Νέα

SPORT FM

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 332
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zilberto

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
94
Πόντοι
1
ΣΠΟΡ ΦΜ (διαχρονικά)

Γαύροι: Χριστόγλου, Χελάκης, Χαραλαμπόπουλος, Θειακός, Θαναηλάκης, Τσαμόπουλος, Ελευθεράτος, Μαχαίρας, Λαζαρίδης, Τσόχος, Κοτζιάς, Ζερβάκης, Σπυρόπουλος, Νικολακόπουλος, Καραπαπάς, Πανούτσος, Καρπετόπουλος, Σινάνογλου, Tσαούσης, Αντυπας

ΑΕΚτζήδες: Γερασίμου, Μιαούλης, Καραλής, Μπραουδάκης, Κατσαρός, Κοσμάς, Κυφωνίδης, Ζαραλίκος, Σαμπράκος

Παναθηναικοί: Διακογιάννης, Σωτηρακόπουλος, Νικολογιάννης, Δεσύλλας, Σούτος, Βαιμάκης, Παπαγεωργίου, Τσούτσικας, Γκαραγκάνης, Προβατάς

Πανιώνιος: Διόγος

Αρειανός: Λεάνης

Τζιγγεριακός: Γκότζος
τι ειναι  ο Λεανης??????  χαχαχαχαχαχα
γαυρος  με φερεντζε.....

και πηγαινε  τον Momentum Σπυροπουλο  στην κατηγορια  ΑΕΚτζιδες....trust   me

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
τι ειναι  ο Λεανης??????  χαχαχαχαχαχα
γαυρος  με φερεντζε.....

και πηγαινε  τον Momentum Σπυροπουλο  στην κατηγορια  ΑΕΚτζιδες....trust  me
παικτούρα τι κάνεις????έγραψες με την ατάκα για Λεάνη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ποτε εγινε αναβαθμιση  λεωφορο με κρατικα λεφτα;

τι να ασχοληθει παο αεκ παιζανε απο το 20 σε αυτα τα γηπεδα
πως παραχωρησε ενα χωραφι σε ενα αθλητικο σωματειο για να παιζει το 20   :huh:
επι εποχης αντωνη αντωνιαδη προεδρου στον πσαπ εγινα τα εργα για να παιξει ο ποα τσου λου με λεφτα της επαε...
τι θα πει παιζανε σε αυτα τα γηπεδα;αυτο τι σημαινει;εγω γιατι δεν επαιζα σε ενα απο αυτα η σε ενα αλλο αντιστοιχο με αυτα; ;)
φτιαχνοντας το γηπεδο...αν ητανε ας παραχωρουσανε και σε μενα ενα χωραφι...σε μενα ακομα και το 2003 δεν παραχωρησανε χωραφι...οσο για το ρεντη που λενε μερικες πουτανες ηταν πολυ πιο μετα ...
σε καλυψα;κατι αλλο;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
επι εποχης αντωνη αντωνιαδη προεδρου στον πσαπ εγινα τα εργα για να παιξει ο ποα τσου λου με λεφτα της επαε...
τι θα πει παιζανε σε αυτα τα γηπεδα;αυτο τι σημαινει;εγω γιατι δεν επαιζα σε ενα απο αυτα η σε ενα αλλο αντιστοιχο με αυτα; ;)
φτιαχνοντας το γηπεδο...αν ητανε ας παραχωρουσανε και σε μενα ενα χωραφι...σε μενα ακομα και το 2003 δεν παραχωρησανε χωραφι...οσο για το ρεντη που λενε μερικες πουτανες ηταν πολυ πιο μετα ...
σε καλυψα;κατι αλλο;
Καλά μεγάλε ας έχω κι εγώ για μια 10ετία δικό μου γήπεδο χωρίς ενοίκιο με στάνταρ διαρκείας και έσοδα από εμπορικές χρήσεις και ας σου κάνει δώρο εσένα το σκέπαστρο στο ρημάδι ο ΠΣΑΠ του Αντωνιάδη. Τι άλλο θα ακούσουμε ρε πούστη μου;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλά μεγάλε ας έχω κι εγώ για μια 10ετία δικό μου γήπεδο χωρίς ενοίκιο με στάνταρ διαρκείας και έσοδα από εμπορικές χρήσεις και ας σου κάνει δώρο εσένα το σκέπαστρο στο ρημάδι ο ΠΣΑΠ του Αντωνιάδη. Τι άλλο θα ακούσουμε ρε πούστη μου;
ρε μαλακες αληθεια τωρα ποσο εχετε χαζεψει;ποιανης ομαδας οπαδος εισαι εσυ ο μαλακς τωρα;αεκ η παο;που ειχαν και εχουν τζαμπα γηπεδο απο τοτε που ιδρυθηκαν;ρε ποσο μαλακες ειστε;τι αι κιου;λες εσυ ο ΜΟΝΙΜΩΣ τζαμπας σε γηπεδα που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ οτι παιζω εγω τζαμπα δεκα χρονια σε γηπεδο που το εχω χτισει εγω; :headbang:ρε αληθεια τωρα...ειστε τοσο μαλακες η τρολαρετε;
δηλαδη εσυ εχεις μονιμα δικο σου γηπεδο χωρις να δωσεις ενα ευρω και λες ευνοημενο εμενα που σε δικο μου γηπεδο δεν πληρωνω δεκα χρονια νοικι; :2funny:
ρε μαλακα τι πινεις; :headbang:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
ΤΙ ΕΧΤΙΣΕΣ ΕΣΥ; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Να σαι καλά τύπε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χριστιδη πρεπει να εισαι εντελως καμμενος αν θεωρεις πως τα δυο δις της ριζουπολης τα εδωσε ο κοκκαλης!σοβαρεψου μεγαλε!ευρωπαικο ηταν το πακετο και τα εργα δεν ηταν δυο δις αλλα κατα πολυ λιγοτερα(2εκ ευρω για την ακριβεια με μισα χρηματα απο επαε και μισα απο uefa)!τα αλλα ΤΣΕΠΩΘΗΚΑΝ!
καλα εσενα η μαλακια σου ειναι μνημειο αναφορας...
μονο στο ποσο εχεις δικιο...εκαν λαθος αντι για μυρια ειπα δις...
κατα τα αλλα  :jerking: εισαι για να΄σαι...
αλλος ενα χυμενος πατοκορφα που εχει ζαλιστει και γραφει παπαριες...

18/6/2002

Μετά από ένα διάστημα αβεβαιότητας, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δηλώσει το ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ως έδρα και για τους αγώνες του Champions League στην ΟΥΕΦΑ. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο γήπεδο θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια η έδρα των ερυθρολεύκων και για τις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι όμως απαραίτητα περαιτέρω έργα βελτίωσης προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει και τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια (το συνολικό κόστος αναμένεται να είναι περίπου € 2.000.000). Το διάστημα που έχει ο Ολυμπιακός στη διάθεσή του για να ολοκληρώσει τις σχετικές εργασίες είναι περίπου δύο μήνες, καθώς στα μέσα Αυγούστου κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ θα επισκεφθεί το γήπεδο για να δώσει την τελική έγκριση.

Σημειώνεται ότι οι Πειραιώτες κατέληξαν στο Γήπεδο της Ριζούπολης μετά από μία "περιπλάνηση" μεταξύ του Γηπέδου της Παναχαϊκής, του Νέου ΓΣΠ της Λευκωσίας και του Σταδίου Νίκος Γκούμας. Το τελευταίο θα είναι ίσως και η εναλλακτική λύση στη - μάλλον απίθανη - περίπτωση που η ΟΥΕΦΑ απορρίψει την ανανεωμένη Ριζούπολη.

αλλα στην προπαγανδα ειστε πρωτοι...μας εχετε ζαλισει τα παπαρια με τον τσιρωνη...τον ξερει ολη η ελλαδα...
τους δημακα γεωργοπουλο και μπουτσικα τους ΄΄υπευθυνους ασφαλειας τ''του πουστη τους ξερει κανεις;γιατι οχι;μηπως λογω προπαγανδας;ποιοι ειναι ξερετε;οι ΄΄τσιρωμνηδες΄΄ του πουστη...που ειναι οι υπευθυνοι για τις ΜΗ συλληψεις στελεχων της 13...
αλλα απο που να τα ακουσετε αυτα...γκαιμπελισκοι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λαγοι μαλακες και ψευτες...γκαιμπελισκοι...

www.stadia.gr/rizoupoli/rizoupoli-gr.html]http://www.stadia.gr/rizoupoli/rizoupoli-gr.html[/url]

Ο χρωματισμός των καθισμάτων μπορεί να φαίνεται λίγο παράξενος, έχει όμως τη σημασία του. Οι περισσότερες θέσεις είναι (ουδέτερα) λευκές, αρκετές στη βόρεια εξέδρα κόκκινες λόγω Ολυμπιακού ([size=20pt]που πλήρωσε άλλωστε πάνω από € 2 εκατ. για την αναμόρφωση του γηπέδου)[/size] και πολλές στις υπόλοιπες κερκίδες μπλε λόγω Απόλλωνα (που είναι βεβαίως και η έδρα του). Aξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το Γήπεδο της Ριζούπολης ήταν ένα από τα επίσημα προπονητήρια για το ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης.

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

[move][size=40pt][/size]ΣΑΣ ΧΥΝΩ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑΑΑΑΑ[/move]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΤΙ ΕΧΤΙΣΕΣ ΕΣΥ; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Να σαι καλά τύπε.
Eιναι παμπλουτος μην τον βλεπεις ετσι,αυτος δανεισε στον πρακτορα και εχτισε το γηπεδο του.Θα δανεισει και τον λαθρεμπορα
να φτιαξει το δικο του.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
τι ομαδα εισι θα μας πεις;και σε ποιο γηπεδο παιζεις;;να γελασω και εγω λιγο  :2funny:
Το λυόμενο στο έχτισε το κράτος, αφού πρώτα έβγαλε από το φάκελο του 2004 τη Φιλαδέλφεια μετά από πιέσεις του Πράκτορα στο Σημιταριό. Στο παραχώρησε τσάμπα η Ολυμπιακή Επιτροπή για 50 χρόνια, δεν πληρώνεις μια για να το χρησιμοποιείς, πέταξες έξω τον Εθνικό με το έτσι θέλω που από εποχής ποδηλατοδρομίου είχε σύμβαση να το χρησιμοποιεί ως έδρα, τσιμπάς ενοίκια και ποσοστά από όλα τα μαγαζιά κάτω από τις εξέδρες, πληρώνει ενοίκιο ακόμα και η Εθνική για κάθε ματς και μιλάς και από πάνω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το λυόμενο στο έχτισε το κράτος, αφού πρώτα έβγαλε από το φάκελο του 2004 τη Φιλαδέλφεια μετά από πιέσεις του Πράκτορα στο Σημιταριό. Στο παραχώρησε τσάμπα η Ολυμπιακή Επιτροπή για 50 χρόνια, δεν πληρώνεις μια για να το χρησιμοποιείς, πέταξες έξω τον Εθνικό με το έτσι θέλω που από εποχής ποδηλατοδρομίου είχε σύμβαση να το χρησιμοποιεί ως έδρα, τσιμπάς ενοίκια και ποσοστά από όλα τα μαγαζιά κάτω από τις εξέδρες, πληρώνει ενοίκιο ακόμα και η Εθνική για κάθε ματς και μιλάς και από πάνω.
:2funny:  :2funny:  :2funny:
ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΡΕ...
τι ομαδα εισαι καλη μου;γιατι δεν μας λες;ντρεπεσαι;  :2funny:  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η φιλαδελφεια σωστα βγηκε απο τον φακελο τυπε,δεν υπηρχε περιπτωση να χτιστει αυτο το εκτρωμα.Επισης εισαι λαθος,καμια ιδιοκτησια δεν εχει ο φαταουλιακος,και καμια εκμεταλευση.Σε ιδιωτη ανηκε το γηπεδο,το οποιο το πουλησε σε 2 ιδιωτες.Ο ενας απο τους 2 ειναι φυλακη και το 50% ειναι δεσμευμενο απο το κρατος..Το ιδιο θα γινει και με το γηπεδο του λαθρεμπορα,θα εχει αυτος την πληρη εκμεταλευση για 49 χρονια,και η ΑΕΚ απλα θα παιζει εκει.Οπως ακριβως ο φαταουλιακος.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Η φιλαδελφεια σωστα βγηκε απο τον φακελο τυπε,δεν υπηρχε περιπτωση να χτιστει αυτο το εκτρωμα.Επισης εισαι λαθος,καμια ιδιοκτησια δεν εχει ο φαταουλιακος,και καμια εκμεταλευση.Σε ιδιωτη ανηκε το γηπεδο,το οποιο το πουλησε σε 2 ιδιωτες.Ο ενας απο τους 2 ειναι φυλακη και το 50% ειναι δεσμευμενο απο το κρατος..Το ιδιο θα γινει και με το γηπεδο του λαθρεμπορα,θα εχει αυτος την πληρη εκμεταλευση για 49 χρονια,και η ΑΕΚ απλα θα παιζει εκει.Οπως ακριβως ο φαταουλιακος.
"Το γήπεδο ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (που διατηρεί την κυριότητα), η χρήση του όμως παραχωρήθηκε το 2003 μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. για 49 χρόνια."

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ε λοιπον ναι...ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω σε ολα οσα ειπες...ετσι ακριβως ειναι...πεστα στον μαλακα να μην κανει τον πονηρο αν δεν ξερει...
οτι συμφωνω μαζι σου παντως ειναι θεμα...θα το κοιταξω αυριο γιατι τωρα ειναι αργα  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
"Το γήπεδο ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (που διατηρεί την κυριότητα), η χρήση του όμως παραχωρήθηκε το 2003 μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. για 49 χρόνια."
ρε μαλακα σταματα να γινεσαι ρομπα λεμε..το γηπεδο το εχτισε η καραισκακης αε ...κανενα κρατος δεν εχτισε τιποτα ξεκολλα λεμε...
ναι εχει παραχωρηθει χρηση ...και;εσυ ειπες το εχτισε το κρατος...δεν εχετε ρε πουστη λιγο φιλοτιμο να ζητησετε μια συγνωμη; :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι το οικοπεδο,και το γηπεδο σαν κτισμα,ανηκει στην ΕΟΕ η εκμεταλευση ομως ανηκει στους Φαταουλ και ΛΛ.Μετα το περας των 49 χρονων περναει στα χερια της ΕΟΕ και η εκμεταλευση του γηπεδου.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ναι το οικοπεδο,και το γηπεδο σαν κτισμα,ανηκει στην ΕΟΕ η εκμεταλευση ομως ανηκει στους Φαταουλ και ΛΛ.Μετα το περας των 49 χρονων περναει στα χερια της ΕΟΕ και η εκμεταλευση του γηπεδου.
Επειδή είπες ότι ανήκει σε ιδιώτη. Γι' αυτό σε διόρθωσα. Ανήκει στο Δημόσιο και απλά έχει παραχωρηθεί η χρήση στον ερασιτέχνη ολυμπιλαγό για 49 χρόνια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Επειδή είπες ότι ανήκει σε ιδιώτη. Γι' αυτό σε διόρθωσα. Ανήκει στο Δημόσιο και απλά έχει παραχωρηθεί η χρήση στον ερασιτέχνη ολυμπιλαγό για 49 χρόνια.
και τωρα μωρη πουτανα πες μας ποιος το εχτισε γαμω τα παντελονια σου...το κρατος η ιδιωτης;ε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom