Νέα

SPORT FM

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 332
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Σιγά το μαλάκα. Νόμιζε ότι έκανε έξυπνο χιούμορ και καλά αλλά μόνο αυτός γέλαγε μάλλον. Τα ίδια είχε προσπαθήσει να κάνει στο Γεωργίου αλλά ο τελευταίος του έβαλε άγριο χέρι και ούτε που τόλμησε να ξαναπάρει.

Τον θυμάμαι αυτόν τον μαλάκα..Έτρωγε 3-0 ο παο από Ουντινέζε και έλεγε μετά η ομάδα έπαιξε ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο  :2funny: :2funny:

Κορόιδευε τον Τουρέ ότι ήταν άχρηστος..

Γενικά προκαλούσε νομίζοντας ότι όλοι ασχολούνταν μαζί του.Έδινε και κάποιο κινητό στον αέρα να τον πάρει όποιος θέλει το οποίο δεν υπήρχε.

Πολύ μαλάκας αλλά πιο μαλάκες αυτοί που τον άφηναν να τηλεφωνεί και να λέει μαλακίες.

Εγώ θυμάμαι κλασσική φιγούρα κάποτε ο Τασούλης ο παοκτσής που τον είχαν στην εκπομπή ο Άνθρωπος του Προέδρου.

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
σε κλασικες φιγουρες ακροατων και Βασιλακης Καματερο με επικα ρεπορταζ :cheesy:

Ο Σωτηρακόπουλος μετά θάνατον Διακογιάννη όταν και ανέλαβε διαυθυντής του σταθμού καβάλησε πολύ καλάμι..Πλέον έχει χαζέψει και τελείως.

δεν θελω να σε τρομαξω αλλα ο Διακογιαννης ζει  :)

Ένας ήταν ο αθλητικός σταθμός μάγκες, sprint fm 105,3. Mε τα τρομερά παράσιτα, όπου έκανες στην ουσία ακροβατικά για να τον ακούσεις, αλλα από ποιότητα ήταν το κάτι άλλο. Τι να πρωτοθυμηθούμε, τον αείμνηστο Χρήστο Σκέμπη, τον νέο και άγνωστο τότε Γιώργο Γεωργίου που ήταν ο πρώτος που άνοιξε γραμμές σε ακροατές, τον τρισμέγιστο Ηλία Μπαζίνα, τον Άλκη Φιτσόπουλο που έκανε εκπομπή για το διεθνές ποδόσφαιρο (εκεί έβγαινε ο Καρπετόπουλος ως ανταποκριτής από Ιταλία), τον αείμνηστο γκουρού του στοιχήματος Γιώργο Παρασκεύα, τον Γιώργο Ηρωδιάδη, ένα φεγγάρι έβγαινε και ο Νίκος Καραγιαννίδης. Επίσης, στον sprint fm ανδρόθηκαν ο Αντώνης Πανούτσος, ο οποίος τότε έκανε εκπομπή με τον αείμνηστο Ηλία Μπαζίνα και ο Θέμης Σινάνογλου, ως πνευματικό παιδί του Γεωργίου.
Πολλά πραγματα που έκανε τότε ο sprint αποτελούν ακόμα και σήμερα πρωτοποριακές ιδέες, όπως πχ το ζωντανο πάνελ με τη συμμετοχή των ακροατών στα παιχνίδια μπάσκετ και ποδοσφαίρου με συντονιστή τον Γεωργίου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι όλα τα παιχνίδια του μουντιάλ του 1994 είχαν μεταδοθεί μ αυτόν τον τρόπο. Ακουγόταν ο ήχος από την ερτ, ο γεωργίου σχολίαζε και οι ακροατές έπαιρναν τηλ και έκαναν και αυτοί τις τοποθετήσεις τους. Αξέχαστο το ματς Ισπανία Κορέα με ώρα έναρξης 02.00 στο οποίο είχε πάρει ο ύπνος τον Γεωργίου και ακουγόταν μόνο ο ήχος από την ερτ. Επίσης, τότε είχε ο Γεωργίου και την εκπομπή γκολ από τα αποδυτήρια, κάθε μέρα στις 10 το πρωι, με ειδήσεις από το παρασκήνιο.
Αξέχαστες εποχές......

γεωργιου οπως και μπαζινας βγαινανε στην τηλεοραση καναλι 29 πως το λεγανε τοτε
ο Παρασκευας δεν νομιζω οτι ητανε στον παλιο σπριντ αρχισε να γραφει αργοτερα στον φιλαθλο
ειχε και εκπομπες συνδεσμων το απογευμα με τηλ και τετοια
αλλες εποχες  :-

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
σε κλασικες φιγουρες ακροατων και Βασιλακης Καματερο με επικα ρεπορταζ :cheesy:

δεν θελω να σε τρομαξω αλλα ο Διακογιαννης ζει   :)

γεωργιου οπως και μπαζινας βγαινανε στην τηλεοραση καναλι 29 πως το λεγανε τοτε
ο Παρασκευας δεν νομιζω οτι ητανε στον παλιο σπριντ αρχισε να γραφει αργοτερα στον φιλαθλο
ειχε και εκπομπες συνδεσμων το απογευμα με τηλ και τετοια
αλλες εποχες  :-

Το έψαξα φίλε και έχετε δίκιο..Μου είχε σκαλώσει ότι είχε πεθάνει,ζώή να χει,και έτσι εξαφανίστηκε από το Sport Fm του οποίου ήταν διευθυντής μέχρι το 2008 νομίζω.

Ο Σωτηρακόπουλος από την άλλη έχει καταντήσει γραφικός και μαλάκας

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ενα Αντώνν ταξιτζή τον θυμάστε φόλα ολυμπιακός και γραφικός, έλεγε τ' απίστευτα όπου μια φορά έφαγε πρόγκα από τον χελάκη και εξαφανίσθηκε, έβγαινε την ίδια εποχή με τον Τόνυ Γερασίμου: πάλι τα έχειες πιει; Τονυ δεν έχω πιει τίποτα μια μπουκάλα πετρέλαιο μόνο...
Τα τελευταία χρόνια τους εχω βαρεθεί όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι βγαίνουν, Ο Μιάου μου αρέσει κα με ηρεμεί όταν μιλάει, είναι κου δουλευταράς πρέπει να βάραγε 14αρω εκει μέσα... Ο Μπάμπης με τον τσακα τσουκα όλο φίλοι ήταν και όλο μπηχτές αντάλλασσαν... Ο Ελευθεράτος μου άρεσε άτομο με επίπεδο!! Ανεπανάληπτη η εκπομπή του Καραλή που είχε γίνει για την ΑΕΚ τότε που ήταν στο χειλος της δ εθνικής και έλεγε ο Μανωλάς το Μελισανίδη `` ρε παλιο λαμόγιο``  Είχε παιχτεί και κάτι χοντρό με Διόγο και Συρίγο στον αέρα,αλλά δεν το είχα πιάσει... Τον Ιάκουβα τον περιπτερά τον θυμάστε; Είχε βγει στον μπαμπη πριν τον αγώνα με την Μακαμπι στην Κύπρο και του λέει τον γιακούμπη τον ξέρεις;  ``Αγεκμπένη`` Οχι του λεει ο Μπάμπης - Θα τον μάθεις το βράδυ.., τρεία έβαλε τελικά...

σου άρεσε ο ελευθεράτος όλο ειρωνία και ξερολίαση ήταν :(

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
H καλυτερη εκπομπη ηταν η μεταμεσονυχτια του Γερασιμου(μιλαμε για εποχες 2000 περιπου),που δεν ηταν καν δημοσιογραφος.Εβγαιναν πολλες cult μορφες με μεγαλυτερη αναμεσα τους τον γνωστο Τονυ  :grin: Απο μουσικη αποκλειστικα λαικα,κατα καιρους εφερνε και καλεσμενες κατι σκυλουδες απο μαγαζια που δουλευε.Κραταγε μεχρι τις 6 το πρωι ,πολλες φορες ειχε και ξυδια μαζι και γινοταν και ψιλοντιρλα   :grin: Ωραιες εποχες ειχα βγαλει πολλες εξεταστικες και εργασιες παρεα με Βασιλακη Γερασιμου!!!

Η καλύτερη εκπομπή! Έβγαινε και ένας τρελός που έλεγε ποιηματάκια. Ο Γερασίμου έδινε για δώρο στους ακροατές μπουκάλια σε στριπτιτζάδικα!  :rockon:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
O Διακογιάννης είχε φύγει από τον Σπορ ΦΜ από το 2004. Επίσης, δε νομίζω να ήταν ποτέ διευθυντής του σταθμού.

Όσο για το Σωτηρακόπουλο, έχει πει αρκετές μπαρούφες (π.χ. ότι το Μουντιάλ του 2006 ήταν το κορυφαίο όλων των εποχών και πως όσοι διαφωνούν μαζί του δεν έχουν ιδέα από μπάλα). Αλλά μπροστά σε Μπάμπηδες, Χελάκηδες και Βαϊμάκηδες, είναι πραγματική όαση οι εκπομπές του.

Ο Μπάμπης μαζί με τον άλλο το βλάκα που βγαίνουν μαζί τα μεσημέρια γεμίζουν το ραδιόφωνο μούχλα..

Η μόνη εκπομπή που γούσταρα και άκουγα καμια φορά τελευταία ήταν οι Σαββατοβαρεμένοι,έτσι ακούγαμε καμια μαλακία να γελάμε..Γιατί όλες οι εκπομπές του Novasport Fm κατάντησαν ένα χάλι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όσοι δεν έχετε ακούσει Γκόντζο να κάνει εκπομπή,από το αυτοκίνητο...μέχρι να φτάσει στο στούντιο...είστε "γατάκια"..... Και την φάρσα με το Gotham City,να προσθέσω... :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Όσοι δεν έχετε ακούσει Γκόντζο να κάνει εκπομπή,από το αυτοκίνητο...μέχρι να φτάσει στο στούντιο...είστε "γατάκια"..... Και την φάρσα με το Gotham City,να προσθέσω... :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Gotham City λέει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και ο μαλάκας έκανε εκπομπή από το αυτοκίνητο εν τω μεταξύ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

πάντως οι εκπομπές του γκότζου ήταν γαμάτες εγώ δεν τις έχανα ποτέ, είχε γέλιο πως προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να βγάζει πάντα λάδι τον τζίγγερ :grin: επίσης έτρωγε πολύ σκατό από ακροατές και τρελό σιγοντάρισμα από τους 2-3 σεσημασμένους που αναφέρθηκαν και παραπάνω, γενικά ήταν διασκεδαστική εκπομπή αρκεί να μην την έπαιρνες στα σοβαρά

πολύ έξυπνος άνθρωπος όμως θεωρώ, δεν ήταν τυχαίο που επιλέχτηκε να κάνει αυτήν την δουλειά για το αφεντικό του

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
πάντως οι εκπομπές του γκότζου ήταν γαμάτες εγώ δεν τις έχανα ποτέ, είχε γέλιο πως προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να βγάζει πάντα λάδι τον τζίγγερ :grin: επίσης έτρωγε πολύ σκατό από ακροατές και τρελό σιγοντάρισμα από τους 2-3 σεσημασμένους που αναφέρθηκαν και παραπάνω, γενικά ήταν διασκεδαστική εκπομπή αρκεί να μην την έπαιρνες στα σοβαρά

πολύ έξυπνος άνθρωπος όμως θεωρώ, δεν ήταν τυχαίο που επιλέχτηκε να κάνει αυτήν την δουλειά για το αφεντικό του

Είναι αλήθεια ότι μια φορά είχε φάει ξύλο όπως είχε φάει και ο Νικολακόπουλος;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εγώ θυμάμαι μια περίπτωση που είχε βγει στην εκπομπή και περιέγραφε σκηνικό πεσίματος από χουλιγκάνια βάζελους, αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι του την είχαν στήσει έξω από γήπεδο την ώρα που έμπαινε στο αμάξι για να φύγει και είχε μαζί και το παιδί του, δεν ξέρω αν ήταν τότε που τις έφαγε ή ήταν και τότε

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
εγώ θυμάμαι μια περίπτωση που είχε βγει στην εκπομπή και περιέγραφε σκηνικό πεσίματος από χουλιγκάνια βάζελους, αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι του την είχαν στήσει έξω από γήπεδο την ώρα που έμπαινε στο αμάξι για να φύγει και είχε μαζί και το παιδί του, δεν ξέρω αν ήταν τότε που τις έφαγε ή ήταν και τότε

νομιζω στο μπασκετ αλλα οχι χοντρο πεσιμο
κλασικος ψευτης γκοντζος ειχε βαλει σαλτσα
πρεπει να χε και φυλαξη αφου βγει ο τζιγκερ και το ειχε παραδεχτει

O Διακογιάννης είχε φύγει από τον Σπορ ΦΜ από το 2004. Επίσης, δε νομίζω να ήταν ποτέ διευθυντής του σταθμού.

κι εγω αυτη την εντυπωση εχω, δεν νομιζω οτι ηταν διευθυντης
μουσικη εκπομπη εβαζε κατι γαλλικα  κουλτουρε  :cheesy: και μεταδοσεις τις ειχε κοψει απο το 98 νομιζω καπου κει

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Για κάντο πιο λιανά ρε τύπε. Ξύπνησε στραβά ο Σωτηρακόπουλος και τους τα έχωνε ή υπήρχε αφορμή;  :think:
δεν ηταν απο στραβο ξυπνημα φιλε..αν θυμασαι μια ιστορια του απο αρχες 90s θα καταλαβεις τι εφταιγε.
δεν θα γραψω δημοσια τι υποψιαζομαι.
παντως ηταν σε παραληρημα και τους τα εχωνε χωρις λογο.τους ταπεινωσε χωρις να φταινε.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
αυτοι λογικα θα εχουν την ιδια διαδρομη με τους επισης γαυρους Θαναηλακη-Τσαμοπουλο...Προς τον Παραπολιτικα ΦΜ τους βλεπω.Παλια ηταν μαζι στην ερα σπορ και απο εκει τους τσιμπησε ο σπορ φμ

έεεε όχι και γαύρος ο Θαναηλακης ρε μεγάλε ήμαρτον

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Δεν υπήρχε τότε Θωμάς Μητρόπουλος φίλε. Ο σπριντ άνοιξε το 93 όταν ακόμα ο Κόκκαλης δεν είχε κάνει δυναμικό μπάσιμο. Τα πρωταθλ΄΄ηματα ήταν αμφίρροπα και γενικά υπήρχε ρομαντισμός. Στην ουσία ο σπριν ήταν η ραδιοφωνική έκδοση του φιλάθλου, στήθηκε με το μεράκι του Χρήστου του Σκέμπη, του Γεωργίου και του Μπαζίνα και έσβησε με το θάνατο του πρώτου. Απλά πράγματα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ΝΑΙ.Απο τον Χαρο,τον τυμπανιστη κλπ πουστρακια που ειχε βαλει ο Κροκους.εκραζε τον κροκους γιατι δεν εκανε μεταγραφες.
Ξυλο επισης απο γαυρους χουλιγκανους ειχε φαει και ο Συριγος(για το Καραισκακη)και ο Καρπετοπουλος(εκραζε και αυτος για τις μη μεταγραφες)και ο Πανουτσος(για το καραισκακη) και αρκετοι ακομα που δεν θυμαμαι.
ειναι γνωστα αυτα,ψαχτε και στον γουγλη..

του την ειχαν πεσει και ειχε φαει μπουνια μπροστα στον γιο του.ειχε γινει το σκηνικο,ασχετως των μαλακιων που λενε οι σουβλατζηδες της 13.μια ζωη επιδοτουμενα ηταν αυτα τα σκουπιδια.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ο ιδιος το λεει ρε συ!
λες να ηταν παναθηναικος/αεκ και να πηγαινε στον παραπολιτικα φμ?σοβαρεψου!!!

μην λες ψέματα δεν έχει πει ποτε δημοσια τι ομάδα είναι

και κάποιοι που τον ξέρουν ξέρουν τι ομάδα είναι
ψάξου λίγο και βγάλε τα πράσινα γυαλιά

δεν μιλάω για τον Τσαμό που εκεί που μεγάλωσε αν δεν είσαι γαύρος τρως ξύλο από το πρωί μέχρι το βραδυ

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.640
Πόντοι
26.096
μην λες ψέματα δεν έχει πει ποτε δημοσια τι ομάδα είναι

και κάποιοι που τον ξέρουν ξέρουν τι ομάδα είναι
ψάξου λίγο και βγάλε τα πράσινα γυαλιά

δεν μιλάω για τον Τσαμό που εκεί που μεγάλωσε αν δεν είσαι γαύρος τρως ξύλο από το πρωί μέχρι το βραδυ

κ. mpouzoklidos, check ΡΜ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom