Τέτοια έλεγε ο George.Το δυτικό περιβάλλον είναι πολύ αρνητικό για γαμείς,έχεις πλήθος παραγόντων εναντίον σου.Σλαβικά μουνολίβαδα είναι τέλειο το πεδίο ουσιαστικά είσαι ασυγκράτητος.Ελληνας να καταφέρει να βγάλει πολλά λεφτά σε σλαβικές χώρες είναι περίπου απίθανο εκτός αν έχει καταγωγή από επό εκεί,είναι κολλητός κανενός ολιγαρχη κτλ.Ουκρανία,Ρωσία έχει τεράστια διαφθορά,θεωρώ σίγυρο οτι αν κάποιος πάει να ανοίξει επιχείρηση εκεί χωρίς ντόπιο συνεργό θα του τα φάνε όλα.Τσεχία,Πολωνία είναι καλύτερα λόγω ΕΕ και μεγαλύτερης ευνομίας αλλά και πάλι ρίσκο είναι.Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δε βγάζουν πολλά,κάποιοι λίγοι Ελληνες επιχειρηματίες ίσως τα καταφέρνουν.Με εισόδημα από Δύση έχεις σίγουρα μεγάλο πλεονέκτημα σλαβικές χώρες.
Σλαβικές χώρες αξίζει να μένεις μονίμως μόνο αν έχεις παθητικό εισόδημα δηλαδή δε δουλεύεις καθόλου και ασχολείσαι μόνο με τα μουνιά αλλιώς πας πίσω σε όλα.
Το να μένεις Δυση και να γαμάς ανατολή δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί γιατί απαιτεί ενέργεια,αφοσίωση,συγκέντρωση των μέσων και οι πιο πολλοί θέλουν τα εύκολα αρνούνται να καταβάλουν την αναγκαία προσπάθεια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 337K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 10.403
- Πόντοι
- 3.506
Ένας ακόμη λόγος που έπρεπε να είχε κάνει νταλαβέρια με ντόπιους στην Ανατολή. Θα είχε χωθεί σε μπίζνες όλα αυτά τα χρόνια και θα μπορούσε να πάει μόνιμα εκεί. Γενικά έκανε λάθη πιστεύω στο Πλαίσιο της Γενικής Στρατηγικής
Σε αντίθεση με τον Πορνομήτσο που έστρωσε από νωρίς τις μπίζνες του στη Ρωσία και αγγυροβόλησε![]()
Αν παρατήρησες όμως ο Δημητράκης γαμούσε Μογγόλες,δεν τον έπαιρνε καν για Σλάβες.Και τα τελευταία δέκα χρόνια ούτε καν Μογγόλες.Ορισμός αποτυχίας.
Εγώ με απλές καταδρομικές δεκαήμερα κτλ στο Λβωφ με μπάτζετ ένα χιλιάρικο συνολικά πηδούσα δυο,τρία εφτάρια,οχτάρια στο χαλαρό.Εικοσάχρονες ψηλές,ξανθιές κτλ.
Τότε βέβαια προ εικοσαετίας αυτά τα μέρη ήταν άγνωστα,δεν είχες πρακτικά ανταγωνισμό.Τώρα αν ήμουν 20 χρόνια νεώτερος αποκλείεται να κατάφερνα τα ίδια πράγματα,έχουν αλλάξει πολύ οι καταστάσεις έκτοτε.
Τα έχουμε πει τότε όλη η δουλειά ήταν να γυρνάς και να έχεις την πληροφορία,τώρα πλέον χρειάζονται προσόντα,γαμάνε οι πραγματικά αξιόλογοι,έχει ισορροπήσει το σύστημα.
Τότε δηλαδη οι περισσότεροι είχαν τα προσόντα αλλά δε διέθεταν τις πληροφορίες,τώρα έχουν τις πληροφορίες αλλά δεν έχουν τα προσόντα.
Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.566
- Πόντοι
- 1.056
Αν παρατήρησες όμως ο Δημητράκης γαμούσε Μογγόλες,δεν τον έπαιρνε καν για Σλάβες.Και τα τελευταία δέκα χρόνια ούτε καν Μογγόλες.Ορισμός αποτυχίας.
Καλά, κάθεσαι και ξοδεύεις μελάνι για ΑYTO;

Tα βίντεο αυτά είναι του 2025 και αν ο πεπονομετανάστης ήταν απλά κάποια περσόνα,
όλα καλά, αλλά δυστυχώς για τους γονείς του, δεν είναι περσόνα..
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 10.403
- Πόντοι
- 3.506
Και όμως πολλοί ταυτίζονται με Δημητράκη λόγω τακτικής ήσσονος προσπάθειας και δε θέλουν να καταβάλουν τον κόπο που απαιτείται για να γαμήσεις.
Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.566
- Πόντοι
- 1.056
Και όμως πολλοί ταυτίζονται με Δημητράκη λόγω τακτικής ήσσονος προσπάθειας και δε θέλουν να καταβάλουν τον κόπο που απαιτείται για να γαμήσεις.
Τράτζικ
Τέσπα, καλό είναι να αντιμετωπίζουμε με συμπόνοια και κατανόηση τα παρατράγουδα της ζωής και να μην τα τραμπουκίζουμε
Τράτζικ
Τέσπα, καλό είναι να αντιμετωπίζουμε με συμπόνοια και κατανόηση τα παρατράγουδα της ζωής και να μην τα τραμπουκίζουμε
Έμπλεξε με κακές παρέες ο Μήτσος
Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.566
- Πόντοι
- 1.056
Έμπλεξε με κακές παρέες ο Μήτσος
Ο Μήτσος νόμιζε ότι τον κάλεσαν για να κάνουν αφιέρωμα στο τεράστιο ταλέντο του και οι τύποι τον κάλεσαν απλά για να τον τραμπουκίσουν
Σκέψου ότι στο εν λόγω stream είχε πάρει μαζί και τον γιό του
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.735
- Πόντοι
- 6.056
Τυπάρα .... θυμήσου λίγο το Σόλωνα τον Αθηναίο ... και το Μίδα.Τέσπα, καλό είναι να αντιμετωπίζουμε με συμπόνοια και κατανόηση τα παρατράγουδα της ζωής και να μην τα τραμπουκίζουμε
Και περίμενε .... μέχρι τέλους για να κράξεις .... και να μιλήσεις για παρατράγουδα.
Μακρινός ξάδελφος του πατέρα μου, τέρμα λεχρίτης, δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα και είναι 90 τώρα ...
έλεγε στον πατέρα μου ......
"Ξαδελφάκι , δια της εργασίας πολλοί απεβίωσαν , δια της ξάπλας .... ουδείς" .
Ο τύπος μια ζωή, ξεπούλαγε οικογενειακά ακίνητα και έτρωγε έτοιμα λεφτά.
Ο πατέρας μου ..... αναλάμβανε κάγκελα για 30 πολυκατοικίες .... αλουμινένια κουφώματα για 20 ....
και έχτιζε και δικά του. Δούλευε 18h/7d/345d .
Ο λεχρίτης ξάδελφος ..... όταν στα 65 του τελείωσαν τα ακίνητα .... η 55άρα γυναίκα του ..... έπιασε δουλειά οικιακή βοηθός !
Ο τύπος είναι το όνυδος της οικογένειάς του .... των πεθερικών του .... του χωριού τους .... της επαρχίας του ....
Ο τύπος είναι 90 και χαίρει άκρας υγείας.
Ο πατέρας μου είναι μια ντουζίνα χρόνια στον τάφο .
Ο Μήτσος .... ειναι σαν τον ξάδελφο του πατέρα μου.
Όπως είχε πει ο Σόλων στο Μίδα .... ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ ....
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.703
- Πόντοι
- 1.706
Βρε τον φουκαρα τον δημητρακη59Ο πορνομήτσος είναι εδώ και πολύ καιρό Ελλάδα στα αζήτητα και τριγυρνάει με αμάξι χρέπι 30ετίας...
καλησπέρα
Με αυτά που διάβασα εδώ πέρα και ότι μου αρέσουν οι πολωνές ήρθα.
Μετανιώνω που το καθυστέρησα τόσο πολύ, και που δν έκανα και Εράσμους.
Λοιπόν είχα νυκτερινή πτήση την πέμπτη .
Πήγα μια βόλτα στο Ζανζιβάρ μπαρ κατά τις 01:00 άδειο ήταν , βγαινανε 2 νεαρές εκείνη την ώρα για τσιγάρο (ίσως ήταν μαγαζιού)
Φαίνεται υποσχόμενο για φόρτωμα. Ξέρω ότι η μέρα και η ώρα ήταν κακή.
Απέναντι υπήρχε ένα λαουντζ μπαρ τσικας και γορίλας, ήταν γεμάτο με μεγάλες, και νεανικές παρέες, δν το δοκίμασα.
Μένω στη Νοβι σβιατ. Σήμερα λεω να πάω στα πιο κυριλέ (λεβελ27,ζεν και σελαβι, ριτζουαλ).
Πήγα μια βόλτα στο Ζανζιβάρ μπαρ κατά τις 01:00 άδειο ήταν , βγαινανε 2 νεαρές εκείνη την ώρα για τσιγάρο (ίσως ήταν μαγαζιού)
Απέναντι υπήρχε ένα λαουντζ μπαρ τσικας και γορίλας, ήταν γεμάτο με μεγάλες, και νεανικές παρέες, δν το δοκίμασα.
Μένω στη Νοβι σβιατ. Σήμερα λεω να πάω στα πιο κυριλέ (λεβελ27,ζεν και σελαβι, ριτζουαλ).
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 10.403
- Πόντοι
- 3.506
καλησπέρα
Level27,Sen αν δεν έχεις κλείσει τραπέζι παίζει να φας πόρτα.Αν συμβεί αυτό δοκίμασε το Enklawa.
Επίσης μπορείς να περάσεις από το Teatro Cubano.Γίνεται της πουτάνας εκεί.
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 10.403
- Πόντοι
- 3.506
Τι έγινε τελικά?Πήγες στη Μαζοβιέτσκα?Φόρτωσες τίποτα?
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 10.403
- Πόντοι
- 3.506
Λευκορρωσικά μεγαλεία.Αυτά είναι διαμερίσματα.Πραγματική νοσταλγία.
Σλαβικά προιόντα.
Σλαβικά προιόντα.
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 10.403
- Πόντοι
- 3.506
Ρωσίδες απολαμβάνουν το Μινσκ.Αυτό είναι το ευχάριστο σλαβικές χώρες.Πας στο ρεστωράν και βλέπεις βυζάκια,μπουτάκια,χειλάρες,εύθυμες γκόμενες να χαμογελούν προκλητικά.Ούτε πάκια,ούτε μαυριδερούς,ούτε τριτοκοσμικούς,ούτε Δυτικούς να γκαρίζουνε ή χοντρές Δυτικές να κλάνουνε,να φωνασκούνε και να σου χαλάνε το οπτικό και ακουστικό πεδίο.Ωραιότατη σλαβική ατμόσφαιρα,τάξη και ασφάλεια.
Και με τη δικιά σου να είσαι έχεις πάντα το μπόνους οτι μπορείς να πάρεις μάτι γύρω σαν τζέντλεμαν ακόμα και να καμακώσεις.Αμα βρίσκεσαι σε κυριλέ μέρη καρφώνουν όλες.
Κλασική ανατολική Ευρώπη.Ωραία πράγματα.
Και με τη δικιά σου να είσαι έχεις πάντα το μπόνους οτι μπορείς να πάρεις μάτι γύρω σαν τζέντλεμαν ακόμα και να καμακώσεις.Αμα βρίσκεσαι σε κυριλέ μέρη καρφώνουν όλες.

Τελευταία τροποποίηση:

16.744 Aufrufe · 5.556 Reaktionen | 5/1 τα μαθηματικά που αρέσουν στους εργένηδες | Stratos Siourdakis
5/1 τα μαθηματικά που αρέσουν στους εργένηδες .
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 10.403
- Πόντοι
- 3.506
Γενικά σλαβικές χώρες βλέπεις πάρα πάρα πολλές γκόμενες έξω.Προ δεκαπενταετίας και Τσεχία,Πολωνία έτσι ήτανε αλλά μετά πλάκωσαν οι ξένοι και αλλοίωσαν τις αναλογίες.
Nαι αλλά μ αυτά που λες με ένα γκουγκλ τρανσλειτ 200 εκ πακια είναι ικανά να πάνε στο Μινσκ και γεμίσει ο τόποςΡωσίδες απολαμβάνουν το Μινσκ.Αυτό είναι το ευχάριστο σλαβικές χώρες.Πας στο ρεστωράν και βλέπεις βυζάκια,μπουτάκια,χειλάρες,εύθυμες γκόμενες να χαμογελούν προκλητικά.Ούτε πάκια,ούτε μαυριδερούς,ούτε τριτοκοσμικούς,ούτε Δυτικούς να γκαρίζουνε ή χοντρές Δυτικές να κλάνουνε,να φωνασκούνε και να σου χαλάνε το οπτικό και ακουστικό πεδίο.Ωραιότατη σλαβική ατμόσφαιρα,τάξη και ασφάλεια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί τα δημοσιοποιείς?
Ο μέσος Έλληνας δύσκολο να κάνει το βήμα να πάει θα προτιμήσει φραπέ και καναπέ και μετά κλάψα.
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 10.403
- Πόντοι
- 3.506
Οντως Ελληνες καμάκια δεν έχω δει πουθενά.Ιταλούς,Ισπανούς,Τούρκους,ακόμα και Αγγλους,Σκανδιναυούς,Αμερικανούς,Λατίνους θα δεις.
akrodemonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2025
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Ο Αρχηγός σχεδιάζει αλά Μάνσταϊν την κάθε κίνηση στο Σλαβικό μέτωπο. Τι να κάνει εκεί με τις μπαζοεμετικες Αγγλίδες.Εγώ τον κόβω για γλετζέ τον κμαν, αν ξεχυθεί σε παμπ Κυριακή μεσημέρι ή κλαμπ Σάββατο βράδυ θα αρχίσει τα πιώματα και τους χορούς αβέρτα, αυτά φτιάχνουν τις Αγγλίδες όσο τίποτε άλλο, δεν τις νοιάζουν πολύ τα μούσκουλα
Αντί να κάθεται 6-7-8-10-12 εβδομάδες άπραγος στο γερμανικό χωριό όσο σχεδιάζει την επόμενη εξόρμηση ανατολικά, μπορεί να πεταχτεί Αγγλία 2 ΣΚ και να περάσει γαμάτα με ελάχιστα λεφτά. Μιλάμε για πάμφθηνη διασκέδαση και για όλες τις ηλικίες (ανακατεμένες στα ίδια μαγαζά)
Αγγλία το μουνί τα Σαββατόβραδα έχει μεγαλύτερη προσφορά και μικρότερη αξία από τις χοιρινές μπριζόλες στη Βαρβάκειο πρωί Σαββάτου
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 10.403
- Πόντοι
- 3.506
Ελληνίδες Βαρσοβία.Γενικά όπου βλέπεις Ελληνίδες ή μεσογειακές τουρίστριες είναι κακό δείγμα για το πού πάει το μέρος.
Μινσκ αποκλείεται να έχει.
Μινσκ αποκλείεται να έχει.