Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
Εχει κανείς εμπειρία ή κάποια πληροφορία για την εν λόγω "δεσποινίδα"?
Καλημερα συναδελφοι,
λοιπον σας μεταφερω την εμπειρια μου, πολυ μικρη ,πολυ φιλικη , πολυ κουβεντα , καθολου κεφι .
Το στηθος δεν υπαρχει δεν βγαζει μπλουζα κλπ.
Με υποδεχτηκε αβαφτη και γενικα οχι σε φαση που βλεπωντας την λες θα γινει μακελιο .
Αξιζει αλλη μια δοκιμη οχι αμεσα ομως.
Αν θέλεις να μεταφέρεις μια εμπειρεία κάν΄ το σωστά με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες. Αν βαριέσαι ας το να παέι στο διάολο... Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που ανυπομονούν για μια ολοκληρωμένη άποψη, δειξε λίγο σέβας στους συναγωνιστές...Καλημερα συναδελφοι,
λοιπον σας μεταφερω την εμπειρια μου, πολυ μικρη ,πολυ φιλικη , πολυ κουβεντα , καθολου κεφι .
Το στηθος δεν υπαρχει δεν βγαζει μπλουζα κλπ.
Με υποδεχτηκε αβαφτη και γενικα οχι σε φαση που βλεπωντας την λες θα γινει μακελιο .
Αξιζει αλλη μια δοκιμη οχι αμεσα ομως.
Αν θέλεις να μεταφέρεις μια εμπειρεία κάν΄ το σωστά με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες. Αν βαριέσαι ας το να παέι στο διάολο... Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που ανυπομονούν για μια ολοκληρωμένη άποψη, δειξε λίγο σέβας στους συναγωνιστές...
συμφωνω απολυτα και περιμενουμε περισσοτερες πληροφοριες.Αν θέλεις να μεταφέρεις μια εμπειρεία κάν΄ το σωστά με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες. Αν βαριέσαι ας το να παέι στο διάολο... Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που ανυπομονούν για μια ολοκληρωμένη άποψη, δειξε λίγο σέβας στους συναγωνιστές...
Αν δεν υπήρχε κέφι μήπως να δοκίμαζες κάτι άλλο ?
Πόσο σε χρέωσε ?
τα παντα θελουμε να μαθουμε
η πραξη ?λεπτομαρειεσ ?
ακαπ ?τελειωμα?αντεχει σκληρο?ειναι θυληκια?
Δέν έχω άκούση καλές κριτικές άγαπητέ ........και σιγουρα είναι άμέτοχο το πτηνό
γιά σιγουρια πάρε Άννα ....θά με θυμηθής άντέχη ΣΕ ΟΛΑ !!!!!!!