλά ήταν οκ με αυτό! Μίλησα στο τηλέφωνο της τσατσάς μέχρι με το "αφεντικό" (κυριλέ). Απλά το site έχει σχεδόν μηδενική επιρροή. ΤΟ ΜΟΝΟ που γίνεται είναι ότι κανά 2-3 άτυχες ψυχές γράφουν το κατιτις τους και έτσι όσοι θέλουν απλά δεν πάνε εκεί! Ξέρετε πόσοι? ΟΥΤΕ 10! ΠΟΣΕΣ κριτικές βλέπετε να γράφονται κακές και μετά πάει και άλλος και άλλος και τρώνε φόλα (μη δεν διαβάζουνε κιόλας) Απλά μείνετε στο ότι σιγά σιγά εφόσον χρειαστεί θα μπουν μέσα και οι ξένοι και problem solved! Τώρα που το σκέφτομαι θέλω να δω πάκια να βολτάρουν Λιοσίων και να βλέπω το συναγωνιστή Σπιρτούλη (δεν το ξέρω το παλικάρι επι προσωπικού) να κυκλοφορεί με στολή του κεελπνο