Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
48
Πόντοι
0
Ελληνίδες Βαρσοβία.Γενικά όπου βλέπεις Ελληνίδες ή μεσογειακές τουρίστριες είναι κακό δείγμα για το πού πάει το μέρος.
Μινσκ αποκλείεται να έχει.

wbxJ4E.png

Βλέπεις τέτοιες ξινο'μούρες' και ξενερώνεις απευθείας.

Zaman fu

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Βλέπεις τέτοιες ξινο'μούρες' και ξενερώνεις απευθείας.
Ισχύει μια Ελληνίδα ενώ είναι μεσογειακή και πιο θερμή υποτίθεται δίπλα σε μια σλαβα μοιάζει ξινή,γενικά το όλο στυλ των ελληνιδων στις περισσότερες είναι ντεκαβλε

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.462
Πόντοι
3.506
καλησπέρα
Με αυτά που διάβασα εδώ πέρα και ότι μου αρέσουν οι πολωνές ήρθα.

Μετανιώνω που το καθυστέρησα τόσο πολύ, και που δν έκανα και Εράσμους.

Λοιπόν είχα νυκτερινή πτήση την πέμπτη .

Πήγα μια βόλτα στο Ζανζιβάρ μπαρ κατά τις 01:00 άδειο ήταν , βγαινανε 2 νεαρές εκείνη την ώρα για τσιγάρο (ίσως ήταν μαγαζιού)
Φαίνεται υποσχόμενο για φόρτωμα. Ξέρω ότι η μέρα και η ώρα ήταν κακή.

Απέναντι υπήρχε ένα λαουντζ μπαρ τσικας και γορίλας, ήταν γεμάτο με μεγάλες, και νεανικές παρέες, δν το δοκίμασα.

Μένω στη Νοβι σβιατ. Σήμερα λεω να πάω στα πιο κυριλέ (λεβελ27,ζεν και σελαβι, ριτζουαλ).

Τι έγινε τελικά Βαρσοβία?Ξεπουτσιάστηκες?

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.630
Πόντοι
1.056
Τυπάρα .... θυμήσου λίγο το Σόλωνα τον Αθηναίο ... και το Μίδα.
Και περίμενε .... μέχρι τέλους για να κράξεις .... και να μιλήσεις για παρατράγουδα.

Μακρινός ξάδελφος του πατέρα μου, τέρμα λεχρίτης, δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα και είναι 90 τώρα ...
έλεγε στον πατέρα μου ......

Λάκη,έχυνε κρυφά ο μακρινός ξάδερφος τα φαγητά των γονιών του και τους τα έδινε μετά να τα φάνε;

Εγώ εύχομαι σε όλα τα δήθεν fan boys που εκθειάζουν τον κλόουν απλά για να την πουν σε όσους δουλεύουμε και δεν μας τα σκανε οι γονείς μας εφ'όρου ζωής,να τους έρθει γαμπρός με μπέρτα και να τους βάζει κρυφά πρωτεϊνική μπεσαμέλ στο φαγητό τους

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.630
Πόντοι
1.056
Ελληνίδες Βαρσοβία.Γενικά όπου βλέπεις Ελληνίδες ή μεσογειακές τουρίστριες είναι κακό δείγμα για το πού πάει το μέρος.
Μινσκ αποκλείεται να έχει.
Βαρσοβία ζήτημα να έχω πετύχει μια φορά νεαρής ηλικίας Έλληνες/Ελληνίδες

Μινσκ δεν άκουσα ούτε μια φορά ελληνικά

Πράγα άκουγα κάθε φορα που ημουν στο κέντρο.
Σχολεία,ζευγαράκια,ΚΑΠΗ..
Τα πάντα όλα..

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.630
Πόντοι
1.056
Οντως Ελληνες καμάκια δεν έχω δει πουθενά.Ιταλούς,Ισπανούς,Τούρκους,ακόμα και Αγγλους,Σκανδιναυούς,Αμερικανούς,Λατίνους θα δεις.

Αρχηγέ, πληθυσμιακά/αναλογικά, είμαστε συγκριτικά με τις περισσότερες χώρες που ανέφερες πολύ λιγότεροι και φτωχότεροι.

Όταν ήμουν πιτσιρικάς μια χαρά πήγαιναν οι Έλληνες από Β.Ελλάδα στη Βουλγαρία ή σε κάτι Χαλκιδικές και Πλαταμώνες και έκαναν τα καμάκια

Κατά τα άλλα είμαστε πιο διστακτικός λαός που νιώθει μειονεκτικά κυρίως απέναντι σε δυτικούς/δυτικές ενώ τούρκοι,αραβες που είναι καρατσεκαρισμένοι γυφτομόγγολοι έχουν αυτοπεποίθηση και την πεφτουν στην ψύχρα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
6.056
Λάκη,έχυνε κρυφά ο μακρινός ξάδερφος τα φαγητά των γονιών του και τους τα έδινε μετά να τα φάνε;

Εγώ εύχομαι σε όλα τα δήθεν fan boys που εκθειάζουν τον κλόουν απλά για να την πουν σε όσους δουλεύουμε και δεν μας τα σκανε οι γονείς μας εφ'όρου ζωής,να τους έρθει γαμπρός με μπέρτα και να τους βάζει κρυφά πρωτεϊνική μπεσαμέλ στο φαγητό τους
Ρε αγορίνα ..... πολλά μειονεκτήματα και κουσούρια ο Μητσάρας ... κανείς δεν αντιλέγει ......
Ισχύουν όλα τα κουσούρια του που αναφέρεις.

Γιατί όμως ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΟΛΟΒΗ ΑΛΕΠΟΥ ;;;

Σαν αυτή του Αισώπου .
Που επειδή της κόψαν την ουρά, προσπαθούσε να πείσει τις άλλες .... ότι είναι μόδα να το κάνουν κι αυτές.

Είναι τύχη και προνόμιο να βρεις έτοιμα φράγκα και περιουσίες .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Ισχύει όπως ο Νόμος της Βαρύτητας και η Αριθμητική, ότι 1+1= 2 .

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ;

Στα 40 σας ... δεν μπορείτε να παραδεχθείτε την αλήθεια ;;;;
Τραγωδία.

ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ .... ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Τόσο δύσκολο να το παραδεχτεί κανείς αυτό ;;;;

Το ότι πολλοί με έτοιμα γίνονται ρεμπεσκέδες ... κλόουν , άχρηστοι ..... είναι τελείως άλλο θέμα.
Δεν αναιρεί το πρώτο όμως.
ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΤΟΙΜΗ .... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ....

Για να θολώσετε τα νερά , σαν τις σουπιές .... το συσχετίζετε με το ότι πολλοί με έτοιμα γίνονται άχρηστοι ....
ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΗΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ .... ή γίνονται λιγότερο άχρηστοι ....

Λες και όλοι οι .... born μπατήρηδες γίνονται σαν τον Σερ Λίπτον .... ξεκινάνε μπακαλόγατοι ....
και γίνονται δισεκατομυριούχοι !!!!!!

Και ο Ρενιέ του Μονακό .... έτοιμα τα βρήκε ... γεννήθηκε πρίγκηπας ....
και πήρε τη γκρέϊς κέλλυ .... τοπ μουνάρα του σινεμα παγκοσμίως ....

ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΓΑΛΛΙΔΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΥΓΟ ....

Και ο Αγά Χαν ... έτοιμα τα βρήκε .... και πήρε τη Ρίτα Χέηγουορθ .... που τον έπαιζαν για αυτή όσοι είχαν δει τη Γκίλντα,

Εσύ θες να μας πείσεις .... ότι θα προτιμούσες αν είχες επιλογή ... να γεννηθείς λούστρος αφροαμερικάνος στο χομπόκεν ....
ή χαμάλης που κουβαλάει καρότσι ... αντί αγά χαν !!!!!
Ή αντί για ρενιέ .... χαμάλης ψαράδικου στη μασσαλία, αλγερινός ... που μπαλώνει δίχτυα με το βελόνι ....
Δεν πείθεις.
Ο ΜΗΤΣΟΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ... ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Δεν έχει ανάγκη βιοπορισμού.

Το αν κάνει μαλακίες .... είναι κοντός ... καράφλας .... έχει μύκητες στα νύχια των ποδιών .... ΑΣΧΕΤΟ

Παραδέξου τα προφανή. ΟΤΙ ΤΟΝ .... ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ....

ή οτι ο Μέγας Ναπολέων .... ήταν μεγάλος στρατηγός ......

ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ....
Λέγοντας ....

Ναι αλλά τον Ιούλιο του 1999 ... έκανε καταιγίδες ....

Ναι αλλά ο Ναπολέων .... ήταν κοντός ...

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.630
Πόντοι
1.056
Είναι τύχη και προνόμιο να βρεις έτοιμα φράγκα και περιουσίες .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ποιος διαφωνεί με αυτό ρε;

Εσύ καταλαβαίνεις ότι θα προτιμούσα να είμαι αυτός που είμαι και ας είχα γεννηθεί απένταρος σε ορφανοτροφείο,παρά να είμαι ΑΜΕΑ κλόουν και ας ήμουν και ο γιος του Μπιλ Γκέιτς;

Ότι προτιμώ χίλιες φορές αυτό που είμαι πάρα να ήμουν ο Λεμπρον Τζέιμς,ο Τσακι Τσαν,Σαουδάραβας γυφτοπρίγκιπας, κοντός, άσχημος ή άτομο που με ανέχονται μόνο για τα λεφτά του;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.855
Πόντοι
6.056
Ποιος διαφωνεί με αυτό ρε;

Εσύ καταλαβαίνεις ότι θα προτιμούσα να είμαι αυτός που είμαι και ας είχα γεννηθεί απένταρος σε ορφανοτροφείο,παρά να είμαι ΑΜΕΑ κλόουν και ας ήμουν και ο γιος του Μπιλ Γκέιτς;

Ότι προτιμώ χίλιες φορές αυτό που είμαι πάρα να ήμουν ο Λεμπρον Τζέιμς,ο Τσακι Τσαν,Σαουδάραβας γυφτοπρίγκιπας, κοντός, άσχημος ή άτομο που με ανέχονται μόνο για τα λεφτά του;
Ρε τρόμπα ..... ξεκώλα από τις ελληνικές ταινίες με τον ξανθόπουλο ....

Δεν πάει φτωχος & κουασιμόδος ....
ή πλούσιος & κλόουν .....

ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Άπειροι φτωχοί κακάσχημοι .... και λεφτάδες ομορφάντρες .... και γυναίκες το ίδιο .
Φτωχές φρόκαλα .... ζάμπλουτες μουνάρες .....

ΓΙΑ ΠΕΣ .... ΑΠ΄ΕΞΩ ....

πως το βλέπεις ....

Οι επαγγελματίες ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΥΠΟΧΡΥΧΙΟ ......

θα ξαναψηφίσουν ΝΔ ;;;
Θα έχουν λουκετιάσει οι μισοί μέχρι τέλος της 4ετίας .....

ΨΟΦΟΛΟΓΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ .....

Θα το ξαναρίξουν γαλάζιο .... το 55% ;;;;;

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.362
Πόντοι
3.556
Αρχηγός είναι έξυπνος και ξέρει που τον παίρνει να κάνει τα δικά του.

Αγγλία και ένα σωρό άλλες χώρες δεν υπάρχει λόγος να πάει.
Να πάει Αγγλία για ποιο λόγο ;

Να ξεσκαρτάρει μεταξύ λαθροπακηδων και φεμινιστριών;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.810
Πόντοι
206
Λάκη αυτά που λες ισχύουν σίγουρα. Επίσης ο Βαλκάνιος αυτό που λέει είναι ότι θα προτιμούσε να μην έχει τη παραμικρή περιουσία από το να έχει και να είναι καραγκιόζης, γελωτοποιός κλπ όπως πχ ο ζαβομήτσος. Δεν είπε ότι όλοι οι κληρονόμοι είναι ζαβοί, άσχημοι κλπ.
Μλκες ψάχνεστε για τη φάση νομίζω :grin:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.362
Πόντοι
3.556
Λάκη αυτά που λες ισχύουν σίγουρα. Επίσης ο Βαλκάνιος αυτό που λέει είναι ότι θα προτιμούσε να μην έχει τη παραμικρή περιουσία από το να έχει και να είναι καραγκιόζης, γελωτοποιός κλπ όπως πχ ο ζαβομήτσος. Δεν είπε ότι όλοι οι κληρονόμοι είναι ζαβοί, άσχημοι κλπ.
Μλκες ψάχνεστε για τη φάση νομίζω :grin:
Αφού ο μπάρμπας μετά το εγκεφαλικό και το μεσημεριανό κατρουτσο αλλα διαβάζει αλλά καταλαβαίνει

Η ιδέα να πάει ο κμαν Αγγλία είναι η μεγαλύτερη πατάτα που έχω ακούσει. Αν ήταν είκοσι χρόνια μικρότερος ίσως

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.810
Πόντοι
206
Αφού ο μπάρμπας μετά το εγκεφαλικό και το μεσημεριανό κατρουτσο αλλα διαβάζει αλλά καταλαβαίνει

Η ιδέα να πάει ο κμαν Αγγλία είναι η μεγαλύτερη πατάτα που έχω ακούσει. Αν ήταν είκοσι χρόνια μικρότερος ίσως
Μονακό να πάει

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.830
Πόντοι
216
Να πάει Αγγλία για ποιο λόγο ;

Να ξεσκαρτάρει μεταξύ λαθροπακηδων και φεμινιστριών;

Η συζήτηση ξεκίνησε μετά από αναρτήσεις βίντεο από Αγγλία από τον ίδιο τον κμαν, που σημαίνει ότι έχει ένα ενδιαφέρον για τη χώρα

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
20
Like
1.945
Πόντοι
2.471
Δύο σκέψεις από το πρόσφατο ψάρεμα μέσω σικινγκ (seeking) για επίσκεψη και φιλοξενία νεαράς από Ουκρανία, Πολωνία, Σερβία κτλ.

Ξεκινώντας από την Ουκρανία και έχοντας μιλήσει με πάνω από 30-40 κορίτσια στο σικινγκ και μετά στο τελεγκραμ:

Δεδομένα
-Δεν θα αναφερθώ στα ειναι μουνάρες, λεπτεπίλεπτες, γαλανά μάτια κτλ. δεν έχει νόημα ,τα ξέρετε.
-Η υπερμουνάρες bimbo έχουν φύγει από Ουκρανία από τις αρχές του πολέμου και είναι σε Ντουμπάι, Βιέννη, Βαρσοβία κτλ. Αυτές δεν με νοιάζουν καθές αυτές είναι επαγγελματίες εσκορτ και ζητάνε 2-3χιλ τις 5 μέρες.
-Το τάργκετ γκρουπ μου ήταν η απλή καθημερινή Ουκρανίδα που δεν εχει περάσει από Ντουμπάι κτλ. ηλικίας 21-25 (μαξ)

Αποτελέσματα
-Οι περισσότερες παρακαλάνε, κάποιες με κλάματα σε βιντεοκλήσεις, για να τις πάρεις από την χώρα λόγω πολέμου (λυπηρο).
-Το 80% μου είπαν πληρωσε μου τα παντα να έρθω και για χρήματα σε μένα βλέπουμε εκει αν θες να μου δώσεις κάτι.
-Σε όλες εγινε ξεκάθαρο ότι σε φερνω εδώ ναι μεν, αλλά πέρα από βολτιτσες και καυλάντι έχει λόρτσο νον στοπ.
-Κάτι που όλες φυσικά δέχτηκαν (τι σου κάνει η ανάγκη).
-Ολες σχεδόν ψάχνουν άντρα, παντρεια κτλ για να φύγουν από την χώρα.
-Ολες υποτακτικες και να υπηρετήσουν τον άντρα τους κτλ.

Με ένα κόστος περίπου υπολογισμένο στα 100ε το λεωφορείο να τις πάει Βαρσοβία, 300ε πτήση Αθήνα και πίσω, ενα 300αρι για ένα καλό αιρμνμπ και ενα 400αρι δωράκι σε αυτές για 4-5 μέρες με ένα 1000αρι - 1200αρι μπορεις να έχεις για ένα 5 μερο ένα ξανθό αγγελο σαν τα κορίτσια πιο πάνω εδώ μαζί σου.

Βέβαια υπάρχει ένα ρίσκο. Το οποίο ακόμα ζυγίζω. Αν δεν φύγει; Αν σου πει τελευταια μέρα μένω εδώ δεν γυρίζω στην χώρα μου;; Εκει τι κάνεις;;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.810
Πόντοι
206
Δύο σκέψεις από το πρόσφατο ψάρεμα μέσω σικινγκ (seeking) για επίσκεψη και φιλοξενία νεαράς από Ουκρανία, Πολωνία, Σερβία κτλ.

Ξεκινώντας από την Ουκρανία και έχοντας μιλήσει με πάνω από 30-40 κορίτσια στο σικινγκ και μετά στο τελεγκραμ:

Δεδομένα
-Δεν θα αναφερθώ στα ειναι μουνάρες, λεπτεπίλεπτες, γαλανά μάτια κτλ. δεν έχει νόημα ,τα ξέρετε.
-Η υπερμουνάρες bimbo έχουν φύγει από Ουκρανία από τις αρχές του πολέμου και είναι σε Ντουμπάι, Βιέννη, Βαρσοβία κτλ. Αυτές δεν με νοιάζουν καθές αυτές είναι επαγγελματίες εσκορτ και ζητάνε 2-3χιλ τις 5 μέρες.
-Το τάργκετ γκρουπ μου ήταν η απλή καθημερινή Ουκρανίδα που δεν εχει περάσει από Ντουμπάι κτλ. ηλικίας 21-25 (μαξ)

Αποτελέσματα
-Οι περισσότερες παρακαλάνε, κάποιες με κλάματα σε βιντεοκλήσεις, για να τις πάρεις από την χώρα λόγω πολέμου (λυπηρο).
-Το 80% μου είπαν πληρωσε μου τα παντα να έρθω και για χρήματα σε μένα βλέπουμε εκει αν θες να μου δώσεις κάτι.
-Σε όλες εγινε ξεκάθαρο ότι σε φερνω εδώ ναι μεν, αλλά πέρα από βολτιτσες και καυλάντι έχει λόρτσο νον στοπ.
-Κάτι που όλες φυσικά δέχτηκαν (τι σου κάνει η ανάγκη).
-Ολες σχεδόν ψάχνουν άντρα, παντρεια κτλ για να φύγουν από την χώρα.
-Ολες υποτακτικες και να υπηρετήσουν τον άντρα τους κτλ.

Με ένα κόστος περίπου υπολογισμένο στα 100ε το λεωφορείο να τις πάει Βαρσοβία, 300ε πτήση Αθήνα και πίσω, ενα 300αρι για ένα καλό αιρμνμπ και ενα 400αρι δωράκι σε αυτές για 4-5 μέρες με ένα 1000αρι - 1200αρι μπορεις να έχεις για ένα 5 μερο ένα ξανθό αγγελο σαν τα κορίτσια πιο πάνω εδώ μαζί σου.

Βέβαια υπάρχει ένα ρίσκο. Το οποίο ακόμα ζυγίζω. Αν δεν φύγει; Αν σου πει τελευταια μέρα μένω εδώ δεν γυρίζω στην χώρα μου;; Εκει τι κάνεις;;
Για δοκίμασε να δεις κάτι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.362
Πόντοι
3.556
Η συζήτηση ξεκίνησε μετά από αναρτήσεις βίντεο από Αγγλία από τον ίδιο τον κμαν, που σημαίνει ότι έχει ένα ενδιαφέρον για τη χώρα
Ενδιαφέρον έχει γιατί είναι μουνακιας και γουστάρει βρετανική προστυχατζα αλλά μόνο πακιστανικό μπαμπουίνο θα γαμουσε εκεί

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.630
Πόντοι
1.056
Ρε τρόμπα ..... ξεκώλα από τις ελληνικές ταινίες με τον ξανθόπουλο ....

Δεν πάει φτωχος & κουασιμόδος ....
ή πλούσιος & κλόουν .....

ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Πώς δεν πάει;
Το είδωλο σου δεν υποτίθεται πως είναι εισοδηματίας από ακίνητα και παράλληλα κλόουν;
Θες και άλλους ασχημάντρες με λεφτά;
Ο γιος της Βουγιουκλάκη σου κάνει,
που τον πλευριζαν wannabe ηθοποιοί απλά για τους γονείς και τα λεφτά του;

Λάκη, προτιμώ να έρχονται οι γκόμενες για αυτό που είμαι και ότι έχω κάνει μόνος μου.

Όσο για το ερώτημά σου, καμία ελπίδα για τους μελλοθάνατους..
Μόνο ατομικές λύσεις..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom