Νέα

Squirt σε 69

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Καλησπέρα παιδιά χτες γνώρισα μουνάκι Αγγλίδα τουρίστρια..βγήκαμε περάσαμε πολύ ωραία και κατέληξα στο δωμάτιο τις...όταν κάναμε 69 ένιωσα υπερβολικά υγρά στο στόμα μου να πετάχτηκαν με δύναμη από το μουνάκι της...δεν μπόρεσα να τα φτύσω και τα κατάπια..τι παίζει;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
Τυπε αμα σου βαλουν τετοια  :priest:
μην ανησυχεις κυκλοφορουν μπαχαλακηδες

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
To καλύτερο μου να κάνω 69 και να με κατουρήσει το μουνί .

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
146
Πόντοι
1
Είναι τέλειο, όχι σε 69 αλλά στο κανονικό και από πάνω μου, σούπερ αίσθηση!!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.757
Πόντοι
736
είναι επικίνδυνο; δεν μου έχει ξανά συμβεί και ένιωσα λίγο αμήχανα
Νομιζω οτι αμα ειναι να κολλησεις κάτι , το κολλάς και με το σκέτο γλειψιμο , απο εκει και περα ειδικός δεν ειμαι , αλλα εχω διαβάσει στο ιντερνετ οτι τα γαστρικά υγρά του στομαχιου διαλυουν μεχρι και aids , οποτε αμα δεν ειχες καμια πληγη στο στόμα λογικά δεν κινδυνευεις απο τίποτα.
Φυσικά θα περιμένουμε και την γνωμη του ειδικού επι του θέματος dmtrsxxx , η εστω κανενός άλλου ειδικού.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Ακριβώς όπως σου τα είπε ο Σάββας, ειδικά για το AIDS η μετάδοση γίνεται μεσω σπέρματος και αίματος... αλλά πρέπει να υπάρχει πλυγή... όπου δημιουργούνται τριβές έχουμε πληγές, για αυτό με την επαφή χωρίς προφυλακτικο έχουμε προβλήματα... Τώρα εσυ στο στοματικό, σε τρομάζει η ποσότητα, και όχι η ποιότητα...
    Όπως είπε και ο Σάββας, απο την στιγμή που την έγλειφες αν είχες πληγή στο στόμα, κινδυνεύεις... αν όχι... δύσκολα να την πάθεις!! Με την προυπόθεση οτι έχει κατι και το κορίτσι... αλλα μην ανησυχείς, αυτές είναι καθαρές, έχουν κάνει ασφάλιση, απλώς να περιμένεις το εξώδικο σε λίγες μέρες οτι την βίασες...  :undecided:

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Αφου δεν πηγε με αλλον πριν και εχυσε μεσα της δεν εχεις προβλημα  :happy: :happy:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Καλησπέρα παιδιά χτες γνώρισα μουνάκι Αγγλίδα τουρίστρια..βγήκαμε περάσαμε πολύ ωραία και κατέληξα στο δωμάτιο τις...όταν κάναμε 69 ένιωσα υπερβολικά υγρά στο στόμα μου να πετάχτηκαν με δύναμη από το μουνάκι της...δεν μπόρεσα να τα φτύσω και τα κατάπια..τι παίζει;

ρε μλκ το φχαριστηθηκες τουλαχιστο?

μη το πσαχνεις αλλο!

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.544
Πόντοι
2.596
είσαι πολύ τυχερός φίλε! μου έχει τύχει μονάχα μια φορά με γκόμενα και μία επι πληρωμής. Με τη γκόμενα ήταν άκρως καυλωτική εμπειρία! Πολύ λίγες γυναίκες το καταφέρνουν αυτό. Γαμάτο.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
είσαι πολύ τυχερός φίλε! μου έχει τύχει μονάχα μια φορά με γκόμενα και μία επι πληρωμής. Με τη γκόμενα ήταν άκρως καυλωτική εμπειρία! Πολύ λίγες γυναίκες το καταφέρνουν αυτό. Γαμάτο.
ναι αλλά έχω διαβάσει είναι και ουρά εν μέρη... εντάξει δεν γαμιεται τώρα τα κατάπια.. τουλάχιστον το ευχαριστήθηκα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
537
Like
80.183
Πόντοι
41.129
Νομιζω οτι αμα ειναι να κολλησεις κάτι , το κολλάς και με το σκέτο γλειψιμο , απο εκει και περα ειδικός δεν ειμαι , αλλα εχω διαβάσει στο ιντερνετ οτι τα γαστρικά υγρά του στομαχιου διαλυουν μεχρι και aids , οποτε αμα δεν ειχες καμια πληγη στο στόμα λογικά δεν κινδυνευεις απο τίποτα.
Φυσικά θα περιμένουμε και την γνωμη του ειδικού επι του θέματος dmtrsxxx , η εστω κανενός άλλου ειδικού.

το κατουρο ειναι υγεια... βαλτε μουναρες να σας κατουρανε.  :heavymetalbig:

καντε τα χυσοκατουρα γαργαρες, λουστειτε και πλυθειτε με αυτα.    :heavymetalbig:

επισης βαλτε την κορασιδα να σας κατουρησει τον πουτσο... απιστευτη καυλα... :heavymetalbig:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.757
Πόντοι
736
ναι αλλά έχω διαβάσει είναι και ουρά εν μέρη... εντάξει δεν γαμιεται τώρα τα κατάπια.. τουλάχιστον το ευχαριστήθηκα
Βασικα για το squirting λένε ότι είναι και ούρα εν μέρει , αλλα εκτός απο το squirting υπάρχει και ένα άλλου ειδος υγρο που ειναι πιο παχύρευστο και άσπρο σαν το αντρικό σπέρμα ... η εκτός και αν είναι ένα το χύσιμο αλλά παίζει ρολο το ποση ωρα υπηρξε διέγερση ; δεν ξερω σιγουρα , τέλος πάντων εσένα λογικά squirting θα σου έκανε για να το γράφεις και στον τίτλο.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Βασικα για το squirting λένε ότι είναι και ούρα εν μέρει , αλλα εκτός απο το squirting υπάρχει και ένα άλλου ειδος υγρο που ειναι πιο παχύρευστο και άσπρο σαν το αντρικό σπέρμα ... η εκτός και αν είναι ένα το χύσιμο αλλά παίζει ρολο το ποση ωρα υπηρξε διέγερση ; δεν ξερω σιγουρα , τέλος πάντων εσένα λογικά squirting θα σου έκανε για να το γράφεις και στον τίτλο.
ναι αρκετό υγρό όχι παχύρρευστο αλλά δεν είχε άσχημη γεύση...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656

τυπε πιες μια φαντα και θα εισαι ενταξει    :S :S :S

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.544
Πόντοι
2.596

Δεν είναι ούρα, στην αρχή και γώ ξαφνιάστηκα. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι σκούϊρτινκ δεν μου είχε κάτσει και απο τοτε το αναζητώ. Υπάρχει μια φυλή σε χώρα της Αφρικής όπου οι άνδρες θεωρούνται +εραστές αν καταφέρουν να κάνουν τη γυναίκα να χύσει έτσι. Βασικά κάνεις τον δείκτη του χεριού σας αγκίστρι όταν είναι μέσα στο μουνί, τότε θα βρεις ενα μιρκό σημείο (κοντά στο γνωστό G σημείο) και θελει ρυθμική κίνηση και σιγά σιγά ανεβάζεις ρυθμούς. Οι γυναίκες που αφήνονται σε αυτήν την ηδονή λυτρώνονται και τρελλαίνονται.
Αν έχεις την επαφή της ξανακάντο γιατί είναι σπάνιο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom