Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Οντως με το που μπαίνεις στο αεροπλάνο της LOT η οπτική,αισθητική αναβάθμιση είναι αισθητή.Επί του εδάφους ακόμα καλύτερα.Τώρα λογικά θα έχει ψωλόκρυο αλλά η Βαρσοβία κωλολέει.
Μινσκ πρέπει κανείς να πάει μέσω Βίλνιους,από Βαρσοβία είναι πολύ μεγάλη η διαδρομή και η αναμονή στα σύνορα,υποφέρεις.
αμα δεν περασεις τα συνορα κατσε βιλνιους. 3ημερο 25ης μαρτιου, θα σου εχω και καταλογο με σπονσορετες...:grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
Αυτός που πάει ταξίδι ... και έχει διάθεση να χαλάσει φράγκα ... για να γαμήσει .... ΕΙΔΙΚΑ ... ΣΤΑ 50 ...
Ποτέ δεν είναι μέσος τυπάρα.

Εξαίρεση είναι . Περίπτωση είναι . Μουρλό θα τον λένε οι περισσότεροι .
Αλλά μάλλον τους έχει γραμμένους στα αρχίδια του.

Γενικά πιστεύω ... κάποιος που οι γκόμενες δεν φρικάρουν ... ή δεν καλούν την αστυνομία όταν τις πλησιάζει ... και μπορεί και μιλάει στις γυναίκες .... αν κάνει κάτι έστω μικρό έστω λίγο στην ελλάδα ....

ΕΞΩ, ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕΣΑ .... αποκτάει πολλαπλασιαστή στις επιτυχίες του.

Χ 2 , Χ 3 ..... Χ 10 ....

Αυξάνονται πάντως οι πιθανότητές του. Πολύ. Και αυξάνεται και η βαθμολογία των μουνιών που θα φάει.

Αν στην ελλάδα .... τρώει 50ρες 3/10 .... και έξω φάει .... 40αρα 5/10 ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΛΙΓΟ.

Αν έξω ... φάει 35άρα 6/10 ... ΜΑΛΛΟΝ ΑΘΛΟ ΤΟ ΛΕΣ.Ανδραγάθημα.

Μη μου θες τώρα, να φάει .... 25χρονη , 9/10 .
Είπαμε στη γριά να χέσει ... όχι να ξεκωλωθεί !
Σωστή προσέγγιση

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
Θα γράψω ανταπόκριση όταν γυρίσω από Μινσκ. Το επίπεδο ερωτισμού των γυναικών έιναι σε άρρωστο επίπεδο. Επίσης γουστάρεις να κάνεις φλιρτ. Το χαμόγελο τους σε καυλώνει τα μάλα. Επίσης παραδόξως και η ανωμαλία είναι σε άλλο επίπεδο. Τα κάνουν όλα στο κρεβάτι απλά αν την έχεις στα όπα όπα. Βέβαια το ψέμα από μεριά μου πάει σύννεφο γιατί αλλιως μαμιση γιοκ. Όλα με φλιρτ, όχι πληρωμένο. Θα ανεβάσω φωτός next week.
Είσαι τώρα εκεί αρχηγέ? Με τι ηληκιες νταραβεριζεσαι αν επιτρέπεται είσαι στο μόνο μέτωπο που έχει ενδιαφέρον προς ώρας
Ολα αλλά πολωνικές μολδαβες τσεχιες είναι άρες μάρες κουκουναρες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Πολωνικά καμάκια και Πόλκες.Ενας μεσογειακός θα τρελαινότανε στις σλαβικές χώρες.Δεν μπορούσες να πιστέψεις τα missmatch.

Sat5Cr.png

dOObRk.png

jmODYc.png

JhdFyo.png

hG2Zts.png

2nthYI.png

iRC69x.png

s5ieJI.png

hAk8rU.png

5xdBdH.png

ftNXSw.png

jbn29R.png

FE2aaK.png

i8KmpZ.png

MOmou4.png

J3LTtr.png

DCEB7p.png

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.128
Πόντοι
1.056
Αρχηγέ ευπειθώς αναφέρω πουτσόκρυεν στη Βαρσοβία.

Ο κύριος λόγος της επίσκεψης μου έχουν να κάνουν με αυτό που λένε εδώ zapusty και δύο prive Events που γίνονται εδώ,από το ένα γύρισα μολις τώρα:confused:
Το άλλο είναι το Σάββατο

Η Πολωνία είναι σταθερή αξία,δεν απογοητεύει ποτέ

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.058
Πόντοι
206
Οι περισσότεροι που πάνε Πράγα τα παίζουν από τη χλίδα,τις αμαξάρες κτλ,σου λέει τι να γαμήσω εγώ εδώ πέρα,άντε να βρω καμιά μεθυσμένη τουρίστρια.
Εχει μουνάρες Τσέχες εδώ κι εκεί αλλά πρέπει να έχεις μάτι να τις ξεχωρίζεις ή να πας σε πιο απόμερα προάστια.Δεκαετία του 90 έβλεπες μόνο Τσέχες άντε και καμιά Σλοβάκα,ήταν παράδεισος.
Οι Τσέχες εντωμεταξύ έχουν τη σωματοδομή και τα χαρακτηριστικά προσώπου για μοντέλα,είναι γενετικά πολύ ευνοημένες.Πολωνία πολύ πιο σπάνια θα δεις απόλυτα μοντέλα,υπερμουνάρες και άμα δεις συχνά προέρχονται από άλλες σλαβικές χώρες.
Πού οφείλεται τοσο πολύ χρήμα που κυκλοφορεί στην Πράγα; Πώς το εξηγείς;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Πού οφείλεται τοσο πολύ χρήμα που κυκλοφορεί στην Πράγα; Πώς το εξηγείς;

Ξένοι επενδυτές.Οχι της δικής μας παραλλαγής.
Πράγα έχει πέσει πολύ χρήμα ειδικά στις ανακαινίσεις κτιρίων,η διαφορά με τα 90s που τα περισσότερα ήταν μαυρισμένα είναι τρομακτική.Εχουν πάρει και πολύ πάνω οι τιμές.
Εχει και 8 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο,πέφτει παραδάκι.Συν οικονομικό κέντρο της Τσεχίας που είναι βιομηχανική χώρα,έδρα πολλών εταιριών όπως Skoda κτλ.
Μπορώ να πω οτι το βιοτικό επίπεδο Πράγα είναι ανώτερο από Βερολίνο και η Βαρσοβία έχει πλησιάσει πολύ βέβαια τα τελευταία χρόνια.Αν το Βερολίνο δεν έπαιρνε τόσο χρήμα από τη δυτική Γερμανία μέσω φόρων θα ήταν σε χειρότερη κατάσταση από την Πράγα κτιριακώς και σε υποδομές.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ ευπειθώς αναφέρω πουτσόκρυεν στη Βαρσοβία.

Ο κύριος λόγος της επίσκεψης μου έχουν να κάνουν με αυτό που λένε εδώ zapusty και δύο prive Events που γίνονται εδώ,από το ένα γύρισα μολις τώρα:confused:
Το άλλο είναι το Σάββατο

Η Πολωνία είναι σταθερή αξία,δεν απογοητεύει ποτέ

Πολωνία,Τσεχία είναι οι δύο φάροι του μπλοκ στην Ευρώπη,κρατάνε ακόμα παρά τη γενική παρακμή.
Πλούσια τα ελέη των Πολωνέζων και τα ταλευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί η χώρα με αθρόα εισροή Λευκορρωσίδων,Ουκρανέζων ενώ πάκια,λοιποί λαθρο έχουν φάει μπλόκο.Μιλάμε για αισθητικό υπερθεαμα στος πολωνικές πόλεις συγκριτικά με Δύση,άπειρη ασπρίλα στους δρόμους,τάξη και αρχοντιά.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.429
Πόντοι
216
Πολωνία,Τσεχία είναι οι δύο φάροι του μπλοκ στην Ευρώπη,κρατάνε ακόμα παρά τη γενική παρακμή.
Πλούσια τα ελέη των Πολωνέζων και τα ταλευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί η χώρα με αθρόα εισροή Λευκορρωσίδων,Ουκρανέζων ενώ πάκια,λοιποί λαθρο έχουν φάει μπλόκο.Μιλάμε για αισθητικό υπερθεαμα στος πολωνικές πόλεις συγκριτικά με Δύση,άπειρη ασπρίλα στους δρόμους,τάξη και αρχοντιά.

Τι να το κάνεις όμως άμα θέλει 500 ευρώ τη μέρα...

Ελάχιστοι μπορούν να δώσουν τέτοια ποσά

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306

Είναι για γαλαντόμους οι Πόλκες.Οπως μου έλεγε μία,μια Πολωνέζα που σέβεται τον εαυτό της δε θα πηδηχτεί για λιγότερο από ένα χιλιάρικο.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.429
Πόντοι
216
Είναι για γαλαντόμους οι Πόλκες.Οπως μου έλεγε μία,μια Πολωνέζα που σέβεται τον εαυτό της δε θα πηδηχτεί για λιγότερο από ένα χιλιάρικο.

Άρα ουσιαστικά πληρώνεις τοποθεσία και όχι μουνέτο. Με 1000ρικο βρίσκεις 9αρια-10ρια σχεδόν σε όλη την Οικουμένη

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.128
Πόντοι
1.056

Νορμάλ άτομο 50plus που δεν είναι σε θέση επιρροής,δεν παίζει κάνα άλλο νταραβέρι,κ.λ.π. θα σκάσει οπουδήποτε στην Ευρώπη αντίστοιχα ποσά αν θέλει να παίξει μπάλα με εμφανίσιμες γυναικες με 25-30 χρόνια διαφορά ηλικίας

Εμείς πάμε μπλοκ και για το περιβάλλον,αλλά ένας 50plus Ελβετία, Γερμανία και οπουδήποτε πρέπει να σκάσει γερό κασέρι αν θέλει φρέσκο κρέας

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.128
Πόντοι
1.056
Και Βαρσοβία τα όσα ηλικιακά και εμφανισιακά missmatches βλέπει κανείς,δεν είναι ο άντρας υπάλληλος σε Supermarkt ή πακετάς.
Διατηρεί με εξουσία,επιρροή,κασέρι την πρόσβασή του σε φρέσκο μουνί

Έτσι είναι η ζωή και μάλλον έτσι ήταν πάντα απλά στην Ελλάδα γουστάρουμε την αυτοπαραμύθα..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.414
Πόντοι
26.141
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί χώρισαν με το βελούδινο διαζύγιο η Τσεχία με την Σλοβακία
Άλλος θα μού πει ότι ήταν πιο πλούσια η Τσεχία αλλά κ πάλι ή πρώτη πχ δεν είναι πιο πλούσια από την Ήπειρο ;

Μάλλον πολιτικός δαχτύλου των ξένων να μην έχουν μια δυνατή σλαβική χώρα

Κ τέλος ο μύθος της Κρακοβίας σε κατάρευσει...πολύ πιο όμορφο το Βρότσλαβ
.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί χώρισαν με το βελούδινο διαζύγιο η Τσεχία με την Σλοβακία
Άλλος θα μού πει ότι ήταν πιο πλούσια η Τσεχία αλλά κ πάλι ή πρώτη πχ δεν είναι πιο πλούσια από την Ήπειρο ;

Μάλλον πολιτικός δαχτύλου των ξένων να μην έχουν μια δυνατή σλαβική χώρα

Κ τέλος ο μύθος της Κρακοβίας σε κατάρευσει...πολύ πιο όμορφο το Βρότσλαβ
.

Οι Σλοβάκοι ήθελαν να χωρίσουνε,οι Τσέχοι δεν το θέλανε αλλά υπέκυψαν.Μου έλεγε ένας Σλοβάκος οτι οι Τσέχοι τους καταπίεζαν τους φέρονταν υποτιμητικά σα βλάχους,δε δέχονταν να μιλάνε σλοβακικά στα πανεπιστήμια στην Πράγα αλλά μόνο τσέχικα κτλ.Απο την άλλη οι Τσέχοι αγαπάνε τους Σλοβάκους,θλίβονται για το χωρισμό της Τσεχοσλοβακίας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.414
Πόντοι
26.141
Οι Σλοβάκοι ήθελαν να χωρίσουνε,οι Τσέχοι δεν το θέλανε αλλά υπέκυψαν.Μου έλεγε ένας Σλοβάκος οτι οι Τσέχοι τους καταπίεζαν τους φέρονταν υποτιμητικά σα βλάχους,δε δέχονταν να μιλάνε σλοβακικά στα πανεπιστήμια στην Πράγα αλλά μόνο τσέχικα κτλ.Απο την άλλη οι Τσέχοι αγαπάνε τους Σλοβάκους,θλίβονται για το χωρισμό της Τσεχοσλοβακίας.
Πιστεύω πολιτικά παιχνίδια των γερμαναραδων τότε διότι ο κόσμος δεν ήθελε αλλά οι δύο πολιτικοι το αποφάσισαν ..
.προσωπικά μπορώ να συνεννοηθω με Σλοβάκο στο 80% αλλά τα τσέχικα μού μοιάζουν κατσιβελικα σλαβικά με λάθος προφορά .......κ εγώ το 90's είχα σραξειμενσ χειμώνα Πράγα κ θυμάμαι τα κτήρια ήταν σαβουρια ενώ τώρα όλα μπήκαν σε ευρωπρογραμματα για συντήρηση κ μονώσεις .....

Σε δρόμους υστερούν ακόμη .....αυτοί που έκαναν τεράστια βήματα σε αυτοκινητόδρομους είναι οι Πολωνοί ..........

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.659
Πόντοι
2.306
Ολα τα κόμματα της Σλοβακίας το ζήτησαν μετά τις τελευταίες τσεχοσλοβακικές εκλογές του 1992.Είχαν εκλεγεί με το σύνθημα χωρισμού από Τσεχία.

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
38/27/25 οι ηλικίες. Η 38αρα τα κάνει όλα μα όλα.Η 27αρα από εφαρμογή μόνο χαμουρεμα που βγήκαμε. Αύριο την κάλεσα διαμέρισμα να μου μαγειρέψει. Η 25αρα από κλαμπ χαμουρεμα, αλλά πόρνη και μαλακω όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες. Η μλκια είναι οι 2 που έχω κάνει κάτι ψάχνουν για παντρια οπότε κάνω τον Κινέζο και ελπίζω να μην με πάρουν χαμπάρι και έχουμε δράματα. Μένω σε διαμέρισμα που μου κανόνισε η 38αρα 14 λεπτά από κέντρο που πλέον έχω και τα στοιχεία της ιδιοκτήτριας με 110 ρούβλια τη βραδιά. Μόνο Σάββατο βγήκα μόνος με τα χίλια ζόρια και χαμουρεψα τη Ρωξάνα. Τα άλλα βραδιά με τις άλλες 2. Οικονομικά με μετρητά το καλύτερο ή μέσω εφαρμογής Koronapay στέλνει από πιστωτική σε τράπεζα εδώ όπου πάει απλά με διαβατήριο και τα σηκώνει από το ταμείο τραπέζης εδώ που είναι συμβεβλημένη με Koronapay. Όποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες να μου στείλει inbox γιατί αν τον προτείνω θα πάρουμε και οι 2 από 30 ευρώ δώρο. Πιστωτικές προφανώς δεν παίζουν. Η νυχτερινή ζωή σε ποιότητα μια φορά που βγήκα μόνος αξίζει. Σήμερα με πήγε η μία κοπέλα και έξω στην σοβιετική επαρχία. Στο καπάκι με την άλλη σε έκθεση ζωγραφικής.

Συνημμένα

• 926e624f-f238-4c20-888e-f6c4c007a2aa.jpeg
    926e624f-f238-4c20-888e-f6c4c007a2aa.jpeg
    370,1 KB · Εμφανίσεις: 10
  • IMG_9263.jpeg
    IMG_9263.jpeg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 8
Τελευταία τροποποίηση:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories