Νέα

Spotify Premium, αξίζει η συνδρομή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα El Duderino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
7€ ο μήνας λέει. Πολλά δεν είναι για μια μονή συνδρομή όμως; Το family pack σίγουρα είναι καλύτερο vfm με 11€/μήνα για μέχρι και 6 λογαριασμούς, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα δεδομένα που συλλέγει το Spotify μέσω GPS για τον έλεγχο και την επιβεβαίωση ότι όντως πρόκειται για οικογένεια που μοιράζεται τον ίδιο λογαριασμό και όχι απλά φίλοι μεταξύ τους για να μοιράζονται το κόστος των 11€, όπως συμβαίνει με το Netflix ένα πράγμα. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Εντυπώσεις; Λειτουργεί απροβλημάτιστα αν το μοιραζόμαστε 5-6 φίλοι δηλαδή ή εντοπίζουν τις τοποθεσίες μας και διαπιστώνουν αργά ή γρήγορα ότι δεν πρόκειται για οικογένεια και το κόβουν;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το spotify γενικά αν ακούς πολύ μουσική και σε ενδιαφέρει να ακούς και σε λίγο καλύτερη ποιότητα αξίζει τα 7,00/μήνα αλλά λογικά για κάποιον που ακούει κάθε μέρα και αξιοποιεί τις playlist.

Αλλιώς στο χαλαρό υπάρχει και το youtube,kasetophono κτλπ.

Εγώ έχω και psotify premium και tidal και είμαι ευχαριστημένος. Άλλοι απλά ακούν από youtube και είναι ευχαριστημένοι επίσης.

OP
OP
El Duderino

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Το spotify γενικά αν ακούς πολύ μουσική και σε ενδιαφέρει να ακούς και σε λίγο καλύτερη ποιότητα αξίζει τα 7,00/μήνα αλλά λογικά για κάποιον που ακούει κάθε μέρα και αξιοποιεί τις playlist.

Αλλιώς στο χαλαρό υπάρχει και το youtube,kasetophono κτλπ.

Εγώ έχω και psotify premium και tidal και είμαι ευχαριστημένος. Άλλοι απλά ακούν από youtube και είναι ευχαριστημένοι επίσης.
Καλά ναι δεν λέω, καλό το YouTube αλλά δεν ελαχιστοποιείται από όσο ξέρω ώστε να μπορείς να ακούσεις την μουσική σου κάνοντας άλλα πράγματα, ούτε γίνεται να παίζει η μουσική με σβηστή οθόνη στο τηλέφωνο. Και σε ποιότητα ήχου νομίζω δεν συγκρίνονται.

OP
OP
El Duderino

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Υπάρχει και το φοιτητικό πακέτο με 3.50€/μήνα βλέπω, αν ξέρεις κάποιον φοιτητή ή καμιά φοιτήτρια - ακόμα καλύτερα  :erection:  :erection: :erection: - και σου κάνει την χάρη ε  :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Καλά ναι δεν λέω, καλό το YouTube αλλά δεν ελαχιστοποιείται από όσο ξέρω ώστε να μπορείς να ακούσεις την μουσική σου κάνοντας άλλα πράγματα, ούτε γίνεται να παίζει η μουσική με σβηστή οθόνη στο τηλέφωνο. Και σε ποιότητα ήχου νομίζω δεν συγκρίνονται.
Σε σχέση με το spotify free δεν έχουν μεγάλη διαφορά στον ήχο. Spotify free μπορείς να έχεις και στο κινητό απλά θα έχεις τις διαφημίσεις και κατώτερο ήχο. Για μένα αν θεωρείς μεγάλη δουλειά την ποιότητα ήχου αξίζει το paid αλλιώς όχι και τόσο.

OP
OP
El Duderino

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Σε σχέση με το YouTube εννοούσα για την ποιότητα ήχου.
Επίσης στο Spotify free δεν μπορείς να αλλάξεις το κομμάτι που παίζει εκείνη την στιγμή, μόνο shuffle σε αφήνει να κάνεις όπως διαπίστωσα.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.282

Free music player for ytube

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21
Όχι Spotify.

Tidal είναι μακραν καλύτερο

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216
7€ ο μήνας λέει. Πολλά δεν είναι για μια μονή συνδρομή όμως; Το family pack σίγουρα είναι καλύτερο vfm με 11€/μήνα για μέχρι και 6 λογαριασμούς, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα δεδομένα που συλλέγει το Spotify μέσω GPS για τον έλεγχο και την επιβεβαίωση ότι όντως πρόκειται για οικογένεια που μοιράζεται τον ίδιο λογαριασμό και όχι απλά φίλοι μεταξύ τους για να μοιράζονται το κόστος των 11€, όπως συμβαίνει με το Netflix ένα πράγμα. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Εντυπώσεις; Λειτουργεί απροβλημάτιστα αν το μοιραζόμαστε 5-6 φίλοι δηλαδή ή εντοπίζουν τις τοποθεσίες μας και διαπιστώνουν αργά ή γρήγορα ότι δεν πρόκειται για οικογένεια και το κόβουν;
Για κανένα λόγο.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
εχω premium και για μενα αξιζει γιατι ειμαι 12 ωρες απο τις 24 στο τιμονι , με powerbank και bluetooth αυτοκινητου . Αξιζει γιατι δεν εχεις διαφημισεις μπορεις να "κατεβαζεις" τα τραγουδια και να τα ακους οφφλινε, να φτιαγνεις πλαυλιστ κ.α.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Καθομαστε  και συζηταμε για 7 ευρω το μηνα........ενα cd τις καλες εποχες κοστιζε απο 12-18 ευρω (δεν λεω για παλιες κυκλοφοριες των 5-7 ευρω) και οποιος ακουγε μουσικη και ειχε και ενα ηχοσυστημα αγοραζε 2-3 το λιγοτερο το μηνα. Φυσικα και αξιζουν τα 7 ευρω της συνδρομης,εχεις οτι μουσικη θελεις να ακουσεις με αξιοπρεπη ποιοτητα ηχου (mp3 αλλα στα 320 kbps).Το tidal εχει καλυτερο ηχο (σημαντικα καλυτερο στα κομματια που ειναι σε hi-res,mqa),αλλα δεν εχει την πληροτητα που εχει το spotify και την ανεση-ευκολια σε αναζητηση υλικου,λιστες κλπ. Οικογενειακο πακετο μην δοκιμασεις,γιατι καποια στιγμη θα σας το κοψουν με τον ελεγχο των ip οσων ακουν απο το σπιτι τους.Ενας μουσικοφιλος εννοειται πως πρεπει να εχει και τα δυο,το κοστος αλλωστε και για τα δυο ειναι 21 ευρω το μηνα.....εναμιση cd!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom