girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
Το βράδυ θα έχει Αντύπα-Σούτο η θα πετάνε αετό;
τελικα ειχε..
Το βράδυ θα έχει Αντύπα-Σούτο η θα πετάνε αετό;
παλιμπαιδιζουν οι ασχετοι κ το παιζουν φωστηρες στους ανιδεους κ τους αγράμματουςΟ Πανουτσος το παιζει εμπειρος γερολυκος και ο Καρπετοπουλος διανοουμενος και αυτο σε αθλητικη εκπομπη με κοινο ταξιτζηδες και νταλικερηδες
παλιμπαιδιζουν οι ασχετοι κ το παιζουν φωστηρες στους ανιδεους κ τους αγράμματους
ο καρπετοπουλος δε,εχει ζηλεψει τα χναρια του καραπαπαρα κ τον βλεπω σε λιγο καιρο να του παιρνει την θεση στην παε θρηνος..
καλα ειναι ΕΜΕΤΙΚΟΣ ο κουραδολαιμηςο μιστερ "δεν υπαρχει παρασκηνιο μονο κακοι διαιτητες"?
Η Ελένη Λουκά είχε μιλήσει στην εκπομπή του Βασίλη Γερασίμου (2 το βράδυ με 5 τα ξημερώματα) που αναγκαστικά,πλέον,"ανοίγει" τις τηλεφωνικές γραμμές,από την στιγμή που ο Σπορ ΕφΕμ,πέρασε στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου.Την Ε.Λουκά την συλλαμβάνουν επειδή πηγαίνει είτε απέναντι από την Βουλή (στο πεζοδρόμιο της Πλατείας Συντάγματος επί της Βασιλίσης Όλγας) είτε έξω από το Υπουργείο Οικονομικών είτε έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και βρίζει τους Κυβερνώντες ως προδότες,εγκάθετους,δοσιλόγους,ανθέλληνες κτλ κτλ κτλ (αυτή η "δουλειά" γίνεται σχεδόν από το 2010,μετά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου)
δεν το αποκλειω να την εβαλε ο πολντο να παρει στον σπορ φμ για να ριξει λασπη στον σταθμοΈλα ρε πήρε το σπορ φμ ο Αλαφούζος :o :o .Ναι μπράβο έλεγε να μαζευτεί κόσμος έξω από την Βουλή μαζί της και να πούνε κάτι παπαριές .Σάπια ελλεινίδα ,ο τυπάς πάντως που κάνει την εκπομπή ωραίος,δίνει και δωρεάν προσκλήσεις για το Κίνκυ όποιος ενδιαφέρεται
όχι ρε φίλε! Πέθανε ο Τόνυ, απίθανος τύπος και γαμώ τις ατάκες πέταγε...Μορφγη ο Βασιλης ο γερασιμου τον ακουγα παλια εκανε καλτ προγραμματακι.Για οσους θυμουνται εβγαινε καποτε ο μπαρμπα Γιαννης ενας που ηταν σχεδον παντα μεθυσμενος και ειχε πολυ γελιο ο οποιος μας αφησε χρονους συμφωνα με λογια ενος ακροατη πριν κανενα μηνα.Ειχα ριξει απιστευτο γελιο...
Την άκουσα και εγώ εχθέςΠαιδιά σήμερα κατά τις 02:00 ξαναβγήκε η Λουκά σε αυτόν τον Βασίλη .Κάλεσε όλους τους χριστιανούς να μαζευτούν στο Σύνταγμα και να φωνάξουν προδότες και ρουφιάνους Τσίπρα και Βαρουφάκη.Έλεγε πως η Ελλάδα δεν είναι ελεύθερη αλλά σκλαβωμένη στους γερμανούς και ζούμε μια ακόμα γερμανική κατοχή.Έχετε βγει όλοι σας από τον δρόμο του θεού και για να επανέλθετε πρέπει να γίνεται ''φίλοι'' μαζί της στο φεισμπουκ ή να την ακολουθήσετε στο τουίτερ που διδάσκει το χριστιανικό μήνυμα .Κάπου εκεί της κάνει ο τύπος ''αφού ελένη μου είναι σατανικά τα φέισμπουκ και τα τουίτερ'' πως να τα χρησιμοποιουμε και απαντάει η λουκά ΄΄και η εκκλησία έχει φέισμπουκ και τουίτερ για να μας βάλει στον δρόμο του θεού''
όχι ρε φίλε! Πέθανε ο Τόνυ, απίθανος τύπος και γαμώ τις ατάκες πέταγε...
-έλα Βαγγέλη (Μπραουδάκη) έχω μεγάλο δίλημμα
- γιατί μπαρμπαγιαννη;
- Οξφορντ - Κέμπριτζ δεν ξέρω τι να το παίξω
- και γιατί;
- γιατί έχω σπουδάσει και στα δύο πανεπιστήμια
Μορφγη ο Βασιλης ο γερασιμου τον ακουγα παλια εκανε καλτ προγραμματακι.Για οσους θυμουνται εβγαινε καποτε ο μπαρμπα Γιαννης ενας που ηταν σχεδον παντα μεθυσμενος και ειχε πολυ γελιο ο οποιος μας αφησε χρονους συμφωνα με λογια ενος ακροατη πριν κανενα μηνα.Ειχα ριξει απιστευτο γελιο...
-Άλο Τόνι !
-Άαααλο Μπίλ !
Αν δεν κάνω λάθος γιαυτόν τον Μπαρμπαγιάννη λέτε?
ο κουραδας ο καρπετοπουλος χθες ελεγε πως οι νικες με 1-0 απεναντι σε Λιχτενστάιν κλπ ειναι ισοδυναμες με τις τωρινες ηττες απο τα φεροε..
και αυτος ο κουραδας ΖΕΙ απο την δημοσιογραφια..
πραγματικα ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ